StoryEditorOCM
Promo arhiv4 TOP EDUKACIJE

Postani stručnjak u beauty svijetu!

Piše promo
4. listopada 2019. - 10:02

Ako želite postati profesionalni make up artist, kozmetičar, frizer ili pediker na pravom ste mjestu jer Suvremeno učilište u Splitu već preko 20 godina uspješno provodi navedene  edukacije. Niste zadovoljni s trenutnim poslom, tražite nešto drugačije, kreativno, a da pri tom bude i lukrativno, vrijeme je za promjenu profesije.

Zašto ne biste donijeli najbolju odluku za svoju karijeru i postali vizažist?

Kažu da za promjene nikad nije kasno, stoga ako ste u razmišljanju, vrijeme je da reagirate. Predavanja se održavaju radnim danom u poslijepodnevnim satima, a u Školi ljepote naučit ćete sve o dnevnom, večernjem i poslovnom šminkanju kao i onom za sve svečane prigode, modne revije, ali i za kazališni te filmski make up.

 Program obrazovanja za vizažista/icu  sustavno prati i u nastavi primjenjuje nove trendove i tehnike priznatih svjetskih stručnjaka. Radi se u malim grupama, što mentorima omogućuje da svakom polazniku posvete dovoljno vremena te je naglasak na praktičnoj nastavi.

Kozmetičarka ili kozmetičar, ako niste znali, trenutno je jedno od najtraženijih zanimanja na tržištu!

Briga o zdravlju i ljepoti nikad ne opada, a to znači da je svaki kvalitetan radnik dobrodošao. Naučit ćete sve o tretmanima obrade kože lica i tijela, kako  pripremati kozmetičke pripravke, sve o depilaciji, njezi lica, ali i neizostavnoj masaži tijela koja nam je svima tako prijeko potrebna.

 Program se temelji na praktičnom radu i vježbama u suvremeno opremljenom kabinetu uz vodstvo profesionalaca.

Sve one pak, koje zanimaju tajne dobrog frizerstva u Školi ljepote očekuje mnoštvo zanimljivih edukacija i praktične nastave.Tehnologija frizerstva, poznavanje materijala, dermatologija, poslovno komuniciranje kao i tehnološke vježbe iz frizerstva samo su dio onoga što polaznike očekuje u Suvremenom učilištu.

I odličan pediker zlata je vrijedan, stoga zašto ne biste nešto u svom životu promijenili, pa se i u tome okušali?

Svatko tko je ikada imao problema sa stopalima zna kako osoba koja ima znanje i vještine doslovce spašava kvalitetu života. Program je namijenjen svima koji se žele osposobiti za samostalno obavljanje zanimanja pedikera ili za rad u spa i wellness centrima.

Za više informacije možete kontaktirati brojeve telefona 021/323-077, 098/430037 ili putem emaila  admin@suvremenouciliste.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:23