Prije mjesec dana vrijeme je stalo, a mi i dalje živimo. Tužni, ali i ponosni što smo te imali.

MARKO TATAROVIĆ

24.II.2002. - 5.VII.2020.
Ovim putem želimo se zahvaliti cijeloj rodbini, kumovima, prijateljima, susjedima, djelatnicima Elektrotehničke škole Split, djelatnicima OŠ prof. Filip Lukas, klapi Sveti Juraj HRM na čelu s Markom Bralićem te svim ostalim dragim ljudima koji su dostojanstveno ispratili našeg voljenog Marka u Kraljevstvo Nebesko. Sv. Misa služit će se u crkvi Gospe od otoka u Solinu 5.VIII.2020. u 19.30 sati. Počivao u miru Božjem Anđele naš.
Dana 5.VIII.2020. navršava se tužnih mjesec dana od smrti naše drage majke, bake, prabake i punice

ANA BOBAN

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas, izrazili riječi utjehe i dostojanstveno ispratili našu dragu Anu na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Navršava se mjesec dana od smrti našeg voljenog

IVAN ROJNICA (VORIĆ)

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenutcima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas te nam izrazili usmene ili pismene riječi utjehe. Posebno zahvaljujemo župniku, svećenicima, časnim sestrama, klapi i pogrebnom poduzeću "Perkan" na dostojanstvenom ispraćaju te dr. Ivanu Milasu na pruženoj medicinskoj skrbi. Teška je spoznaja da više nisi s nama, ali sjećanje na tebe krijepi nas i daje nam snagu. Volimo te i zauvijek ćemo te čuvati u našim srcima. Tvoja supruga Nediljka s djecom. Počivao u miru Božjem.
Dana 5.VIII.2020. navršava se mjesec dana od kada nas je napustila naša majka

MILICA RAJČIĆ

Zahvaljujemo se rodbini, prijateljima i znancima na iskazanoj sućuti. Zahvalna djeca s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Koja vrata da otvorim... da te nađem, da te vidim... da te zagrlim...

NIKOLA CVITANOVIĆ

4.VII.2020. - 4.VIII.2020.
Hvala svima koji su nam bili na pomoć, izrazili sućut i ispratili ga na vječni počinak. Hvala za svaku suzu, cvijet i molitvu. Neka te Gospodin čuva u svom krilu, a mi ćemo u našim srcima... supruga Janja i sinovi Dino i Božen s obiteljima. Što je dan bez sunca i brod bez kapetana? Počivaj u miru!
Navršilo se mjesec dana od smrti našeg

ANTE RADOVIĆ

Od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima. Veliko hvala don Ivanu Čotiću, don Zdenko Periji, "Marijinom domu" u Zg, don Mirku Barbariću, fra Ivanu Lukaču, udruzi "Lovret", bojnoj "OMiN" HRM, Marku Perkoviću Thompsonu, doc. dr. Mraku, dr. Ledenku, dr. Pavelin, dr. Antonu Kordiću, dr. Sanji i njenoj Nikolini, dr. Aniti Čović i m.s. Ani. Posebno se zahvaljujemo doc. dr. Trpimiru Glavini i njegovoj supruzi, vms Dijani Blažević i svim kolegama i kolegicama Klinike za psihijatriju. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
23. rujan 2020 09:49