Promo arhivU CINEPLEXX ZA SAMO 10 KUNA!

U srijedu, 21. kolovoza zabavite se uz najnovije filmske hitove

Piše PROMO
19. kolovoz 2019. - 12:37

U srijedu, 21. kolovoza zabavite se uz najnovije filmske hitove u Cineplexxu City Center one Split uz cijenu ulaznice od samo 10 kuna.

Posjet omiljenom kinu uvijek je dobra ideja, osobito ako u najnovijim filmskim hitovima možete uživati za samo 10 kuna. Naime, bez obzira odlučite li se za 2D ili 3D verziju filma u Luxury sjedalima ili se pak u filmsku avanturu poželite upustiti uz bolju polovicu u Love boxu, nadoplate nema jer je sve uključeno u ovu odličnu cijenu.

A izbor filmova u Cineplexxu nudi doista ponešto za svakoga: romantične komedije vratit će vjeru u ljubav, akcijske scene unijet će dozu adrenalina u svakodnevicu, strašni horori sledit će krv u žilama dok će animirane avanture izmamiti osmijeh na lice malih I velikih.

Popisu filmskih hitova koje trebate pogledati obavezno dodajte uspješnicu Kralj lavova, a nemojte propustiti niti AngryBirds film 2, Bilo jednom u… Hollywoodu te Brzi i žestoki: Hobbsi Shaw.

Ulaznice za projekcije 21. kolovoza nije moguće rezervirati, ali zato svratite na blagajnu Cineplexxa City Center one Split ili ih kupite online na www.cineplexx.hr.

Sredini tjedna dajte filmsku dimenziju!