StoryEditorOCM
ShowbizSVJETSKA PREMIJERA

'50 nijansi' u Berlinu: seksi Dakota oborila s nogu, supruga pratila Jamieja, ali - ne želi pogledati film!

Piše PSD.
12. veljače 2015. - 11:24
Aktualni kino turbohit "Pedeset nijansi sive" sinoć je imao svjetsku premijeru na Berlinaleu.

Na crvenom tepihu filmskog festivala pojavila se kompletna ekipa filma, glavni glumci Jamie Dornan i Dakota Johnson, redateljica Sam Taylor-Johnson, producenti Dana Brunetti i Marcus Viscidi, ako i autorica scenarija, trilogijom proslavljena Britanka  E L James.

'Nije najugodnije'

Obožavateljice su nedvojbeno vrištale za Dornanom i borile se za priliku da dobiju autogram ili selfie, no svojom je pojavom u crnoj haljini sa dubokim dekolteom i "gumbićima" na strateškom mjestu najveću pozornost apsolutno plijenila Dakota, pokazavši da je auru "prigušeno-eksplozivnog" seksipila sa filmskog platna uspješno ponijela sa sobom.


Dornanova lijepa supruga Amelia prati ga na crvenim tepisima, ali ne i u kino dvorani
Jamieja Dornana pratila je lijepa supruga Amelia Warner, koja je valjda pronašla ključ po kojem se može nositi sa histerijom koja trenutno vlada oko njenog muža. Možda baš u činjenici da - ne želi gledati film.

- Ne želi ga pogledati. Ne želim joj raditi dodatni stres, to je njezina odluka. Ona je svjesna da je sve to gluma, no vjerojatno joj nije najugodnije gledati sve to -  komentirao je irski glumac za USA Today.

PSD, FOTO: AFP, REUTERS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2023 10:52