”Dođite k meni svi koji ste umorni i opterećeni i ja ću vas odmoriti!” (Matej 11,28) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 21.VI.2022. zauvijek sklopio svoje umorne oči naš voljeni

IVAN CAKTAŠ

1937. – 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se 23.VI.2022. u 17 sati na mjesnom groblju Dugopolje. Ožalošćeni: supruga Janja, sin Mate s obitelji, kćer Tihana s obitelji, sin Neno s obitelji, unučad i praunučad, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Neka mu Gospodin udijeli svoj mir i podari vječni pokoj! Počivao u miru Božjem!
Kad korak postane sve teži, a dah sve kraći, Bog raširi ruke i reče: "Dođi u moje krilo." S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.VI.2022. u 87. godini života napustio naš voljeni

IVAN MARUŠIĆ RUS

1934. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak, 23.VI.2022. u 16 sati na groblju i crkvi UBDM. Katuni Kreševo. Za njim ostaju u tuzi: sin Miroslav, nevjesta Ines, unučad Ivan, Marin sa suprugom Vanjom, praunučad Tara i Teuta, sestra Danica Rakela s obitelji, braća Bože i Mirko s obiteljima, obitelji pok. sestara Filke Ković i Ivke Bauk, obitelj pok. brata Joze te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 21.VI.2022. napustila naša voljena

KATICA VUKOVIĆ

rođ. Darlić 1932. - 2022.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 23.VI.2022. u 17 sati na mjesnom groblju Konjsko. Najdraža naša, vječno smo zahvalni za tvoju dobrotu i blagost: suprug Ivan, kći Vesna, sin Davor, unuke Tea i Marina, praunuk Marin, zetovi Slobodan i Marko, nećakinja Sanja s obitelji, zaova Anđelka s obitelji, obitelji pok. zaove Ane i pok. djevera Ante te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Okrijepljena Svetim Sakramentima, blago u Gospodinu preminula je naša

TATIJANA VOJNOVIĆ

rođ. Dvornik ud. Josipa 1938. – 2022.
Sprovod naše drage pokojnice bit će u petak 24.VI.2022. u 14 sati na gradskom groblju Lovrinac u Splitu. Misa zadušnica je nakon sprovoda u crkvi Sv. Ivana Krstitelja na Trsteniku. Ožalošćeni: djeca Ivo sa suprugom Sonjom, Tomislav s Nevom, Dubravka sa suprugom Denisom Kocen, unučad Ana, Josip s Anamarijom, Krunoslav i Ivana, obitelj pok. sestre Radojke Vondra, sestra Jugena Maleš s obitelji i obitelj pok. zaove Drage Kalebić te ostala tugujuća rodbina Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.VI.2022. napustio naš voljeni

VLADIMIR TEŠIJA

pok. Marka (BUĆIĆ) 1935. - 2022.
Tiho je sahranjen dana 22.VI.2022. na groblju Sv. Martina u Lećevici. Ožalošćeni: supruga Jela, sin Zvonimir, kći Diana, sestra Nevenka Dusper s obitelji, obitelj pok. brata Jakova, obitelj pok. sestre Srećke Perdić, obitelj svastike Ane i obitelj šure Bože. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.VI.2022. u 94. godini napustila naša voljena

AGNEZA ŠEVELJ

ud. Ante 1929. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 23.VI.2022. (četvrtak) u 18.30 sati na mjesnom groblju Male Gospe u Tučepima. Izraze sućuti obitelj će primat od 18 sati. Ožalošćeni: sin Berislav, kći Mira, nevjesta Jasminka, zet Marijo, unučad Luka sa Tinom i Mladen sa Laurom, sestra Zdenka i ostala rodbina i prijatelji Umjesto cvijeća donirati udruzi Sunce. Počivala u miru!
Slomljenog srca javljamo da nas je 20.VI.2022. zauvijek napustila naša voljena mama, nona i pranona, punica i svekrva

