StoryEditor
Promo arhiv100 000 RAZLOGA ZA VESELJE

Budi i ti jedan od Pevecovih 7

Piše Promo
6. prosinca 2019. - 10:30

Ponekad ono što najmanje očekujemo može okrenuti život iz temelja. U to se uvjerila i mlada obitelj Katunar iz mjesta Dražice pored Rijeke kada ih je nazvao Željko Pervan, poznati komičar i Pevecov glasnik koji sudionicima nagradne igre „Budi i ti jedan od Pevecovih 7“ uvijek nosi samo lijepe vijesti. Ni ovaj put Pervan nije razočarao nego je gospođi Dragana rekao kako je upravo ona peta dobitnica vrijedne nagrade od čak 100.000 kuna.

Gospođa Dragana Katunar u prvi trenutak nije mogla vjerovati što joj se događa, ali se, kako nam je priznala, iskreno nadala da Pervan govori istinu. „Kada sam preko telefona prepoznala glas gospodina Željka Pervana prvo što mi je palo napamet bila je upravo nagradna igra. Pratim izvlačenja od samog početka i cijelo sam se vrijeme nadala da će jednom i mene nazvati. Znala sam da su još samo tri kruga izvlačenja i vjerovala sam da ću u jednom i ja biti dobitnica. Iskreno, nakon telefonskog poziva nisam baš bila sigurna je li to sve istina pa sam na Pevecovoj web stranici provjerila tko je sretni dobitnik u ovome krugu, a kada sam ugledala svoje ime mojoj sreći nije bilo kraja. Hvala Pevecu koji je u naš dom unio neopisivu sreću“, rekla nam je vidno uzbuđena, ali prezadovoljna naša gospođa Dragana.

 Budući da ova mlada obitelj trenutno preuređuje svoj dom nagrada im nije mogla doći u boljem trenutku. Kako su nam rekli, trenutno su u završnoj fazi radova, a veliki dio svojeg doma opremili su upravo u Pevecovom prodajnom centru. Upravo je jedna od tih kupovina za obitelj Katunar bila i više nego uspješna jer su upravo zahvaljujući njoj došli u mogućnost da sudjeluju u nagradnoj igri, a na kraju i osvoje vrijednu nagradu. S obzirom na to da gospođa Dragana i njen suprug imaju i dvoje djece ne sumnjamo kako će dio ove vrijedne nagrade otići i na njih koji će ove godine pod bor dobiti najslađe poklone.

Pred nama su još dva kruga izvlačenja, a nagradna igra traje sve do 15. prosinca što znači da još uvijek imate velike šanse postati idući sretnik koji će osvojiti čak 100.000 kuna na Pevecovoj poklon kartici.

Kako biste, baš poput ove mlade primorske obitelji, osvojili jednu od vrijednih Pevecovih nagrada sve što je potrebno je postati član Pevecovog kluba vjernosti, kupiti u iznosu većem od 200 kuna te popuniti prijavu na info pultu najbližeg prodajnog centra ili na www.pevec.hr

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 03:58