Prošlo je tužnih mjesec dana od kada nisi s nama draga majko

SONJA CAKTAŠ

rođ. Šimićev udova Ante - Tonća 21.III.2018. - 21.IV.2018.
Zahvaljujemo od srca rodbini, prijateljima i svim dobrim ljudima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima. Svakim danom fališ sve više, dok tuga i bol srce nam stišće... Sv. misa zadušnica je 20.IV. u 19 sati u crkvi Sv. Ante na Poljudu. Ožalošćene kćeri Sandra i Ana s obiteljima Počivala u miru Božjem. Draga bako, iako nisi s nama ostaješ zauvijek u našim srcima... Sandro, Katarina, Marino, Tonči i Mia
Dana 19. travnja 2018. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena

MANDA HAMMER

1926. - 2018.
Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i znancima koji su nam u teškim trenutcima i našoj velikoj tuzi uputili izraze sućuti kao i svima koji su našu dragu pokojnicu dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Zahvalna obitelj S nama si u našem sjećanju i našoj ljubavi. Počivala u miru Božjem.
Dana 19. travnja navršava se tužnih mjesec dana kako nas je iznenada napustio naš voljeni

PROF. DR. SC. IVAN ZULIM

Dirnuti iskazanom pažnjom i suosjećanjem u našoj velikoj tuzi zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima na usmenim i pismenim izrazima sućuti i dostojanstvenom ispraćaju našeg voljenog na vječni počinak. Zahvaljujemo župniku don Nikoli Galovu na nadahnutim riječima oproštaja i utjehe, svim djelatnicima FESB-a na čelu s dekanom prof. dr. sc. Svenom Gotovcem, djelatnicima FPMOZ-Mostar s dekanom prof. dr. sc. Marim Vasiljem, te prof. dr. sc. Goranu Dodigu. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Navršava se mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena

ŽANA RANČIĆ

rođ. Čiček
Duboko smo dirnuti pažnjom i suosjećanjem svih Vas, koji ste s nama podijelili našu neizmjernu bol, bilo iskreno napisanom ili izrečenom toplom riječi, bilo stiskom ruke, zagrljajem, puštenom suzom... Dirnuti smo mnoštvom, koje ju je dostojanstveno ispratilo na vječni počinak i cvijećem okitilo njen tihi dom. Od srca Vam hvala. Hvala svećenicima i Župnom zboru, koji su svojom molitvom, propovijedi i pjevanjem uveličali sprovodni obred. Draga naša, sve je nestalo u trenu... tvoja mladost, tvoj osmijeh, vedrina, optimizam... S vjerom i nadom u ponovni susret u svjetlu Božje ljubavi prate te naše misli i molitve. Zahvalni, tvoji najmiliji. Počivala u miru Božjem.