Scena Mozaik

Idila u Primoštenu

Sara Renar i Frank Turner oduševili na Super Uhu: pogledajte kako ekipa odmara nakon burne noći koncerata

Idila u Primoštenu

Festival "Super Uho" u Primoštenu i ove je godine okupio brojne posjetitelje i ljubitelje rock glazbe.

4. izdanje, kao i prethodna tri, traje puna tri dana, a line-up ove godine čine Billy Bragg, Blanck Mass, Buzzcocks, Conor Oberst, Frank Turner & The Sleeping Souls, Frankie Cosmos, Gracin, James Lavelle, Jessy Lanza, Liars, M. Ward feat. My Buddy Moose, Mašinko, The Membranes, Sara Renar, Shellac, Straight Mickey And The Boyz, Svemirko i Trobecove Krušne Peći.

U odnosu na prethodnu godinu festivalski kamp je dvostruko veći i popunjen do zadnjega mjesta. Novost je da od sada za sve roditelje potoji i 'dječji kutak' u kojemu mogu ostaviti svoju djecu na čuvanje dok gledaju projekcije filmova koje se odvijaju tijekom dana ili nastupe koje željno iščekuju.

Iza nas su prve dvije večeri, a oduševljeni posjetitelji željno iščekuju večerašnju završnicu. U galeriji možete pogledati dosadašnje nastupe, ali i kako je ekipa odmarala nakon burne noći koncerata. Mnogi su se povukli u svoje šatore, 'napuniti baterije', neki su kužinavali, a nema onih koji osvježenje nisu potražili na obližnjoj plaži.

Večeras nastupaju Buzzcocks, Billy Bragg, Mašinko i drugi, a sinoć su se za odličnu atmosferu potrudili Sara Renar, Frank Turner i Conor Oberst.

Naslovnica Mozaik