StoryEditorOCM
Showbiz'Opet plava...'

'Tajanstvena plavuša više nije tajanstvena': Hauser otkrio identitet djevojke s kojom se u zadnje vrijeme druži, reakcije su svakakve

Piše J. V.
27. rujna 2018. - 14:16
17332927_739374916222069_3902948661478293504_n

Tajanstvena djevojka koja je gostovala u brojnim objavama koje je Stjepan Hauser u zadnje vrijeme dijelio s pratiteljima, više nije tajanstvena. Violončelist je šutnju prekinuo, na upite odgovorio, dakako u svom stilu.

'Mlada dama ima bogovski glas': Hauser s nepoznatom ljepoticom obradio nekoliko pjesama u čast Oliveru, njihove interpretacije ipak nisu 'sjele' svima 

Brojne je, naime, zanimalo u kakvoj je "par" točno vezi, a i tko je samoprozvana pjevačica, no do danas je taj podatak Hauser vješto tajio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mysterious blonde is no longer mysterious ;) everyone follow Valentina Angelica @valentina_t.c

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Nije mu bilo teško, jer ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, njegova je družica sasvim novo lice na istima. Svježi profil Valentine Angelice, kako ju je (umjetnički) predstavio svojim pratiteljima Hauser, odaje pak da se radi o svestranoj djevojci, a nije sljedba lišena ni atraktivnih fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Tina (@valentina_t.c) on

Valentina Tina, kako sebe naziva na Instagramu, studentica je odnosa s javnošću, diplomacije i međunarodnih odnosa, a glavni hobi joj je, pogađate, pjevanje. 

Iako čelist nije otkrio "što" mu je ona točno, mnogi su već Valentinu prozvali dostojnom nasljednicom Stjepanove zadnje bivše djevojke za koju javnost zna, Jelene Rozge. Ima i onih koji mu "preporučuju" da malu prednost ipak da zgodnoj brineti Loli Astanovoj, pijanistici s kojom redovno nastupa, pratitelji su se već odvojili u tabore...

"Ipak opet plava?", priupitali su ga uz to neki, nadajući se da će se, u svojoj maniri, Stjepan izlanuti, ali to se nije dogodilo, a pitanja zainteresiranih pratiteljica se množe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ima li sta lipse nego kad zapivas onako tiho sotto voce sa voljenom osobom ?

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 12:47