StoryEditor
Promo arhivšušur i van sezone

Šibenski sajam od jeseni nastavlja s radom

Piše Promo
12. rujna 2019. - 09:00

Iako smo navikli da s krajem ljetne sezone većina atraktivnih događanja i aktivnosti nestaju, u Šibeniku se atmosfere ne planira samo tako „ugasiti“. Od 15. rujna, dalmatinski Hrelić, odnosno Sajam rabljenih vozila, robe i antikviteta u Šibeniku, ponovno nastavlja s radom, a uvodi se i niz atraktivnih preinaka i novosti, koje će zasigurno u velikom broju zainteresirati sve potencijalne izlagače, ali i posjetitelje.

Sajmovi ovakvog tipa polučili su velike rezultate i na kontinentu i na obali, stoga ne sumnjamo u potencijal koji Šibenik nedvojbeno ima. Poslovna zona Podi (Vrpolje bb, Šibenik) od 15. rujna, pa svake nedjelje, ponovno postaje sjecište široke i izrazito povoljne ponude te ogromne potražnje.

U posljednjih smo nekoliko godina iz temelja promijenili načine trgovine – sasvim obične odlaske u trgovinu polako zamjenjuju internetske trgovine, a plaćanja sve više vršimo putem kartica, pa čak i kriptovalutama.
Danas, kada nas u skoro svakom većem gradu, okružuju mega shopping centri s blještavim natpisima i beskrajnom ponudom najnovijih proizvoda, u narodu se ponovno javlja potreba za dobrim starim sajmovima i tržnicama, na kojima je moguće vidjeti gotovo sve - „Od igle do lokomotive“.

Sajmovi nikada nisu bili manifestacije namijenjene isključivo kupnji i prodaji - oni nose duh već pomalo zaboravljenog vremena; društvenu potrebu za drugačijim načinom okupljanja, zabavljanja i druženja ljudi sličnih interesa, afiniteta i potreba. Na sajmovima se pije, jede, kupuje i prodaje, svira, pjeva i zabavlja na način koji je tradicionalan za to područje, stoga doista možemo reći kako se radi o jednom sociološkom, ali i kulturnom fenomenu za kojeg se zbilja nadamo da još dugi niz godina neće iščeznuti.

Upravo zato, Šibenik, grad koji se nalazi u srcu Dalmacije, savršeno je mjesto u kojem se vrlo jednostavno mogu sastati izlagači i posjetitelji iz cijele južne Hrvatske, ali i susjedne nam Bosne i Hercegovine.
Jedna u nizu velikih novosti koja vas od ove jeseni očekuje na šibenskom sajmu tiče se svih izlagača vozila, a to je mogućnost mjesečnog ili pak dugoročnog iznajmljivanja izlagačkog prostora.

Dakako, i sve ostale izlagače na sajmu (tvrtke, OPG-ove, obrtnike i fizičke osobe) očekuje niz pogodnosti i novosti kojima će zasigurno biti teško odoljeti. Vjerujemo kako će se mnogi šibenčani, ali i mnogi stanovnici središnje Dalmacije, ponovno u velikom broju odazvati ovoj manifestaciji, koja je u mnogim drugim gradovima kontinentalne hrvatske već odavno postala dio službenih turističkih brošura.

Zvuči primamljivo, zar ne?
Više informacija o sajmu i uvjetima izlaganja možete saznati na e-mail adresi info@perfectus-media.hr ili web stranici www.sibenik.saz.hr.

Vidimo se uskoro na Sajmu!

Izdvojeno

10. srpanj 2020 09:05