AMALIJA-KATICA TOKIĆ

udova Milana 1928. - 2022.
Ispratit ćemo je na groblju Lovrinac dana 23.VI.2022. u 14.15 sati. Uspomena na tvoju ljubav i dobrotu koje si nesebično davala živjet će zauvijek u našim mislima i srcima. Ožalošćeni kćeri Jadranka i Silvana, sin Dražen, unuci: Sanija, Marko, Ivana, Saša, Gorjan, Tanja, Marin, praunuci: Ella, Andrej, Noa, Karlo, Frano, Niko, Mia, Nora, Luka, Ivan, zetovi: Nikša Pavičić- Ivelja, Goran Sučić, Teo Šourek, Vinko Vukušić, nevjeste: Nada, Ivana, Mirela, obitelji pokojne sestre Lene, Tonice i Margarite, pokojne zaove Nevenke i pokojnog djevera Vlade, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.VI.2022. blago u Gospodinu preminula naša draga

ANA - ANKA MATAS

ud. Joze rođ. Galić 1937. - 2022.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 23.VI.2022. u 18 sati na mjesnom groblju Svih Svetih u Hrvacama. Ožalošćeni: sin Ante, obitelj pok. sina Branka, sin Miljenko s obitelji, kći Marija s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Kad korak postane sve teži, a dah sve kraći... Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.VI.2022. godine zauvijek napustio naš voljeni brat, stric i plemeniti susjed

ANTE BABAIĆ

(Čučić) pok. Stipe 11.III.1960. - 19.VI.2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se 23.VI.2022. u 17 sati na mjesnom groblju Blato na Cetini. Ožalošćeni: brat Marko, nevjesta Marija i nećaci, Dijana, Stipe i Ana sa obiteljima, obitelj pokojne tetke Dinke, ujac Marinko sa obitelji, obitelj pokojne tetke Marije Mandalinić, obitelj Jagode Babaić te ostala mnogobrojna rodbina Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.VI.2022. u 87. godini tiho u Gospodinu, s vjerom u život vječni, napustio naš otac, dida, pradida, brat, svekar i punac

BLAŽ KOVAČEVIĆ

pok. Joze 1936. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.VI.2022. u 16.30 sati na mjesnom groblju UBDM Žrnovnica. Ožalošćeni: sinovi Božidar i Slobodan, kći Zdravka, nevjesta Fani, zet Rudolf, unučad Doris, Luciano s obitelji, Dominik, Toni s obitelji, Blanka, Dora i Karlo, praunuke Lea i Nikol, braća Ivo, Ratko i Marinko s obiteljima, sestre Marija, Luce i Ivanka s obiteljima, obitelji pok. braće Milana i Ante, šura Ante s obitelji, svastika Marija s obitelji, obitelj pok. svastike Zdenke, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 19.VI. preminuo naš dragi

JAKOV KALAJŽIĆ

1936. - 2022.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.VI.2022. u 11.45 sati na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Vesna, sin Tomo sa suprugom Ksenijom, kći Lada, unučad Lea, Jakov, Emma i Fran, sestra Desa s obitelji, brat Josip s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru.
Dana 20. lipnja 2022. godine nakon duge bolesti napustila nas je naša draga majka, sestra, baka, tetka i svekrva

JELA MATAS

25.VI.1939. - 20.VI.2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 23. lipnja 2022. godine u 18 sati na mjesnom groblju Kladnjice. Ožalošćeni: kćer Mirjana, sin Predrag s obitelji, sestre Iva i Smilja s obiteljima, nećaci te mnogobrojna obitelj i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.VI.2022. u 79. godini života iznenada napustila naša draga

MANDICA ŽUPANOVIĆ

1943. - 2022. rođ. Ercegović ud. Paška
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se u četvrtak 23.VI.2022. godine u 17 sati na mjesnom groblju u Rogoznici. Za njom tuguju: kćeri Vekica, Evelina i Inita, unučad Dario s obitelji, Nino s obitelji (odsutan), Ivana, Tonko s obitelji, Ana s obitelji, Patricia s obitelji (odsutna), praunučad, zetovi Omer, Osman i Božo, sestra Ruža s obitelji (odsutna), obitelj pok. brata Tudora (odsutni) te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Zaspao je naš voljeni

