Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Twinset – brand u kojem uživaju romantičarke

Piše Promo
6. prosinac 2019. - 15:02

Talijanski Twinset jedan je od brandova u čije se modele, dezene i materijale zaljubljujete na prvi pogled: rafiniranog i zaigranog dizajna, kolekcije Twinseta su istovremeno damske, moderne, vintage, elegantne i buntovne. Dinamični stil Twinset komada jednako je primjeren svim dobnim skupinama, ističući prirodnu senzualnost svake žene. Tradicionalno se u Twinset kolekcijama ističu pleteni komadi, kao i njihove izvanredne torbice koje su postale predmet želja svake fashionistice.

džemper - 1880 kn tenisice -1920 kn kratke hlače - 960 kn torba - 1990 kn
Aktualna zimska sezona obiluje nezaobilaznim, romantičnim detaljima, poput prepoznatljive Twinset čipke u crnoj i bijeloj boji – oni se kombiniraju s odvažnim uzorcima koji dominiraju ovom kolekcijom: tartanom, «pepitom», leopard i maskirnim uzorkom, te prepoznatljivim cvjetnim uzorkom. Moćni odjevni komadi upotpunjeni pletivom i neodoljivom Rebel torbicom u raznim veličinama, bojama i uzorcima, stvaraju neodoljive modne kombinacije koje ljubiteljice mode neće ostaviti nimalo ravnodušnima.

haljina - 1920 kn torbica - 1340 kn sandale - 2210 kn čarape - 400 kn
Odvažite se pomaknuti granice svog modnog izričaja, spojiti nespojivo, osjećati se u tome ugodno i zadiviti sve oko sebe jedinstvenim Twinset komadima za kojim uzdišu ljubiteljice mode svih svjetskih modnih metropola. U Splitu ih možete naći ekskluzivno u Jokeru, na vašoj najvažnijoj fashion adresi, a svoju dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio

bundica - 6580 kn gležnjače - 2460 kn hlače - 1270 kn šešir - 670 kn torba - 2460 kn

#JOKER FASHION PORTFOLIO