StoryEditorOCM
HranaVJETAR U KOSI, A KOSE NEMA

Godišnji iz snova: Šprajc pokazao gdje se sve na Visu i čime gostio, pa otkrio zakonitosti dobre peke i ključne sastojke za kozice na buzaru

Piše M.K.
16. kolovoza 2018. - 23:02
sprajc00

Šarmantan i duhovit bio je Zoran Šprajc i u svom izvještavanju s čarobnog godišnjeg odmora provedenog na Visu, kratke "batude" na Instagramu imale su mota i života, a svoj je godišnji počeo privoditi kraju, čini se, s nekoliko velikih spoznaja.

Jedna od njih je da kapari rastu "ka drača", te da se u peku od teletine ili hobotnice krumpiri moraju staviti istodobno s mesom.

Popularni RTL-ov voditelj shvatio je i jednostavnost i učinkovitost čiste buzare od kozica, što je obrazložio sljedećim statusom na Instagramu:

"Da rezimiramo: teletina ispod peke, hobotnica ispod peke (u oba slučaja krumpir staviti istodobno s mesom), jastog sa zelenim rezancima, srdela na gradele ( svježa, nešokirana ledom) buzara od kozica (isključivo luk, kapula i petrusimul) također potpuno svježe.&nbs...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:34