Zaspao je zauvijek naš voljeni suprug, tata i dida dana 19.XI.2020.

MILJENKO HAUPTFELD

MITCH - MINKO
Posljednji ispraćaj dragog Miljenka bit će u krugu obitelji.
Molimo za tihu sućut.
Počivao u miru Božjem.
Ožalošćeni: supruga KATICA, sin DANIEL, kćer ANAMARIA, nevjesta KAROLINA, zet DARIO, unuci NIKOLA, ADRIAN, HANA i DANIEL Misa za Miljenka služit će se u crkvi sv. Nikole, Krilo Jesenice, 25.XI. (srijeda) u 16 h.
"Ja sam uskrsnuće i život; tko vjeruje u mene, ako i umre, živjet će." (Iv 11,25-26) S velikom tugom u srcu, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo da nas je dana 19.XI.2020. napustila naša draga i voljena

EMILIJA ŠKRABIĆ

ud. Ante rođ. Novak 1937. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavljen je tiho 21.XI.2020. na Novom groblju u Solinu. Ožalošćeni: sin Tonći, kćerke Marijana Milišić i Nada Majstrović, nevjesta Irena, zet Drago, unuke Daniela s obitelji, Anamaria, Antonela, unuci Joško (odsutan), Teo i Marko s obiteljima, praunučad Duje, Roko, Marko, Josip, Laura i Andrija, brat Ante s obitelji, obitelj pok. brata Nediljka, sestre Ljiljanka i Nada s obiteljima, djever Sveto s obitelji, obitelj pok. djevera Ivana, zaova Tilda s obitelji, obitelji pok. zaova Nede i Mare te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja zbog epidemioloških mjera. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.XI.2020. godine napustila naša voljena majka, baka, prabaka, sestra i punica

SLAVICA VLAŠIĆ

1931. - 2020.
Tihi ispraćaj obavljen je dana 20.XI.2020. godine na mjesnom groblju Ban - Podstrana. Ožalošćeni: kćeri Nevenka, Antonija i Ranka s obiteljima i Mirjana, unuci Antonija, Ivona, Dejan i Slaven s obiteljima i Dragana, praunuci Matea, Petra, Jelena, Karmen, Borna, Daniel, Nika, Antonela, Adam, Ante i Natan, sestre Smiljana, Ozana i Marija s obiteljima, obitelji pokojnih sestara Katice i Anke, rođaci Miško i Vito s obiteljima, zaova Danica s obitelji, obitelji pokojnih zaova Marije, Nediljke i djevera Ante te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju nam je pružila, tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je blago u Gospodinu, nakon duge i teške bolesti, dana 18. studenoga 2020. godine u 68. godini života, u Frauenber (Sarreguemines), u Francuskoj preminula

MARA GRBEŠA

1952. - 2020.
Ožalošćeni: sinovi Christian i Frank, životni suputnik Gilbert, nevjeste Diyana i Uchenna, unuci Tristan, Julia i Margot, braća Mate, Petar, Ante i Vinko sa suprugama Bojom, Marijom i Zdenkom, nećaci i nećakinje Snježana, Ankica, Nathalie, Claude, Nenad, Nikola, Danijela, Nikolina i Vinko sa svojim obiteljima. Pogreb drage nam pokojnice održat će se 25. studenoga 2020. godine u krugu obitelji na Gradskom groblju Sarreguemines. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo da nas je dana 19. studenog 2020. napustio naš voljeni otac, djed i punac

ANDRIJA LUKIN

1924. - 2020.
Tiho smo ga ispratili u krugu obitelji dana 21. studenog 2020. na mjesnom groblju Gospe od Gradine u Betini. Ožalošćeni: kćeri Ana, Dijana i Vedrana, zet Nerio, unuka Andrea i unuk Petar. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.XI.2020. preminuo

ANTE ROMAC (BILI)

1924.- 2020.
Tiho je ispraćen u krugu obitelji 21.XI.2020. Ožalošćeni: sinovi Vatroslav, Mario i Frano s obiteljima, obitelj pokojnog brata Joze i pokojnih sestara Luize i Anke, unučad, praunučad i ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.XI.2020. preminuo naš voljeni suprug, otac, brat,djed i pradjed

JOZO ŠODAN

pok. Bože (1936. – 2020.)
Tiho ćemo ga ispratiti u krugu obitelji u nedjelju, 22.XI.2020. u 15 sati na groblju Sv.Ante na Zadvarju. Ožalošćeni: supruga Nediljka, sin Bože s obitelji, kći Silvana s obitelji, sin Mario s obitelji, brat Stipe s obitelji, obitelj pok. brata Blaža te ostala rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjete žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustila naša majka, svekrva, baka i prabaka

