StoryEditorOCM
ShowbizNa pragu 40.

'Moš zaradit' za penziju!': 'Mišina mala' ovog ljeta izgleda bolje nego ikad, evo kakve je zanimljive komplimente dobila za svoja morska izdanja

Piše J. V.
24. kolovoza 2018. - 13:27
38081672_1749555291793902_2759143585734459392_n

Ivana Kovač svakako nije jedna od onih naših celebrityja koja je uvijek i svugdje, a ni svoj profil na društvenim mrežama baš ne "krca" fotografijama.

Samozatajna Dalmatinka posvetila se majčinstvu; kćerkica Elena napunila je nedavno godinu dana, no ne propusti Ivana priliku ni zapjevati. "Pjevanje je za mene, prije svega, gušt", opisala nam je tako u jednom intervjuu svoj posao, koji jedva da tako može i nazvati od puste ljubavi.

Ipak, i uz nastupe, ovoga je ljeta nešto aktivnija na društvenim mrežama. Svoje ljeto iz snova dijeli s pratiteljima koji su uvijek željni ćirnuti malo u privatni život "Mišine male", kako ju od milja zovu.

"Malo mi za sriću triba", opisala je Kovač svoju objavu s mora, a iako nije otkrila lokaciju, pokazala se u punome sjaju. Na pragu 40. pjevačica izgleda odlično, ne sjećamo se kad smo je vidjeli u boljem izdanju, a tako ležernom...
 

 

? ???? ?? ???? ?????. #malomizasricutriba

A post shared by ׁ ׁ I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on


Pokupila je i hrpu komplimenata od svojih domišljatih fanova; nisu se zadržali na standardnim "bomba" i "avion" komentarima, ovdje se radi o porukama divljenja uz koji (nejasan) savjet.

"Lipa i zgodna žena. Ako je još i pametna, može zaradit' za penziju!", zaključio je netko, ali nije se objasnio, a ostali su se nadovezali na Ivaninu zgodnu objavu.
 

 

Sᴜᴍᴍᴇʀ ᴅʀᴇss ʙʏ @lobivia_design ??

A post shared by ׁ ׁ I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on


"Kao crno vino si. Što starija, to bolja! Savršen outfit! Kao model...", "E ovo ti je jedna od lipših slika! Prava Dalmatinka!", pišu joj.

"Dobro nam došla u Sloveniju, Mišina mala!", časte ju za kraj, uz možebitan "hint" gdje Kovač s obitelji odmara.
 

 

?????? ????? ?? @lobivia_design ??

A post shared by ׁ ׁ I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 08:10