StoryEditorOCM
Promo arhivOD OVOG VIKENDA

Eko pazarić u trgovačkom centru Mall of Split<br />  

Piše Promo
18. listopada 2019. - 15:17

Split napokon dobiva svoj Eko pazarić u trgovačkom centru Mall of Split. Eko pazarić počinje s radom ove subote i nedjelje, 19. i 20. 10. 2019. Tako od ovog vikenda, svake subote i nedjelje od 9 do 18 sati, možete obaviti svoju tjednu spizu i u Mallu.

Radi se o zajedničkom projektu trgovačkog centra i udruge dalmatinskih ekoloških proizvođača, "Dalmacija EKO". Ova udruga već 4 godine na Prokurativama organizira sajam "Eko Fjera", pa su već stvorili bazu provjerenih ekoloških proizvođača iz Dalmacije i cijele Hrvatske koji će sada sudjelovati na Eko pazariću.

Ponuda će biti raznovrsna, najvećim dijelom sezonska. Redovito će se na štandovima izmjenjivati dio proizvođača, pa će se uvijek naći nešto novo. Za početak možemo najaviti proizvođače povrća, žitarica i brašna, maslinova ulja i drugih proizvoda od maslina, mandarina, marmelada, sira i vrhnja… Ma nećemo sve ni nabrajati, neka vam bude zdravi i ukusni faktor iznenađenja.

Centar Mall of Split svakog tjedna će vas obavještavati o novostima, akcijama i aktualnoj ponudi Eko pazarića. Svratite po svoju dozu vitamina i upoznajte lokalne ekološke proizvođače. Učinite zdravi đir i podržite lokalno!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:47