StoryEditor
Promo arhivNOVA Roomba s9+

Najbolji svjetski robotski usisavač za svakodnevne kućanske izazove<br />  

Piše Promo
21. studenog 2019. - 09:31

Jeste li spremni na sasvim novo iskustvo usisavanja? Već više od 25 godina, iRobot® je predvodnik na području kućne robotike, razvivši modele robotskog usisavača Roomba® i robotskog perača podova Braava®. Naši revolucionarni kućni roboti planski su proizvedeni sa specijaliziranim funkcijama i snažnim mogućnostima radi postizanja najvišeg stupnja čistoće vašega doma, i to svakodnevno.

 

 

Ovo je trenutak koji ste čekali, jer će iRobot obitelj postati bogatija za još jednog izuzetnog člana. Poželite dobrodošlicu na hrvatsko tržište senzacionalnoj Roombi s9+. Roomba® s9 + dolazi s Clean Base ™ - spremnikom za automatsko odlaganje prljavštine te odiše elegantnim dizajnom „Maximized-Edge“ i predstavlja najinteligentniju, najmoćniju  iRobot Roomba® današnjice, s najdubljim čišćenjem do sada.

Koliko često imate previše obaveza i premalo vremena za sve? Zamislite da imate dodatnu pomoć sa svakodnevnim čišćenjem i da svaki dan možete obaviti više obaveza. Svi naši roboti proizvedeni su tako da budu prilagođeni vama — i vašem jedinstvenom domu. Bilo da je riječ o usisavanju, pranju ili metenju, mi smo tu da vam pomognemo. Vi i iRobot®. Bolji zajedno™.

 

 

S velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo novu premium seriju Roomba s9+. Roomba s9+ (s9558) je najbolji robotski usisavač na svijetu s najsuvremenijom tehnologijom i novim funkcijama koje do sada niste mogli ni zamisliti. Sadrži Clean Base ™ bazu za automatsko pražnjenje prljavštine i tako donosi novu razinu udobnosti - automatsko pražnjenje spremnika osigurava da korisnici ne moraju razmišljati o usisavanju tjednima. Snažnija usisna moć skuplja prljavštinu, dlake i krhotine. Tehnologija Imprint ™ omogućuje robotu da nauči, mapira i prilagodi domu, određujući najbolji način čišćenja.

Glavne prednosti Roombe s9+

Čisti za vama i za sobom

Automatski prazni spremnik u vrećicu za jednokratnu upotrebu u koju stane 30 spremnika prljavštine, prašine i dlaka, pa tjednima ne morate razmišljati o usisavanju.

 

 

PerfectEdge™ tehnologija i posebno dizajnirane četke

Pronalazi skrivenu prašinu zbog dizajna maksimiziranih rubova i specijalnim kutnim četkama doseže duboko u kutove. Roomba s9+ osigurava najučinkovitije čišćenje do sada zahvaljujući naprednom 3D senzoru, snažnom sustavu za čišćenje i tehnologiji PerfectEdge®, koja ima 30% širu dvostruku gumenu četku i posebno dizajniranu četku za kutove. Svaka gumena četkica ima gumena gazišta koja su u stalnom kontaktu s različitim podnim površinama - od tvrdih podova do tepiha - prilagođavajući se  tako kako bi se pokupile sve od sitnih čestica, poput prašine i prljavštine, do kose i velikih krhotina. Posebno dizajnirana kutna četkica koristi pet kutnih ruku kako bi uzela prljavštinu i krhotine duboko u kutovima i duž zidova, usmjeravajući je put robota koji je usisavan.

 

 

Najdublje čišćenje do sad*

Roomba s9 + ima moćan novi sustav čišćenja koji ima do 40 puta snažniju usisnu moć usisavanjem u odnosu na prethodne generacije usisavača Roomba (serija 600). Prilikom usisavanja tepiha ili prostirke, Roomba s9+ koristi svoju tehnologiju Power Boost za automatsko povećanje usisne moći kako bi uvukla prljavštinu i nečistoće iz dubokih vlakana u tepih. Trostupanjski sustav čišćenja izvlači upletenu prljavštinu i dlake ljubimaca,  gdje god bili skriveni. *U usporedbi s robotima Roomba® 980, e5 i i7.

 

 

 

 

Upoznaje, mapira i prilagođava se vašem domu

Korištenjem napredne vSLAM® navigacijske tehnologije robot prikuplja više od 230,400 podatkovnih točaka u sekundi, koje 1.3 GHz 4-jezgreni processor kosti za stvaranje precizne mape vašeg doma. Funkcija Imprint Smart Mapping omogućujem da odredite koje će se sobe čistiti i kada.  iRobot-ova patentirana iAdapt® 3.0 navigacija s vSLAM® tehnologijom pomaže Roombi s9 + da neometano i učinkovito pregledava dom prateći gdje je bio i gdje ga još treba očistiti. Novi napredni 3D senzor na Roombi s9 + stalno skenira ono što je ispred robota brzinom 25 puta u sekundi kako bi s9 + mogao duboko ući u kutove i učinkovito očistiti velika područja. Koristeći iRobot-ovu tehnologiju Imprint ™ Smart Mapping, Roomba s9 + se upoznaje s tlocrtom kuće, pružajući potpunu kontrolu izbora soba i vremena kada će se čistiti. Roombom s9+ može se čistiti pomoću iRobot HOME App ili pritiskom na CLEAN tipku.

 

 

Antialergijski sustav

Usisivač ponekad mogu vraćati prljavi zrak natrag u naš dom. Model s9+  ima filtraciju cijelog sustava, koja hvata 99% alergena peludi I gljivica. Jer Roomba s9 +  ima prvi i jedini Anti-alergeni sustav za robote koji zarobljava i zaključava pelud i plijesni alergene, sprečavajući ih da pobjegnu iz robota ili njegove stanice za punjenje Clean Base ™. Roomba® s9 robot uključuje filter visoke učinkovitosti koji zadržava 99% alergena iz plijesni i prašine. Nakon što Roomba s9 + završi s čišćenjem, vraća se  Clean Base ™ uređaju za punjenje kako bi automatski ispraznio usisanu prljavštinu u vrećicu za jednokratnu upotrebu, ostavivši prljavštinu i prašinu na sigurno mjesto.

 

 

Dinamični dvojac: Roomba® usisava i zatim Braava jet® pere

Predstavljanjem  Roombe s9 + i Braava jet m6, iRobot uvodi i novu generaciju povezane kućne automatizacije s Imprint ™ tehnologijom, koja omogućava robotima da inteligentno komuniciraju jedni s drugima - radeći uzastopce kako bi obavili zadani posao. Korisnici mogu pokrenuti povezano čišćenje u iRobot HOME aplikaciji, gdje imaju mogućnost odabrati određene sobe za robote koje će čistiti ili čitav kat svog doma. Jednom kada Roomba s9 + prestane s usisavanjem, Braava m6 napušta svoju bazu za punjenje i započinje s brisanjem. Korisnici primaju obavijesti nakon završetka usisavanja i brisanja.

Novu Roombu s9+  potražite na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (iRobot kiosk u City Center One u Splitu, na internet trgovini iRobota www.irobot.hr i iRobot kiosk u Arena Centru u Zagrebu), te kod ovlaštenog partnera Elipso.

 

Izdvojeno

11. srpanj 2020 20:24