StoryEditorOCM
Promo arhivUžitak koji zaslužujete

Od akupunkture do masaže i hidroterapije; Marvie Hotel & Health je savršeno mjesto za odmor, relaksaciju i zdravlje

18. studenog 2019. - 09:47

Marvie Hotel & Health savršeno je mjesto za odmor i relaksaciju, ali i zdravstvene usluge u središtu grada Splita. Pohvaliti se može s vrhunskim smještajem u vidu 74 sobe i dva apartmana od kojih jedan ima i jacuzzi u sobi, s pogledom na more. Uz idealan odmor u novoizgrađenom hotelu, u ponudi su i brojne usluge Renevie wellnessa te medicinske usluge iz područja fizioterapije, estetske medicine i dentalne medicine te nutricionizma. Nova, prostrana i sadržajna Renevie wellness zona jedno je od omiljenih gradskih utočišta, nekima iz zdravstvenih razloga, a drugima iz čistoga gušta jer u sklopu wellnessa nude brojne sadržaje za odmor, ljepotu i relaksaciju kojima, priznajemo, ne možemo odoljeti. Izuzetna pogodnost je što je tu smještena i Aqua Med Medical Wellness - poliklinika fizikalne medicine i rehabilitacije. Njihovi stručni fizioterapeuti provode niz tretmana i aktivnosti, od vježbanja u vodi u manjim grupama do individualnih rehabilitacijskih programa za brži oporavak od ozljeda i povreda. Uz fizikalnu i hidroterapiju, specijalizirani su i za provođenje manualne terapije, masaža, akupunkturu te nutricionističko savjetovanje. Odmah pored je i MediDerm Clinic za dermatologiju i anti-age tretmane.
Raznovrsni sadržaji razlog su što je hotel osim Splićanima i sve češći izbor timovima i poslovnim grupama za treninge, edukacije i radionice tvrtki.

 


Masaža je jedan od najboljih načina za održavanje vašeg uma i tijela uravnoteženim jer smanjuje stres i bol, povećava razinu energije, poboljšava držanje i jača imunosni sustav tijela. Za one koji se odluče doći na beauty tretmane, bilo da je riječ o manikuri, pedikuri ili tretmanima lica, izvrsno će se pobrinuti osoblje wellnessa.


Finska sauna poznata je po detoksiciranju i vraćanju elastičnosti vašoj koži, dok je turska savršena za jačanje imunosnog sustava i hidrataciju organizma. Oslobodite se stresa i napetosti i izbacite nakupljene toksine, a zatim se prepustite opuštanju u prostoru za odmor i relaksaciju.


Fizikalnu terapiju vode renomirani stručnjaci i fizioterapeuti koji se brinu o zdravlju i formi sportaša, ali i brojnih korisnika kojima pomažu u rješavanju zdravstvenih tegoba koje se najčešće vezuju uz suvremeni, sjedilački životni stil. Stručni fizioterapeuti Aqua Meda provode gimnastiku u vodi ili dvorani, individualne manualne terapije, brojne vrste masaža i akupunkturu.
 


Nakon izlaska uputite se u dermatološku ambulantu za estetsku medicinu MediDerm Clinic koja se nalazi odmah pored wellnessa. Ako želite samo osvježiti ten, osim pilingom to možete i mezoterapijom koja izuzetno godi koži. Također, hijaluronski fileri, botox, radiofrekvencija kao i tretmani krvnom plazmom su anti-age metode koje njihovi priznati specijalisti dermatologije svakodnevno provode.

 

 

Unutarnji bazen

S unutarnjim bazenom s efektom protustrujnog plivanja i prostorom za odmor i relaksaciju, svi ljubitelji kupanja i plivanja doći će na svoje, a zatim slijedi uživanje u prostranom jacuzziju.
 

Teretana

Profesionalno opremljen fitness prostor pružit će dodatnu mogućnost rekreacije svim ljubiteljima vježbanja. Potpuno opremljena teretana pomoći će da ostanete u izvrsnoj formi, a nakon vježbanja možete direktno u bazen, jacuzzi ili saunu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:23