MARIJA JURLIN

ud. Jerka rođ. Gruica 1931. – 2020.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 22.XI.2020.god. u 14 sati na mjesnom groblju sv. Klement – Gornje Sitno. Ožalošćeni: sinovi Nediljko i Zoran, nevjeste Nataša i Senija, unučad Marina, Nikolina, Ana, Marija, Ana, Luka, Natali i Nikola, praunučad, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oslobođeni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.XI.2020. napustio naš voljeni

NIKOLA GRGIĆ

1948. - 2020.
Tiha sahrana u krugu obitelji obavljena je na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Vesna, kćer Zrinka, zet Pepi, obitelj pok. brata Lovre, obitelji pok. sestre Ane i pok. sestre Ljiljane, svastika Ema s obitelji i obitelj pok. šure Ivice. Počivao u miru Božjem.
"Blagoslovljen Bog koji je duši mojoj darovao život i pustio me da odahnem." S tugom u srcu javljamo rodbini, priateljima i znancima da se dana 21.XI.2020. naš dragi preselio u kraljevstvo nebesko

VICENCO RADOVČIĆ

pok. Pave 1932. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 22.XI. (nedjelja) u 14.30 u crkvi Svetog Mihovila, Kostanje. Ožalošćeni: supruga Danica, sin Pave, kćer Željka, nevjesta Zorica, unučad Jozo, Danijel, Danijela, Marijana i Monika, praunučad Lana, Marin, Lea i Petra, obitelj pokojnog brata Marina, obitelj pokojnog brata Ivana, brat Jure s obitelji, brat Mijo s obitelji, sestre Dome Gojsalić s obitelji, Marija Burić s obitelji, Danica Gojsalić s obitelji te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Dana 18.XI.2020. napustio nas je naš voljeni

ŠIME KLARIN

rođ. 8.VIII.1939.
Sahranjen je tiho u krugu obitelji. Tvoja supruga, djeca, zetovi i voljena unučad. Molimo biti oslobođeni od posjeta kućnog žalovanja. Spavaj mirno.
„ O Bože zar si pozvao mene, Tvoje usne moje rekoše ime, svoju lađu sada ostavljam žalu, od sad idem kamo šalješ me Ti…“ Shrvani tugom i bolom, ali s vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo tužnu vijest rodbini, prijateljima i znancima da je dana 18.XI.2020. zaklopio svoje umorne oči i preselio se u vječnost, u 67. godini života naš dragi

ANTE KOJUNDŽIĆ

1954. – 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 21.XI.2020. u 13 sati na mjesnom groblju sv. Jure, Maovice. Ožalošćeni: sestra Marija, nećakinja Seka s obitelji, nećak Tomislav s obitelji, nećakinja Viktoria s obitelji, nećakinja Sandra s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
"Blago čistima srcem oni će Boga gledati". Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.XI.2020. napustio naš voljeni

FABIAN PAVIĆ

1937. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obaviti će se u subotu, 21.XI.2020. godine na groblju Sv. Ivana Krstitelja u Ričicama u 14 sati. Ožlošćeni: supruga Erika, kćer Maria, sin Fabian, zet Gunter, nevista Michaela, unuk Matthias, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je 15.XI.2020. napustila naša draga majka, svekrva, punica, baka, sestra, zaova i nevjesta

IVA PAPAK

udova Frane 1951. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Denis, kći Dejana, nevjesta Marina, zet Miroslav, unučad Marin, Mia, Lovre, mala Tea, braća Ivan i Ante s obiteljima, sestre Marija i Ana s obiteljima, zaove Ana, Marija i Zdravka s obiteljima, obitelj pok. zaove Zorke, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Uvijek ćemo te pamtiti po tvojoj dobroti. Počivala u miru Božjem.
Napustio nas je naš dragi otac, djed i brat

IVAN TUKIĆ

1933. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 21.XI.2020. u 12 sati na mjesnom groblju Kotlenice. Ožalošćeni: sin Marko, kći Jadranka, unuk Bruno, zet Berislav, brat Jozo i sestra Iva s obiteljima te ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.