TONČI BUDIĆ

pok. Pilkana rođ. 1974.
Ispratit ćemo ga u četvrtak, 23.VI.2022. u 17 sati u Marušićima. Ožalošćeni: sin Borna, majka Marisija, sestra Filipa, zet Neno, njegovi Petar, Marta i Filip, teta Dijana s obitelji, teta Milena s obitelji, teta Milica – Kose s obitelji, obitelj pok. tete Ljube, obitelj pok. strica Mate, obitelj pok. strica Petra, obitelj pok. strica Ivana i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivaj u miru Božjem naš anđele.
S tugom u srcu i vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo da nas je napustila naša draga i nezaboravna tetka

ZORKA BILJAK

1928. - 2022.
Ispratili smo je tiho u krugu obitelji 22.VI. 2022. na mjesnom groblju u Bogdanovićima. Ožalošćeni: njeni nećaci i nećakinje s obiteljima i nevjesta Milica Počivala u miru Božjem.
"Dođite k meni svi koji ste umorni i ja ću vas odmoriti." Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima tužnu vijest da je preminuo naš voljeni sin i brat

ŽELJKO SABLJIĆ

VLADIN 27.VI.1975. - 19.VI.2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se 24.VI. u 18 sati u crkvi Svetog Ante u Lokvičićima. Ožalošćeni: majka Mila, otac Vlade, brat Dragan, obitelji pok. stričeva Ikana, Mate, Dušana i Joze, stric Marinko i Dragica, obitelji pok. ujaca Mate i Joze, obitelji pok. tetaka Ane i Mare, tetke Iva i Slava s obiteljima, tetka Zlata te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20. lipnja 2022. godine u 76. godini života iznenada napustila naša voljena

MIRA LITOVIĆ

rođ. Bodulušić 1. lipnja 1947. – 20. lipnja 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se dana 22. lipnja 2022. godine na mjesnom groblju Sv. Nikole u Supetru u 18 sati. Polaganje urne će se održati na mjesnom groblju u Povljima 25. lipnja 2022. godine u 18 sati. Za njom tuguju: suprug Ante, sinovi Ladislav i Marko, nevjesta Simonida, unuke Laura i Rita, sestre Anđelka, Ankica i Katica s obiteljima, obitelj pok. brata Miroslava (Brace), te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Kad korak postane sve teži, a dah sve kraći, Bog širi ruke i reče: „Dođi u moje krilo!“ Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je okrijepljen svetim sakramentima dana 20.VI.2022. nakon kratke i teške bolesti svoje umorne oči sklopio naš voljeni suprug, otac, djed i brat

DUŠAN MARASOVIĆ

pok. Bože Hrvatski branitelj 7.VI.1957. – 20.VI.2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se 22.VI.2022. u 18 sati u crkvi sv. Mihovila u Dugopolju. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju nam je pružao u tuzi ostaju voljena supruga Marija, njegova jedina Željana, zet Mirko, didove mezimice Eni i Tara, sestra Ana s obitelji, brat Ante s obitelji, brat Milan s obitelji, šure Ante i Milivoj s obiteljima, obitelj Vuković, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. “Ja sam uskrsnuće i život tko u mene vjeruje kad i umre živjet će“. Počivao u miru Božjem.
„Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada.“ Ivan 11,25 U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.VI.2022. u 76. godini života, preminuo naš dragi suprug, otac, djed i brat

MATO VUKOJA PAŠKO

1947. - 2022.
Posljednji ispraćaj našeg dragog pokojnika bit će u četvrtak 23.VI.2022. od 10 do 10.30 sati na gradskom groblju Lovrinac, a pogreb istog dana u 17 sati na mjesnom groblju Kamen u Kreševu, BiH. Ožalošćeni: supruga Inga, sin Paškal, kćeri Iva i Ana, sestra Blaženka, unuci Marko, Ena, Ivan, Jakov, Frane, Josip i Karla, nevjesta Irena, zetovi Duško i Ante, obitelji Vukoja, Kuliš, Grgurević, Petrović, Kristić i Miličević te ostala obitelj i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.VI.2022. godine nakon teške bolesti napustila naša voljena supruga, majka, baka, sestra i punica

