Scena Promo

Tko je uzeo SMART titulu?

Rekordnih 79 timova na kvizu općeg znanja na otvorenom u sklopu Zagreb BeerFesta
 

Tko je uzeo SMART titulu?

SMART pubquiz je održan tijekom subote i nedjelje u organizaciji Zagreb BeerFesta, Iskona i Tvornice kvizova. Timovi su, zahvaljujući lijepom vremenu,na pitanja odgovarali smješteni na dekice na travnjaku Trga dr. Franje Tuđmana / Trga Francuske Republike uz pivo i besplatne kokice, dok je pitanja s video wall-a postavljala legenda hrvatskog kviza, Tarik Filipović.
Dok je subotnji kviz bio specijaliziran za ljubitelje glazbene i filmske umjetnosti, nedjeljni SMART pubquiz općeg znanjaje privukao rekordni broj timova – čak 79 tročlanih i četveročlanih ekipa koje su se natjecale na najpozitivniji mogući način – tko će biti više SMART. Pobjedu je odnio tim „SOČNA GOMILICA“ s prikupljenih 45 bodova, dok su im se opasno približili drugo- i trećeplasirani timovi NJEMAČKI LANDRASI i SUMNJA U OŽULJKU s 44 tj 43 prikupljena boda.
U nastavku pogledajte atmosferu s najposjećenijeg hrvatskog pubquiza na otvorenom, na kojem su se među natjecateljima našli i poznati kvizaš Mario Kovač, lovkinja Morana Zibar te bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Naslovnica Promo