MILICA BOŽIĆ

rođ. Kružičević 8.XII.1936.
Preminula je u Frankfurtu na Majni 15.XI.2020. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je dana 19.XI.2020. na groblju Sudfriedhof u Frankfurtu u krugu obitelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 16.XI.2020. napustila nas je naša voljena supruga, mama, nona

NEDA SAPUNARIĆ

1949. - 2020.
Tihi ispraćaj naše voljene obavljen je u krugu njenih najmilijih. Ožalošćeni: suprug Boris, kćeri Paula i Neda, zetovi Bruno i Andrej, te njeni najdraži unuci Andi, Katarina i Lucija. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 19.XI.2020. blago u Gospodinu preminuo naš dragi suprug, otac, brat, djed i pradjed

NIKOLA ŠERIĆ

rođ. 1938.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 21.XI.2020. u 13 sati na mjesnom groblju Zlopolje. Ožalošćeni: supruga Maša, kćer Nevenka s obitelji, sinovi Mate s obitelji, Ivan s obitelji, unučad, praunučad, obitelji pok. brata Filipa, pok. sestre Marije Čolak i pok. sestre Jake Jukić, sestra Marija Vrgoč s obitelji, šura Jakov Jukić s obitelji, svastike Iva Vrgoč i Marija Vidak s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru. Molimo biti oprošteni od žalovanja.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.XI.2020. godine, napustio naš dragi

IVAN VUKO

pok. Joze 1937. - 2020.
Sahrana dragog nam pokojnika biti će dana 21.XI.2020. godine u 13 sati na mjesnom groblju Sv. Duha u Tijarici u krugu obitelji. Ožalošćeni: brat Nediljko s obitelji, brat Ante s obitelji, brat Marko s obitelji, sestra Ana Omrčen s obitelji, sestra Ljuba Bilonić s obitelji, obitelj pokojne sestre Ive Vuko, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog novonastale situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.XI.2020. blago u Gospodinu preminuo naš voljeni otac, djed i pradjed

NIKOLA MATIJAŠEVIĆ

1929. - 2020.
Posljednji ispraćaj biti će na Mirogoju u krugu obitelji. Ožalošćeni: kćeri Ines Glučina i Nada Krnjeta, unuci Marijana, Nikola, Tea, Sonja i Mirna, praunuci Marko, Rita, Petra, Vanda, Franka i Damjan, zetovi Boris i Rade i ostala rodbina. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 20. studenog u 80. godini života preminuo naš dragi

ANTE (TONE) GRGUREVIĆ

pok. Josipa Divojevići 1941. - 2020.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u Puli. Ožalošćeni: supruga Silva, sin Joško s obitelji, posebno unuka Ana, kćer Tina s obitelji, sestra Ana s obitelji, brat Luka s obitelji, obitelj pok. brata Ivana, te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš voljeni

BOŽO BRAOVAC

blago u Gospodinu preminuo u utorak, 17. studenog 2020. u 76. godini života nakon kratke i teške bolesti. Pogreb dragog pokojnika bit će u subotu, 21. studenog 2020. u 14 sati na mjesnom groblju u Rašeljkama. Počivao u miru Božjem! Ožalošćeni: supruga Jaka, sinovi Ivan i Filip, kćer Martina, sestra Matija, snahe Vanda i Ivana, zet Bernard, unuke Eva, Kaja i Bruna te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

GABRIJELA CAREVIĆ

udova Marka rođ. Ketini 1934. - 2020.
blago u Gospodinu preminula dana 19. studenog 2020. u 87. godini života. Sprovod drage nam pokojnice obavit će se dana 21. studenog 2020. (subota) u 13 sati na groblje Sv. Ivana u Metkoviću. Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Ožalošćeni: kći Vanda, zet Slavko, unučad Karla i Marko, sestre Meri s obitelji i Stanka, obitelj pok. brata Marija, obitelji Petrović, Mišur, Čehić i Korda, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Bžjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.XI.2020. iznenada napustio naš dragi

IVAN MALENICA

1938. – 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 21.XI.2020. u 15.30 sati na mjesnom groblju sv. Ante - Lokvičići. Ožalošćeni: sin Ante, kćer Ivanka Radić, nevjesta Divna, zet Mate, nećaci Marinko s obitelji i Branko, nećakinja Nedjeljka, unučad Ivan s obitelji, Marijana s obitelji, Ivona, Jure, Adriana, Mate s obitelji i Helena s obitelji, praunučad David, David, Luka, Andrea, Lana, Karla i Ana, sestre Zorka i Zlata s obitelji, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
„Ja sam uskrsnuće i život, govori Gospodin; tko u mene vjeruje neće umrijeti nikada“ S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 18.XI.2020. godine preminuo naš dragi suprug, otac, brat, djed, stric, ujak, tetak, zet, svekar