ANA BILAN

rođ. Milanović 1950. - 2022.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će u srijedu 22.VI.2022. godine u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Jakova u Dicmu. Ožalošćeni: suprug Miško, kćer Nada, sinovi Ivan i Žarko, unuk Luka, zet Nedo, sestra Ivka s obitelji, braća Anđelko i Luka s obitelji, obitelj pokojnoga brata Ante te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Ponosni što smo bili njegovi, s tugom u srcu i nadom u ponovni susret, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.VI.2022 preminuo naš dragi suprug, otac, nono, punac, brat, barba i rođak

ANDRIJA PETRIC

1931. - 2022.
Za njim tuguju: supruga Marija, kći Marita, zet Tonči, unuk Andrej, brat Mate s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Sprovod dragog nam Andrije održat će se u četvrtak 23.VI.2022. u 17 sati na mjesnom groblju u Komiži. Ispraćaj na trajektu za Vis 23.VI.2022. prije polaska u 11 sati. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 19.VI.2022. preminula naša voljena majka i baka

ANICA KUVAČIĆ

ud. Slavka 1929. – 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju Gata. Ožalošćena obitelj. Počivala u miru Božjem.
"O Bože zar si pozvao mene tvoje usne moje rekoše ime" Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.VI.2022. preminuo naš dragi

ANTE VEJIĆ

HRVATSKI BRANITELJ 1948. – 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu, 22.VI.2022. u 17 sati na gradskom groblju Gospe od Anđela u Imotskom. Ožalošćeni: supruga Mara, sinovi Braslav i Marin, kći Marijana i zet Dalibor, unuci Ante, Luka i Blaž, unuka Mirjana, praunuci Ivan i Mara, nevjeste Marijana i Sanja, brat Nediljko s obitelji, sestre Anđa i Mara (Sveta) s obiteljima, obitelji pok. sestara Ivanke, Nede i Milice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu i vjerom u život vječni javljamo da je dana 20.VI.2022. preminuo naš voljeni brat, stric i ujac

DANE ZEBIĆ

1955. - 2022. Dragovoljac Domovinskog rata
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se dana 22.VI. u 18 sati na mjesnom groblju Gljev. Ožalošćeni: brat Šimun s obitelji, sestra Mara s obitelji, sestra Tonka i zet Marko, te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.VI.2022. napustio naš dragi

DRAŽEN DRAGIČEVIĆ

1955. – 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.VI.2022. u 18 h na mjesnom groblju u Supetru. Ožalošćeni: supruga Jadranka, kćer Ivana, sin Petar, sin Mislav, sestra Paulina, unučad Elena, Mate, Oliver, kunjada Jakica s obitelji i ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
“I obrisat će Bog svaku suzu s očiju njihovih, i više neće biti smrti, ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti, jer je prijašnje prošlo.” Otk 21,4 U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je dana 20. lipnja 2022. tragično, u 25. godini, napustio naš voljeni sin, brat, unuk i nećak

KARLO DODOJA

30.VII.1997. - 20.VI.2022.
Posljednji ispraćaj voljenog nam Karla održat će se u srijedu 22.VI.2022. u 16.30 na mjesnom groblju u Dugopolju. Zahvalni za svu ljubav koju si nam pružio, zauvijek ćemo te čuvati u našim srcima: mama Perica, tata Zdravko, braća Josip i Frane, tvoja Bea, baka Dragica, ujci Joško i Mladen s obiteljima, stričevi Filip i Zvonko s obiteljima, tetke Nada, Ivanka i Kata s obiteljima, obitelj pok. tetke Marije i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 11.VI.2022. u 88. godini života napustila naša voljena supruga, sestra i teta

