StoryEditorOCM
ShowbizISTRAŽUJE MOGUĆNOSTI

Jeste li vidjeli kako je kći Anice i Roberta Kovača stasala u ljepoticu? Pokupila je gene i talente, pokrenula ‘mali biznis‘, ali priznaje: Nekad je teško biti dijete poznatih...

Piše Mozaik SD
8. prosinca 2022. - 16:28

Nogometna groznica trese cijelu Hrvatsku, a bodrenje Vatrenih prati i pripadajući odjevni "asesoar". Upravo je to inspiriralo kći brata nekadašnjeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije i okrunjene hrvatske misice da se usudi pokazati čime se želi baviti.

Mlada Leticija Kovač, kći našeg bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i nekadašnje misice Anice Kovač, naime, kreirala je trenirke s prepoznatljivim hrvatskim detaljima.

"Obožavam istraživati kreativnost, tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode, pa je sve ovo bio sasvim logičan slijed“ – objašnjava Leticija, koja je stasala u pravu ljepoticu.

Kako je odrasla u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag, logično je da je upravo nogomet njezina prva javno predstavljena modna inspiracija.

image

Anica i Leticija Kovač

Mario Poje
image

Leticija i Robert Kovač

Mario Poje

S druge strane, Leticijina majka Anica, koja je ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta, ponijevši titulu prve pratilje, Leticiji je prenijela ljubav prema modi i osjećaj za estetiku.

Svjesna kako će mnogi reći da je najlakše pokušati uspjeti u poslu uz poznate roditelje, Leticija naglašava kako nije uvijek tako: "Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja. Međutim, beskrajno sam im zahvalna jer su uvijek uz mene.

Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i zaista želim sama, svojim trudom i kreativnošću, ostvariti svoje snove“ - ispričala je Leticija Kovač.

image

Leticija Kovač

Mario Poje
image

Bila i ostala rođena za modne piste: Anica Kovač snimljena 2005.

Dragan Matić/Cropix
image
Admir Buljubašić/Cropix
image

Anica Kovač s djecom u navijačkoj euforiji 2018.

Srđan Vrančić/Cropix
image

Anica Kovač s djecom u navijačkoj euforiji 2018.

Damjan Tadić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 17:53