Dana 22.V.2020. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed i svekar

IVAN BRATINČEVIĆ

pok. Šimuna 1947. - 2020.
Hvala ti za sve, ostat ćeš u našim srcima zauvijek. Zahvaljujemo svim dragim ljudima koji su bili uz nas u teškim trenutcima, rodbini, prijateljima, susjedima... Posebno zahvaljujemo doktorima KBC Firule, odjel neurologija, kirurgija, onkologija, dermatologija i obiteljskom liječniku. Hvala svima koji su nam usmeno ili pismeno izrazili riječi utjehe i podrške. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš dragi

PETAR IVANIŠEVIĆ

1939. - 2020.
Duboko smo dirnuti pažnjom i riječima utjehe koje su nam iskazane u trenucima naše velike tuge. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i susjedima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i izrazili usmene i pismene sućuti. Vaša potpora nam je mnogo značila u ovim teškim danima. Zauvijek ćeš biti u našim mislima i srcima. Tvoja obitelj Počivao u miru.
Dana 22.V.2020. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg rođaka i prijatelja

ZORAN ŠARAC SREBRENI

Ovim putem zahvaljujemo vlasniku i osoblju doma za starije i nemoćne u Sutini, susjedima iz Bušićeve 11, njegovim prijateljima te vlasniku i osoblju kafića "La Vie" Zahvalni rođaci Počivao u miru Božjem.
Dana 21.V. navršava se mjesec dana od smrti voljenog supruga, oca, djeda i pradjeda

DOMINKO MARINOVIĆ

1931. - 2020.
Ovim putem se zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su nam pomogli, te bili uz nas u najtežim trenucima. Supruga Marija, sin Matko, kćer Dunja i zet Mišo Jurković Počivao u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od kako nas je napustio voljeni suprug, dragi tata i najmiliji dida

ŽELJKO TENTE

Teško nam je prihvatiti da više nije s nama, ali ljubav i sjećanje na njega ostaju zauvijek. Zahvaljujemo rodbini, susjedima i mnogobrojnim prijateljima na toplim riječima i sućuti koju su nam iskazali. Veliko hvala liječnicima koji su pomogli u njegovoj bolesti, osobito obiteljskoj liječnici dr. Arijani Medini. Zahvalna obitelj
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
09. srpanj 2020 07:12