StoryEditorOCM
Promo arhivVELIKI INTERES

Fenomen "Splićanki" ide dalje

Piše Promo
5. listopada 2019. - 09:03

Ni prethodni datum u dvorani Lora nije bio dovoljan da pokrije potražnju za "Splićankama" - jednom od najgledanijih splitskih predstava posljednjeg desetljeća.

Stoga na Vaše traženje "Splićanke" ponovno u Lori 20.10.2019. u 19:30 sati

Fenomen "Splićanki"  nije naučna fantazija već vrlo jednostavna računica - izvrsna predstava s izvrsnom glumačkom postavom prema tekstu i u režiji jedinstvenog Ivana Lea Leme koja svoju popularnost duguje upravo Vama draga publiko, jer Vaše pohvale najzaslužnije su za vjetar u leđa koji su "Splićanke" kao rijetko koja predstava u Splitu dobile.

A tko su Splićanke? I zašto ne smijete propustiti ovu priliku da pogledate ovu jedinstvenu predstavu ukoliko to još niste?

Cabaret 'Splićanke' je omnibus od pet ispovjednih priča Splićanki ispričanih u maniri stand up komedije s pratećom pjesmom i glamuroznom plesnom točkom u koreografiji svjetski poznatog Lea Mujića. Predstava satirizira i ironizira mane današnjeg Splita i Dalmacije u kojima će se mnogi prepoznati.

 

 

Izvrsnu glumačku postavu kao rođenu za ovu predstavu čine Ana Gruica, Nada Kovačević, Lidija Florijan, Mia Vladović i odnedavno mlada zvijezda splitskog glumišta Ana Uršula Najev.

I zato pozivamo vas da se pridružite heroinama, poslušate njihove priče i prepustite se pjesmi i plesu. Ostavite na trenutak mučne teme i pogledajte stvarnost kroz suze - od smijeha naravno! 

Jer svatko od nas krije po jednu Splićanku u sebi!

Studenti i umirovljenici ostvaruju popust od 25% na cijenu ulaznice. Prilikom ulaza potrebno je predočiti dokaz o statusu studenta ili umirovljenika.

 

 

Osim na webu, ulaznice možete kupiti i na blagajni dvorane "Lora" svaki dan od 2.-6. listopada i 14. -20. listopada u vremenu od 16 do 19 h, a informacije i rezervacije su na tel 091 972 0540

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:32