StoryEditorOCM
Promo arhivNOVA SEZONA

Splitski komičari ove subote otvaraju novu stand-up sezonu; u amfiteatru Doma mladih u subotu 28. rujna u 20 sati na repertoaru je „Best of SplickaScena 18/19”!<br />  

Piše Promo
25. rujna 2019. - 17:09

Nakon što su u svibnju u velikom stilu zaključili prošlu sezonu dvama rasprodanim nastupima u Lori i Domu mladih, komičari SplickeScene vraćaju se na veliku pozornicu.
Nisu odmarali tijekom ljeta, jer su nasmijavali publiku duž obale na otvorenim pozornicama, a u Splitu su svakog tjedna nasmijavali brojne goste iz čitavog svijeta izvodeći stand-up na engleskom.


Nedavno objavljenim cjelovečernjim YouTube specijalom „Stand-up po splicki“ predstavili su se širokoj publici. Ako ih još niste upoznali, ovog vikenda ne propustite priliku, a do tada ih upoznajte putem video specijala ovdje

Ponovno se vraćaju u zatvorene prostore, na isto mjesto koje je odjekivalo smijehom u svibnju – Dom mladih. Otvaranje nove stand-up sezone zakazano je za ovu subotu 28. rujna u 20 sati u amfiteatru MKC-a, gdje će svih šest članova splitskog komičarskog kolektiva izvesti presjek najboljeg iz protekle i ove godine. Ovom izvedbom, drugačijom od svibanjskih u Lori i Domu mladih, označit će početak sezone za koju najavljuju da će biti još intenzivnija i bogatija od prethodne.
Prošli show u MKC-u je bio rasprodan pa požurite po svoje ulaznice, jer su Tomislav Primorac, Ante Travizi, Ivo Musulin, Ivica Lazaneo, Josip Škiljo i Vanja Dobrijević nakon ljetne pauze ponovno spremni nasmijat vas do suza. Ulaznice su dostupne online u sustavima Croatia Tickets i Entrio.

 

Napomena: Show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

 


 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:59