StoryEditorOCM
ShowbizNije im svejedno

'Puno je cura, ali ona je jedna i jedina...': Hauser pokazao najvažniju ženu u svom životu; Obožavateljice ljute poručuju: Vrijeme je da pronađeš pravu!

Piše J. V.
3. rujna 2018. - 12:01
36783383_2071616029743247_8554589377680900096_n

Iako je vjerojatno mislio da će objavom fotografije s majkom pokupiti mnoštvo raznježenih pohvala svojih obožavateljica, Stjepan Hauser i najnevinijim je potezom uspio cure - razljutiti.

Nije stvar u fotografiji koju je objavio, problemčić je nastao, po tko zna koji put, zbog njegova jezika. Kako se ni pred kamerama ne vodi onom "Ispeci pa reci", tako ni na Instagramu ne promisli valjda o onome što piše. A ovaj put ispisao je porukicu zbog koje su se neke pratiteljice našle povrijeđene.

"Kako misliš puno ih je?", zanima ih, imajući u glavi vjeojatno i potpitanja poput "Trenutno?!"

"Žena je svetica jer trpi tvoju đavliju osobnost!", uzvratile su mu uz to i neke, bez pardona.

No jedna je odabrala nešto drugačiji pristup...

"Slažem se, ali ne misliš li da je vrijeme da pronađeš onu pravu? Predlažem sebe!", suptilna je bila, iako je njen prijedlog ostao bez odgvora.
 

 

There might be many girlfriends but there is only one MAMA ❤️

A post shared by HAUSER (@hausercello) on


Ostali su se koncentrirali na simpatičnu Hauserovu mamu, mnogima dragu profesoricu, koja je, kako su podcrtali u komentarima, odgojila generacije.

"Blago tebi kad je imaš!", "Profesorica moja", "Mamin sin i mamin ponos!!! Neka vas dragi Bog čuva! Tako Vas je lijepo vidjeti zajedno!!! Puno sreće i uspjeha u tvojoj daljnjoj karijeri, ti si zaista jedinstven!!! Divim se tvojim uspjesima!!!", komentiraju one djevojke koje nisu ljute na svoga obožavanog.​

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 16:33