StoryEditorOCM
Promo arhivJEFTINIJE.HR

Otkrivamo tajnu pametnih kupovina na webu!

Piše PR
25. rujna 2017. - 10:00
035-JeftinijeHr-Prva-misao-prije-kupovine

Kako dobiti najveću vrijednost za iznos koji planiramo potrošiti? Tim pitanjem započinje svaka (web) kupovina. Bez obzira kupujemo li perilicu rublja, radni stol ili mikrovalnu pećnicu, uvijek smo u potrazi za najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Srećom za nas, danas su nam dostupni online alati koji nam olakšavaju sve faze kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupnje - najbolji takav alat je Jeftinije.hr, vodeći hrvatski portal za usporednu kupovinu i praćenje ponuda najrazličitijih web trgovina. 

Svojim korisnicima omogućuje da na jednom mjestu usporede proizvode i ponude web trgovina kako bi mogli donijeti informiranu i pametnu odluku o kupovini. 

Na jednom mjestu može se usporediti sve 

Korisnici Jeftinije.hr mogu jednostavno, brzo i pregledno pretraživati proizvode razvrstane u 12 osnovnih kategorija proizvoda. Unutar svake kategorije nalazi se i niz potkategorija koje olakšavaju snalaženje na virtualnim policama ovog popularnog online shopping centra.

Na portalu Jeftinije.hr proizvodi se mogu pregledavati prema kategorijama, proizvođačima ili pouzdanim trgovinama u kojima se prodaju. 

Interaktivna početna stranica portala Jeftinije.hr omogućuje brz pregled aktualnih proizvoda koji se redovito mijenjaju s obzirom na sezonu. Kupcima koji nisu sigurni u svoj odabir i još uvijek istražuju ponudu na raspolaganju su detaljni savjeti i vodiči za kupovinu, a onima koji točno znaju što žele, i samo još moraju odlučiti gdje to kupiti, na raspolaganju je pametna tražilica koja će dovesti do najboljih ponuda i pouzdanih web trgovina. 

Na računalu ili pametnom telefonu – transparentne i brze web kupovine započinju na Jeftinije.hr!

Najzahtjevnijim shoppingholičarima Jeftinije.hr omogućuje i pretraživanje proizvoda prema omiljenim brandovima, ali i prema pouzdanim i sigurnim web trgovinama. Dovoljno je samo na početnoj stranici izabrati i kliknuti na neki od brandova ili izabrati najdražu trgovinu i provjeriti isključivo njenu ponudu razvrstanu po glavnim kategorijama proizvoda. 

Jednostavnim koracima do najpovoljnijih ponuda

Korištenjem Jeftinije.hr štedite vrijeme u pretraživanju ponuda, ali i popriličnu svotu novca, a kako bi znali iskoristiti sve što vam portal nudi, ovo je nekoliko ključnih funkcionalnosti koje biste trebali koristiti već kod iduće kupovine. 

- Usporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – izabrane modele usporedite prema njihovim karakteristikama i izaberite modele koji će odgovarati svim tvojim potrebama.

- Dodajte u listu – sačuvajte sve proizvode koje želite i koji vam se sviđaju i dodajte ih na svoj popis za kupovinu. 

- Obavijest o cijeni – pored proizvoda koji vam se sviđa izaberite Obavijest o cijeni i pustite da vam Jeftinije.hr javi kada cijena izabranog proizvoda bude odgovarala vašem budžetu.

Svi aktualni akcijski katalozi u digitalnom obliku

Pretraživanje kataloga jedna je od potrošačima najomiljenijih funkcionalnosti portala Jeftinije.hr. Na stranici katalozi.jeftinije.hr mogu se pregledati svi aktualni katalozi i letci supermarketa, robnih kuća, trgovina, čak i katalozi proizvoda najpoznatijih brandova. 

Na Jeftinije.hr aktualni katalozi i letci se mogu i pretraživati uz pomoć brze tražilice koja će izdvojiti sve kataloge u kojima se spominje traženi proizvod. Osim uštede vremena, živaca i novca, zahvaljujući digitalnim katalozima sve važne informacije su u svakom trenutku samo jedan klik od vas.

Zašto više od pola milijuna potrošača već vjeruje Jeftinije.hr? 

Jeftinije.hr je dio grupacije Ceneje, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za usporednu kupovinu – slovenskim Ceneje.si, srpskim portalom Idealno.rs te bosanskim portalom Idealno.ba. Time je potrošačima u regiji omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno uspoređuju više od 1.8 milijuna aktivnih ponuda iz skoro 1000 web trgovina

Istraživanja o navikama kupaca potvrđuju da prije kupovine jako puno istražujemo kako bi pronašli najbolji omjer cijene i kvalitete.

Sva istraživanja koja se bave proučavanjem navika kupaca potvrđuju da prosječan potrošač uoči kupovine ulaže jako puno vremena u istraživanje proizvoda kako bi pronašao idealan proizvod i najbolji omjer cijene i kvalitete.

Rastuće potrebe kupaca prati i razvoj tehnologije pa su nam danas dostupni online alati koji olakšavaju sve faze web kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupnje. Prema mišljenju korisnika, najbolji takav alat je Jeftinije.hr, portal specijaliziran za pretraživanje i  usporedbu ponuda web trgovina. Riječ je o portalu koji na jednom mjestu prikazuje više od 500.000 proizvoda iz gotovo 300 web trgovina iz cijele Hrvatske! 

I Zvonko zna kako pametno kupovati, pogledajte:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 08:48