StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Moda za povratak u teretanu

Piše PROMO
30. siječnja 2019. - 15:23

Ako ste od onih koji ne odustaju od novogodišnjih odluka i ako ste, kao i većina, blagdane proveli u blaženoj fazi „jedem sve što želim, blagdani su“, pri vrhu vam je liste odluka o posvećivanju više pažnje tjelesnoj aktivnosti u 2019. Sport, kao što znamo, podiže razinu serotonina, hormona sreće, a on nam je nasušno potreban u, po mnogima najdepresivnijem mjesecu u godini. Stoga vam predlažemo da krenete ostvarivati ovu odluku što prije jer ćete uskoro uživati u plodovima svog rada, za početak sigurno kroz dobar osjećaj koji pruža trening, a kasnije i kroz vidljive i opipljive rezultate. A prvi je korak – i dobra dodatna motivacija – nabava sportske opreme.

Sportski su brandovi posljednjih godina sve više i modni, a sportski chic jednako je prihvatljiv na ulici i u teretani. Stoga – nemojte se bojati kupiti komad koji vrijedi i koji ćete nositi godinama.

 

 

Majica Nike – Nike Store, 459 kn; Hlače Nike – Nike Store, 379 kn; Top Nike – Nike Store, 269 kn; Tenisice Adidas – ShoeBeDo, 599,20 kn; Vijača – Hervis, 19,99 kn

Dezeni su hrabri i upečatljivi, a pastelni tonovi u ženskim kolekcijama vješto se smjenjuju s vječnima crnom, bijelom i sivom. Uložite u dobre trendi „gege“ od kvalitetnih umjetnih materijala specijalno kreiranih za fizičke napore, sweatshirt majicu, sportski top i, najvažnije, tenisice. One bi trebale biti (ukoliko planirate neku aktivnost u zatvorenom prostoru) od laganih materijala, prozračne i svakako udobne, a u trgovinama u Jokeru pronaći ćete mnoštvo modela koji će odgovarati baš svakom ukusu. Na rame prebacite zgodnu sportsku torbu ili ruksak i – krenite u vašu siječanjsku sportsku avanturu jer i tijelo i duh će vam biti zahvalni!

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio (https://www.joker.hr/joker-fashion-portfolio/).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:04