Scena Mozaik

vodič za sponzoruše

Ona milijunašima namješta djevojke i zna što žele: Bogati muškarci traže zaigrane i ranjive žene, a guza im je bitnija od grudi...

vodič za sponzoruše

Louanne Ward vodi agenciju za upoznavanje milijunaša s budućim partnericama u Perthu, više od dva desetljeća ona je glavni australski Kupid, piše 100posto.hr

"Nakon što je moja mama otišla gledala sam tatu kako se pretvara u potpuno drugu osobu od onoga što je bio. Kao mala djevojčica sjedila sam i gledala svaku ženu koja bi prošla pored mene u supermarketu ili u školi", rekla je Louanne.

Ova stručnjakinja za ljubavne odnose, moderni je provodadžija, njezina agencija naplaćuje oko 80,000 kuna svojim klijentima za pronalazak idealnih partnera ili partnerica.

Svoju karijeru u ljubavnoj industriji započela je kada je imala 21 godinu, počela je kao mlađi suradnik u jednoj agenciji za spajanje srodnih duša. Kaže kako joj je zadatak bio samo odgovarati na telefon i bilježiti sastanke.

Nakon što je otvorila svoju agenciju i uspješno spojila brojne parove provela je ispitivanje na više od 200 muškaraca (jako bogatih muškaraca) o tome što ih najviše privlači kod žena i koje osobine oni traže.

"Često me žene pitaju gdje da upoznaju super muškarce i kada ih upoznaju, što oni ustvari žele. Zato sam odlučila sama provesti svoje istraživanje", rekla je Louanne, piše Daily Mail.
 

 

#Repost @thedatingreport ・・・ Episode #4 of my body language tips! Why picking the right venue is super important ‼️

A post shared by Louanne Ward (@perths_millionaire_matchmaker) on


"Već godinama propovijedam da nikad ne možete privući muškarca ako se mrštite", rekla je gospođa Ward.  Na drugom mjestu su oči, a nakon njih slijedi privlačna stražnjica.

"Možda vam to nije drago za čuti dame moje, ali da vaša guza je bitnija od vaših grudi. Zato bi bilo bolje da početne raditi čučnjeve", kazala je. Nakon već spomenutih atributa muškarci jako cijene atraktivne noge, dugu kosu, lijepa stopala i njegovane, izmanikirane ruke.

No, kako nije samo izgleda bitan, milijunaši su se izjasnili kakve ih psihičke i emotivne osobine privlače kod potencijalnih partnerica. Inteligencija je tu na prvom mjestu.

"Muškarac mora razgovarati sa ženom. Moraju osjećati da mogu voditi pametne razgovore i to im je jako bitno", rekla je Louanne. Na visokom drugom mjestu je ženstvenost.

"Muškarci žele da dama bude dama. Žene znaju reći da bi ih partner moraju prihvatiti onakvima kakve stvarno jesu. Ali on to ne mora, on traži nekoga tko je u stanju izraziti svoju ženstvenost", zaključila je Ward.

Treća najpoželjnija osobina je zaigranost. Muškarci žele nekog tko se može smijati sam sebi i ne shvaća život uvijek preozbiljno. Na četvrtom su mjestu izjednačeni humor i samopouzdanje. Tik iza tih osobina, na petom mjestu, nalazi se visok seksualni nagon.

"Iduća na listi je ranjivost. Žena koja nije uvijek čvrsta, mora biti samopouzdana, ali i ranjiva", objasnila je stručnjakinja za spajanje parova.

Naslovnica Mozaik