StoryEditor
Promo arhivZaštitna lica limitirane Douglas Kiss Kit kolekcije za usne

Maja Šuput i Ella Dvornik po prvi puta zajedno u novoj ulozi

Piše EP
12. studenog 2018. - 10:42

Nadolazeća zima će u Douglas parfumerijama biti u znaku odvažnih i zavodljivih nijansi koje savršeno opisujulimitiranu Douglas Kiss Kit kolekciju za usne. Zaštitna lica ovog beauty noviteta su pjevačica Maja Šuput i blogerica Ella Dvornik koje su odabrale savršene kombinacije mat ruža za usne i kremaste olovke za zavidno dobar izgled usana!

Kiss Kit kolekcijanudi jednostavno rješenje za postizanje vrhunskog efekta na usnama. Dvije skladne nijanse olovke i ruža trenutno oblikuju i nijansiraju usne, stoga u samo dva poteza možete stvoriti jedinstveni look. Olovka za usneomogućuje jednostavno rukovanje i preciznu primjenu, a podatna i hidratantna formula ruža koja se nanosi mekim jastučićem osvaja u trenu!

Poznata ljepotica iz svijeta glazbe Maja Šuput odabrala je vatreno crvenu nijansu, a ne skriva oduševljenjeovom beauty poslasticom: „Crveni ruž je poput mene: vatren i energičan! Ova boja je bezvremenski klasik koji će sigurno postati najbolji saveznik svih pripadnica ljepšeg spola.“

Kombiniranjem najnovijih tehnologija i formula u svijetu ljepote, Douglas parfumerijeruževima su dale poboljšano i zanimljivije izdanje. Upravo su taj besprijekoran izgled, postojanost i jednostavnost nanošenja osvojili i Ellu Dvornik, blogericu i poduzetnicu, koja je za sebe odabrala mističnu ljubičastu nijansu: „Ne bojim se smjelih make up kombinacija i volim naglašavati usne, zato mi je Kiss Kitodličan. Tekstura ruža je jako baršunasta, a hidratantna formula ne isušuje usnice.“

Vrijeme je da i vi isprobate savršeni mat ruž kakav nose Maja i Ella, stoga nam sepridružite na predstavljanju novog beauty hita u Zagrebu u Arena centru 13. studenog ili Splitu 15. studenog na lokaciji Mall of Split gdje vas očekuje druženje s Kiss Kit zvijezdama. Odvažite se i odaberite svoju omiljenu nijansu!

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 03:10