StoryEditorOCM
ShowbizPRESRETAN JE

'To će za mene biti posao iz snova': markantni šibenski glumac pohvalio se novim uspjehom, ulogom u jednoj od najpopularnijih britanskih serija svih vremena

28. studenog 2019. - 09:49

Hrvatski glumac Goran Višnjić (46) iza kojeg je već 20 godina uspješne karijere u Hollywoodu, na društvenim mrežama pohvalio se novim poslovnim uspjehom.

Naime, čini se da je naš glumac dobio ulogu u jednoj od najpopularnijih britanskih serija "Doctor Who". Znanstveno-fantastična serija na BBC-u se emitira od 1963. uz povremene pauze. 

Neki njegovi pratitelji nakon objave počeli su ispitivati o kojoj ulozi je riječ, mnogi nagađaju da će hrvatski glumac utjeloviti Nikolu Teslu, ali on nije želio otkriti detalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yours truly in @doctorwho_bbca ... ? ... more soon...?...

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Vijest o pojačanju u jednoj od najdugovječnijih britanskih serija prenose i tamošnji mediji. 

- Uvijek sam bio veliki fan Doctora Whoa pa sam bio presretan kad sam dobio priliku glumiti jednu od meni najdražih povijesnih ličnosti, to će za mene biti posao iz snova - prenosi njegove riječi Metro, kojem je prva asocijacija na Višnjića uloga doktora Luke Kovača iz megapopularne američke serije Hitna služba, pa su ga tako u tekstu i najavili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by erfanpagetribute (@erfanpagetribute) on

Višnjić će se pojaviti u 12. sezoni serije čije bi emitiranje trebalo krenuti početkom iduće godine. 

Zgodni Šibenčanin još ovoga ljeta s novinarima Glorije podijelio je informaciju da s obitelji iz Kalifornije planira preseljenje u Veliku Britaniju.

Tada je rekao da sele jer žele biti bliže obitelji u Hrvatskoj, no možda se već tada dogovarao ovaj važni angažman u životu slavnog glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 21:17