Scena Mozaik

SVE ZBOG KATARINE

Što mu je ovo učinila djevojka?! Mate Rimac objavio tajnovit post o dramatičnom razdoblju: Jednoga ću dana ispričati sve...

SVE ZBOG KATARINE

Ljepota je uvijek u očima promatrača i to nam je savršeno jasno. Osobni ukus uvelike diktira način na koji ćemo doživjeti neki prizor, pa osobama koje vole muškarce s bradama, kad im ta brada dobro pristaje, a automobilskom magu Mati Rimcu sasvim je dobro pristajala, brijanje "do kraja" tog istog lica zaista je šok.

No, kako se dalo iščitati i saznati iz statusa kojeg je zvjezdani inovator ispisao, to je bilo obećanje koje je dao svojoj voljenoj Katarini koje se, dakako, moralo ispoštovati.A Mate je napisao otprilike ovako: "Većina ljudi ne može zamisliti kroz što smo moj tim i ja morali proći da bismo stigli ovdje gdje smo.

Posljednjih sedam godina bilo je nevjerojatno teško. Ali prošle godine... ne mogu početi objašnjavati kroz što sam sve morao proći, kao i svi koji su bili uz mene. Jednog dana ću ispričati ovu priču. Ali danas... danas se sve promijenilo i konačno mogu opet disati.

Izgledalo je kao da je taj dan fatamorgana, da se to nikada neće dogoditi. Sad kad je napokon tu, održao sam obećanje koje sam dao Katarini i gotovo je!".

Bezbradi Rimac na Facebooku je izazvao vrlo oprečne reakcije. Od oduševljenih: "Svaka čast! Ta brada vjeruj mi nije ti stala. A žena zna što je dobro!",  Hvala Bogu (i u slučaju brade, hvala dragoj Katarini Lovrić). Već je i vrime. Zamisli kakav bi tek bio 'valuation' da nije bilo bradurine!", koje su potpisali sve redom muškarci, do onih, mahom ženskih, koje su odgovarajućim gifovima ipak izrazile neslaganje i razočarenje... 

Naslovnica Mozaik