StoryEditor
Promo arhivKazališni hit u Solinu i Trogiru

Dame biraju - u noći punog mjeseca u Gradini i Kamerlengu

Piše Promo
24. srpnja 2017. - 11:58

Urnebesno smiješni sarajevski “striperi” – glumci Alteatra u okviru ljetne turneje po jadranu nastupiti će u Solinskoj Gradini u ponedjeljak 07.08. s početkom u 21 sat i dan poslije u utorak 08.08. u Kuli Kamerlengo u Trogiru u 21 sat.
Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME BIRAJU puni dvorane u svim gradovima Hrvatske – samo u Splitu i Zagrebu igrala je više od 10 puta gdje je rasprodana tjednima ranije a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.  
Ni jedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje mahom ženske publike ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja. Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.  Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o  popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u dvije godine svoga postojanja odigrana više od 300 puta a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda  više puta.
Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.

Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić.

KAKO DO ULAZNICA?

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti i online, preko sustava Croatia Tickets. Plaćanje se obavlja karticom, a ulaznice dolaze na e-mail adresu. Dovoljno ih je potom isprintati ili pokazati na mobilnom uređaju. Cijena je jednaka cijeni na drugim prodajnim mjestima.

Fizička kupnja ulaznica moguća je u Solinu u Gradskoj Kavani Zvonimir, u Trogiru u agenciji Kairos Travel (Obala Bana Berislavića), u TC Joker Split (10-12 i 18-20). Rezervacije se mogu napraviti i putem maila: komedija.u.lori@gmail.com i facebook stranice: https://hr-hr.facebook.com/hit.komedija/ info telefon: 095 527 1852.

 

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 09:11