StoryEditorOCM
Promo arhivMOŽETE LI PRONAĆI ŠTO IM JE ZAJEDNIČKO?

Zagrepčanke oduševile jesenskim lookovima!

Piše PROMO
22. rujna 2018. - 10:00

Na špici nikad ne manjka ljudi i odlične street style mode! Zagrepčanke su i ovog vikenda u trendi kombinacijama odmjerile snage. Ljeto je na izmaku i vrijeme je za povratak subotnjoj tradiciji - šetnji po centru i ispijanju kave. Jeste li primijetili što je zajedničko ženama s fotografija? Je li to možda odjeća, cipele ili frizura?

Nažalost, zajedničko im je to što su obje žene žrtve partnerskog nasilja. Psihički i fizički ožiljci su često skriveni iza savršenih novih frizura i modnih kombinacija.

Danas obilježavamo Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Statistika je poražavajuća, nasilje trpi svaka treća žena u Hrvatskoj!

Autonomna ženska kuća Zagreb – žene protiv nasilja nad ženama nevladina je organizacija s misijom pružanja podrške i pomoći ženama koje su preživjele nasilje te osnaživanja ženske pozicije u društvu. Udruga pruža pomoć i podršku kroz rad Savjetovališta i Skloništa za žene.

Potraži podršku i pomoć!

Nazovi Savjetovalište za žene radnim danom od 10 do 17 sati na broj 0800 55 44. Pozivi su besplatni, a razgovori anonimni i povjerljivi.

I ti možeš podržati žene i njihovu djecu, doniraj! Kako donirati? Saznaj na: 01-4555233 (radnim danom od 12-16 sati) ili na donacije@azkz.net

Više informacija o radu sa ženama i njihovom djecom te o tome kako ih možeš podržati na: www.azkz.net

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:09