StoryEditorOCM
Showbiz'ZGODA DO BOLA!'

'Ako mi imaš nešto za reći, reci mi u facu!': Žanamari uhvatila Nevenu Rendeli i Jelenu Veljaču kako je ogovaraju

Piše M.K.
5. srpnja 2018. - 16:08
zanamari00

Baviti se javnim poslom naprosto podrazumijeva i biti aktivan na društvenim mrežama. Održavanje stalnog kontakta s fanovima, gdje je što izravnija komunikacija vrlo poželjna, bitno utječe na sveukupnu uspješnost u raznim aspektima poslova kojima se bave.
Hoće li pritom "celebrity" znatiželjnoj javnosti dati uvid u sve aspekte svog privatnog života, objavljivati fotografije s djecom ili ne, prostorije svog stana ili ne, stvar je izbora.
Jednako kao i odluka hoće li popularnosti doprinositi i isticanjem tjelesne putenosti ili će zaigrati, primjerice, na kartu modne osvještenosti.
No koliko god se ljudi trudili biti u životu demokratični i tolerantni, svako toliko pobjegne neka izjava ili komentar koja razotkrije kako i nismo toliko "širokih" pogleda.
Žanamari Lalić je tako u komunikaciji na Instagramu izmđu Nevene Rendeli i Jelene Veljače prepoznala da ogovaraju - nju. 


"Obećala sam ekipi sinoć da ću kad uđemo finale opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne onda ću bez ahahaha! Iako su mi presmiješne te sexy fotke u dresovima, obećanje moram ispuniti!" - navela je Žanamari prije par dana na Instagramu.
 
A "trač partija" između Vejzović i Veljače zvučala je ovako:


Žanamari je na sve opalila "lajk", te izazvala reakcije na svom profilu.

"Žanamari, inače ne komentiram, al' jedna voda mater od 0-24 h po ZG i samo selfije lupa uz bebice da bi na fotkama instagrama prikazivala idealnu obitelj uz zalizanog muža, a o ovoj drugoj svaki građanin RH može napisati scenarij..." - oštro se referirala Žanamarina poklonica.

"Našle se komentatorice!" - nasmijala se druga.

"Zgoda do bola!" - nasmijala se treća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 22:14