KOSA GARBIN

1934. - 2022.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak, 23.VI.2022. u 16 sati na mjesnom groblju Gornje Selo, otok Šolta. Ožalošćeni: suprug Ive, sestre Rosa i Slavica, nećakinja Željka s obitelji, obitelji Marić i Tomić i mnogobrojni poznanici iz Australije. Počivala u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.VI.2022. napustila naša voljena

MARA BITANGA (ŠAJINA)

1931. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u srijedu 22.VI.2022. na mjesnom groblju Gospe od Karmela - Runović u 18 sati. Ožalošćeni: kćer Senka s obitelji, kćer Jadranka s obitelji, obitelji pok. braće Petra i Marka, Dara s obitelji, Zlata s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S vjerom u život vječni i zahvalni za svu ljubav koju nam je pružila, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21. lipnja 2022. godine blago u Gospodinu usnula naša majka, baka, prabaka i rodica

MARIJA BURNAĆ

ud. Ivana (Mile) 1925. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u srijedu 22.VI.2022. godine u 17 sati na mjesnom groblju Svetog Martina na Mratovu (Promina). Ožalošćeni: kćer Nevenka, unučad Branimir, Anamarija i Katarina s obiteljima, praunučad Sara, Aurora, Tonina, Toma Andrija, Franko i Nika te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu obavještavamo rodbinu i prijatelje da je dana 20.VI.2022. u 61. godini života nakon duge i teške bolesti preminula naša voljena

MARIJA MARETIĆ

1961. - 2022.
Posljednji ispraćaj obavljen je tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju u Dicmu dana 21.VI.2022. Ožalošćeni: kćer Daniela s obitelji, braća Ante i Bože s obiteljima, sestra Milica s obitelji, zaove Zora, Neda i Mira s obiteljima, obitelj pok. zaove Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo obitelji, prijateljima i znancima da nas je dana 18.VI.2022. u 84. godini napustio naš voljeni otac i djed

MATE UGRIN

1938. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog pokojnika biti će 22.VI.2022. od 16 – 16.30 sati na groblju Lovrinac, a sahrana u 18 sati na groblju sv. Kliment, Gornje Sitno. Za njim tuguju kćeri Lidija i Snježana, zet Enis, unuci Matea, Božo i Antun te ostala ožalošćena obitelji. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.VI.2022. u 78. godini života zauvijek napustio naš dragi suprug, otac, djed i brat

NEDJELJKO ŽULJ

1944. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 22.VI.2022. (srijeda) u 17.30 sati na gradskom groblju Laniština u Pločama. Izraze sućuti primamo na groblju od 16.30 sati. Ožalošćeni: supruga Dragica, sinovi Ivica i Damir, nevjeste Maja i Zrinka, unučad Karla, Lara, Ivan, Leona i Rafael, sestra Ivanka s obitelji, obitelji pok. braće Joze, Ante i Vinka, obitelj pok. sestre Vinke, svastika Marija s obitelji, šura Ilija s obitelji, obitelji Maleta, Mudražija, Mustapić, Delić, Pavlović, Petrović, Mišetić, Raguž i Žulj te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Smrt nas ne može razdvojiti, vrijeme nas dijeli samo na čas. Sjećanja ne mogu otići, ona su vječno živa za nas. S tugom u srcu obavještavamo rodbinu i prijatelje da je dana 16.VI.2022. iznenada preminuo naš voljeni

ZORAN PUĆO (DUGI)

pok. Ante 1961. - 2022.
Ispraćaj nam dragog pokojnika će se održati u srijedu 22.VI.2022. u 17 sati u crkvi Sv. Ante Savignystraße 15, 60325 Frankfurt am Main. Posljednji ispraćaj našem najmilijem održat će se dana 2.VII.2022. na groblju Gospe od Hladi, u Kaštel Sućurcu u 10 sati. Ožalošćeni: kćeri Antonela, Niki, sin Antonio, brat Goran sa obitelji, maćeha Mara te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
24. lipanj 2022 10:00