Scena Društveni život

ZOO CITY

Provedite poseban dan s najboljim prijateljem!

ZOO CITY

Oni su čupavi, imaju predivnu osobnost i naši su najbolji prijatelji. Naravno, radi se o psima, a ZOO CITY i City Center one u studenom su pripremili dan koji je u potpunosti posvećen našim neodoljivim četveronožnim lajavcima.
 
Dođite 25. studenog u City Center one Split i omogućite vašim psima nezaboravan dan. Ne samo da mogu sudjelovati u programu, oni mogu postati najbolje City šape i osvojiti super nagrade!
 
Prijavite ih za reviju pasa i agility natjecanje –  spretnost na poligonu, zajedno pokažite što znate i osvojite nagrade!
 
Prijavite se preko Facebook stranice ZOO CITY-a u razdoblju od 15. do 22. studenog.
Svi vi koji razmišljate o udomljavanju psa – sada je prava prilika da svoje želje i realizirate. Udruga Aurora sa sobom dovodi pse kojima je potreban topli dom, a vi ćete u zamjenu dobiti vjernost i bezuvjetnu ljubav.
 
Svakako se priključite i humanitarnoj akciji te donirajte sredstva ili hranu za ovu udrugu i njihove štićenike.
 
Čekaju vas i brojne zanimljive radionice i edukacije na temu kućnih ljubimaca, kvalitetan izbor korisnih potrepština za njih, a tu je i dječji korner u kojem će se najmlađi sjajno zabaviti.
 
Red je da vam ostane i posebna uspomena na ovaj dan – fotografirajte se sa svojim psom, sudjelujte u Facebook nagradnom natječaju i osvojite super poklon paket ZOO Cityja.

Dođite u svoj City Center one s najboljim četveronožnim prijateljem i uživajte u programu kreiranom samo za vas.
 
Više na www.citycenterone.hr
 
 
 

Naslovnica Društveni život