StoryEditor
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Neukrotivi duh kaubojki

Piše Promo
14. listopada 2019. - 16:47

Kreativno, ludo, otkačeno, bez granica – tako su dizajneri ove sezone odlučili tretirati kaubojke, modni klasik koji se svakih nekoliko godina ponovno uzdigne iz pepela. – Zašto kaubojke, u čemu je tajna?, pitaju se oni koji još uvijek s podozrenjem gledaju na ovaj ekstravagantni komad obuće. – U karakteru, uglas odgovaraju oni koji imaju jedan ili više pari ovih čizama koje možete ne voljeti, ali im morate priznati visoko mjesto na listi prepoznatljivog, jer čizmice western kroja uglavnom ljude ne ostavljaju ravnodušnima. Bunt protiv konvencija, život na rubu.., asocijacije su koje i ne htijući vezujemo uz western stil pa, kad se mali buntovnik probudi u nama, poželimo ga pustiti van, makar kroz modni statement.

 

 

       gležnjače Mass 859 kn


A kako se nalazimo usred jeseni, sezone u kojoj možemo šetati i u T-shirtu, laganoj haljinici, ali i chunky džemperu i laganijem kaputiću, pravi je čas za odabir i jednog para čizama ili gležnjača koje s ponosom nose svoj neukrotivi western duh, makar u natruhama. Ziherašice će pritom posegnuti za modelima koji tek osnovnim oblikom poštuju taj duh kako bi bile sigurne da će se investicija isplatiti sa što više mogućih kombinacija, no eksperimentatorice se neće bojati izazova i posegnut će za najluđim modelom koji mogu naći.

 

 

       čizme Twinset 2250 kn


Jer modni dizajneri su spustili „ručnu“ na kaubojkama i okitili ih višebojnim kombinacijama, ornamentima, kombinacijama materijala, kroko uzorkom, čak i metalik detaljima, a prave modne igračice znat će se nositi s bilo kojim od tih neočekivanih dodataka.

 

 

       čizme Zipper 1789 kn


Uz što ih nosimo? Uz haljine i suknje svih duljina od lepršavih materijala, uz hlače tričetvrt duljine, skinny jeans ili duge i široke hlače (njih ćete nehajno gurnuti u čizme)… Osnovni je zadatak učiniti ih vidljivima i prisutnima u outfitu! U novom modnom portfoliju pronašli smo Top 10 modela western čizama iz Jokerovih trgovina, među kojima ćete zasigurno pronaći svog favorita sezone i unijeti malo rock’n’rolla u svoj styling.
Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 13:54