Navršava se tužnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni

GORAN TOMAŠ

Dirnuti pažnjom zahvaljujemo rodbini, prijateljima, svim svećenicima, a posebno liječnicima i djelatnicima JIL odjela splitske bolnice Križine koji su bili uz našeg Gorana i nas u ovim teškim trenutcima te dostojanstveno ispratili našeg najdražeg na vječni počinak. Misa zadušnica održat će se 25.VII.2021. u 8 sati u crkvi sv. Nikole – Krilo. Zauvijek si u srcima i molitvama tvoje obitelji. Počivao u miru Božjem!
Dana 22.VII.2021. navršava se tužnih mjesec dana otkad nas je napustila naša draga i voljena majka

SENKA RABFELD

rođ. Reić
Dirnuti pažnjom i suosjećanjem koje nam je ukazano u teškim trenucima boli i tuge, izražavamo duboku zahvalnost svima koji su nam izrazili sućut i pružili riječi utjehe, te zajedno s nama dostojanstveno ispratili dragu nam pokojnicu. Zahvaljujemo se liječnicima i osoblju KBC Split i svećeniku don Anti Žderiću na riječima utjehe i nade. Zahvalna obitelj
Dana 21.VII. navršava se tužnih mjesec dana od gubitka našeg voljenog

PETAR OLUJIĆ

pok. Ante
Teška je spoznaja da više nisi s nama, ali ti i dalje živiš i živjet ćeš zauvijek u srcima onih koji te vole. Dirnuti pažnjom i suosjećanjem u našoj boli, iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas, uputili izraze sućuti i riječi utjehe te našeg voljenog dostojno ispratili i okitili cvijećem na vječni počinak. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.
Dana 21.VII. navršava se tužnih mjesec dana od odlaska voljenog oca, svekra, djeda, brata

JOZO BIKIĆ

Dirnuti pažnjom koja nam je ukazana u našoj tuzi ovim putem iskazujemo iskrenu zahvalnost rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su svojim prisustvom, riječima utjehe i molitvama dostojanstveno ispratili našeg najdražeg na vječni počinak. Voljeni naš, zauvijek ćemo čuvati uspomenu na tebe, tvoje veliko i dobro srce. Uz bolnu spoznaju da više nisi s nama zauvijek ćeš živjeti u našim srcima i molitvama. Tvoji najmiliji Misa zadušnica služit će se u Karakašici u 18 sati. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
08. prosinac 2021 19:12