StoryEditorOCM
Promo arhivNOVE POGODNOSTI

Ulaznice za Hajduk i besplatne vožnje za Splićane

Piše PROMO
6. studenog 2019. - 13:42

Svatko tko do 30. studenoga skine Cammeo aplikaciju, ostvaruje pravo na prvu gratis vožnju.

Cammeo je za Splićanke i Splićane pripremio nova iznenađenja. Naime, najsretnije putnike koji će se od 5. do 9. studenoga voziti Cammeom, očekuju ulaznice za utakmicu HNK Hajduk - NK Osijek koja je na rasporedu u nedjelju, 10. studenoga 2019. godine na Poljudu.

Sve što ljubitelji nogometa trebaju napraviti da bi se našli na tribinama je naručiti vožnju putem Cammeo aplikacije ili pozivom na broj 021 313 313 te širom otvoriti oči jer su ulaznice, njih 15 puta po dvije, nasumično raspoređene u Cammeovim vozilima. Ali tu nije kraj iznenađenjima!
Naime, svatko tko do 30. studenoga 2019. skine Cammeo aplikaciju, ostvaruje pravo na gratis vožnju. Riječ je o vožnji unutar grada do 30 kuna, a kako bi istu iskoristili putnici moraju skinuti Cammeo aplikaciju, registrirati se i naručiti najbolji taksi u gradu.
Nova Cammeo aplikacija sada je još bolja, pametnija i zabavnija. Osim pojednostavljenog načina naručivanja vožnji te poboljšanog dizajna, donosi novosti poput mogućnosti unosa više odredišta, izmjene i dodavanje odredišta tijekom vožnje te mogućnost upisa detalja preuzimanja i vožnje.
Brojne korisnike oduševili su i pojednostavljeni način prijave i plaćanja, mogućnost izmjene načina plaćanja za vrijeme vožnje kao i opcija dijeljenja kartice s drugim korisnicima.
Sve što je potrebno za jedinstven korisnički doživljaj koju pruža nova aplikacija je skinuti istu, registrirati se i uživati u vožnji, a ovo su linkovi za skidanje:
Android app: https://goo.gl/gtozU5 iOS app: https://goo.gl/MPtXIM
Inače, Cammeo danas broji više od 1400 zaposlenih i 900 vozila, a dostupan je u 38 gradova u 4 države.


Ulaznice za utakmicu Hajduk - Osijek nasumično su raspoređene u Cammeovim vozilima, a na Poljud će 30 najsretnijih putnika

Stanovnici Splita i njihovi gosti najbolju taksi uslugu mogu naručiti putem aplikacije ili pozivom na broj 021 313 313

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:51