Scena Društveni život

Gettin' Jiggy wit It

Stiže nam Princ iz Bel Aira: legendarni Will Smith začinit će festivalsko ljeto u Hrvatskoj

Gettin' Jiggy wit It

Iako ljetna festivalska sezona još nije ni počela, organizatori festivala MTV SummerBlast pobrinuli su se da ima bombastičan kraj! Jedna od najvećih zvijezda današnjice Will Smith dolazi u Poreč!

Planetarno popularni 'princ iz Bel Aira' i DJ Jazzy Jeff poznat kao njegov bratić iz svima omiljene serije vraćaju se počecima svoje karijere, a nastupom na jednoj od najljepših ljetnih pozornica obilježit će 30 godina glazbene pustolovine. Will Smith i DJ Jazzy Jeff, zajedno i odvojeno, ikone su hip hop glazbe od samih početaka.

Njihovoj popularnosti zasigurno je pomogla i poznata serija Princ iz Bel Aira u kojoj su Will i Jazzy glumili sami sebe te privukli milijune gledatelja diljem svijeta. Prije samo sat vremena, na svojoj Facebook stranici Will Smith je i službeno najavio svoj dolazak u Hrvatsku.

Djelujući pod vlastitim imenom, Will Smith je tijekom 90-ih i 00-ih godina uspješno gradio holivudsku glumačku karijeru, postajući jedna od najomiljenijih i karizmatičnijih filmskih zvijezda svih vremena. Poznat je po brojnim glavnim ulogama, a obožavatelji ga najviše pamte po onima u filmu Dan nezavisnosti, Ja, robot, Hancock, Hitch te mega uspješnom serijalu Ljudi u crnom.

Za svoje uloge nagrađen je brojnim priznanjima među kojima su i nekoliko nagrada Blockbuster Entertainment Award, Teen Choice Awards, BET Award, People's Choice Award i druge. Usprkos glumi, Will se nikad nije odrekao glazbe pa je tako u isto vrijeme objavio i solo hitove kao što su 'Gettin' Jiggy wit It', 'Men In Black', 'Miami' i 'Boom Shake the Room'.

Naslovnica Društveni život