Navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

ZLATKO GUDELJ - VELAGA

25.X.1951. - 6.VII.2020.
Previše je boli, a premalo riječi da kažemo koliko nam nedostaješ. Dirnuti pažnjom, koja nam je iskazana u trenutcima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima a posebno dr. Alenki Erceg-Mladinić i sestri Mariji Šolić, koji su bili uz nas i izrazili usmene ili pismene riječi utjehe i s nama dostojanstveno ispratili našeg Zlaju na vječni počinak. Uvijek zahvalni tvoji najmiliji. Sv. misa zadušnica služit će se u subotu, 8.VIII. u 8.30 sati u crkvi sv. Ane u Imotskim Poljicima. Počivaj u miru Božjem.
Prije mjesec dana vrijeme je stalo, a mi i dalje živimo. Tužni, ali i ponosni što smo te imali.

MARKO TATAROVIĆ

24.II.2002. - 5.VII.2020.
Ovim putem želimo se zahvaliti cijeloj rodbini, kumovima, prijateljima, susjedima, djelatnicima Elektrotehničke škole Split, djelatnicima OŠ prof. Filip Lukas, klapi Sveti Juraj HRM na čelu s Markom Bralićem te svim ostalim dragim ljudima koji su dostojanstveno ispratili našeg voljenog Marka u Kraljevstvo Nebesko. Sv. Misa služit će se u crkvi Gospe od otoka u Solinu 5.VIII.2020. u 19.30 sati. Počivao u miru Božjem Anđele naš.
Dana 5.VIII.2020. navršava se tužnih mjesec dana od smrti naše drage majke, bake, prabake i punice

ANA BOBAN

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas, izrazili riječi utjehe i dostojanstveno ispratili našu dragu Anu na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Navršava se mjesec dana od smrti našeg voljenog

IVAN ROJNICA (VORIĆ)

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenutcima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas te nam izrazili usmene ili pismene riječi utjehe. Posebno zahvaljujemo župniku, svećenicima, časnim sestrama, klapi i pogrebnom poduzeću "Perkan" na dostojanstvenom ispraćaju te dr. Ivanu Milasu na pruženoj medicinskoj skrbi. Teška je spoznaja da više nisi s nama, ali sjećanje na tebe krijepi nas i daje nam snagu. Volimo te i zauvijek ćemo te čuvati u našim srcima. Tvoja supruga Nediljka s djecom. Počivao u miru Božjem.
Dana 5.VIII.2020. navršava se mjesec dana od kada nas je napustila naša majka

MILICA RAJČIĆ

Zahvaljujemo se rodbini, prijateljima i znancima na iskazanoj sućuti. Zahvalna djeca s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
05. kolovoz 2020 15:30