IVAN NIMAC

pok. Mile (Šele) u 74. god. života
Pogreb dragog nam pokojnika obaviti će se u subotu 21.XI.2020. godine u 15 sati, na mjesnom groblju u Lišanima Ostrovičkim. Misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Nikole Tavelića u 15.30 sati. Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga Ana, sinovi Hrvoje i Robert, nevjesta Ana, unuk Ivan Niko, sestra Stana s obitelji, sestra č.s. Branka (Ika), brat Šime s obitelji, sestra Ana s obitelji, brat fra Marko, brat Vlado s obitelji, sestra Stoja s obitelji, brat Stipe s obitelji, sestra Mira s obitelji te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i znanci.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.XI.2020. napustio naš voljeni suprug, otac i djed

IVICA JELINČIĆ

1957. - 2020.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se tiho dana 21.XI.2020. (subota) u 14 sati na gradskom groblju Sv. Križa u Makarskoj. Ožalošćeni: tvoja supruga Marijana, sin Luka s Dajanom, sin Ivan, kćer Ana, zet Ante, unučad Marin i Ivan, brat Ante s obitelji, sestra Zdenka s obitelji, obitelj Mateljak i Vučko te ostala tugujuća obitelj, rodbina i prijatelji. Zbog trenutnih epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini da nas je dana 16.XI.2020. u dalekoj Kaliforniji (San Pedro) napustio naš dragi

JOZO DRAGAN

pok. Bože rođ. 1936. god
Ožalošćeni: brat Ante s obitelji, sestre Marija, Jela i Vinka s obiteljima i obitelj pok. sestre Boje. Sahranjen će biti u San Pedru. Počivao u miru Božjem.
"U raj poveli te anđeli, na dolasku tvome primili te mučenici! I odveli u sveti grad, nebeski Jeruzalem. Zbor anđeoski te primio i ti s Lazarom, nekoć ubogim, pokoj vječni imao!" S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.XI. napustio naš voljeni suprug, otac, brat i sin

LUKA KATIĆ

pok. Petra (Blaža) 1961. - 2020.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 21.XI.2020. u 11.30 sati na groblju sv. Luke u Otoku u krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Blaženka, sin Petar, kćeri Ivana i Ljiljana, brat don Ivan, sestra Luca s obitelji i majka Ana te ostala rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja zbog epidemiološke situacije. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.XI.2020. napustila naša draga

MANDA BOŠNJAK

ud. Jerka - Slavka 1933. – 2020.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 21.XI.2020. u 11 sati na mjesnom groblju Hrvace. Zbog nastale epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Ožalošćeni sin Milenko i ostala rodbina Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je napustio naš voljeni suprug, otac, dida, svekar i brat

MATE BOBAN

pok. Marina 1943. - 2020.
Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se dana 21.XI.2020. (subota) u 12.45 sati na Novom groblju Solin. Ožalošćeni: supruga Mira, sinovi Renato (odsutan) i Mario, unuk Mate, unuke Tea i Gabriela, nevjeste Nada i Tina, sestre Maria Ninčević i Jelka Roguljić s obiteljima, obitelj pok. brata Ante, obitelj pok. sestre Anke. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo da je dana 20. studenog svoj životni put okončao naš dragi muž, otac, djed, pradjed i brat

MATE NEJAŠMIĆ

(Mičelinov) 1942. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se u subotu, 21.XI.2020. od 13.30 - 14 sati na gradskom groblju Lovrinac. Sahrana i sveta misa održati će se na mjesnom groblju Katuni Kreševo u 15.30 sati. Sveta misa služit će se u nedjelju 22.XI.2020. u 9.30 sati u crkvi Sv. Pavla na Pujankama. Ožalošćeni: supruga Tatjana, sin Ivan s obitelji, kćer Renata Budić s obitelji, unuk Mate s obitelji, Antonio Nazor s obitelji, obitelj pok. brata Joze, brat Žarko s obitelji, obitelj pok. sestre Ruže Babić, sestra Olga Batina s obitelji, sestra Nevenka Ralica s obitelji, sestra Blaženka Kovačić s obitelji, šura Boris Listeš s obitelji, svastika Mirjana Božan s obitelji te mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Mnogo dobrote zasadio si na ovome svijetu, a sada ćeš mirno živjeti u vječnosti. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je naš voljeni suprug, otac, sin, brat, šogor, stric, tetak, ujak, zet, nećak i bratić, gospodin

RADOMIR VUKIČEVIĆ - VUKI

HRVATSKI BRANITELJ
blago u Gospodinu preminuo u utorak, 17.XI.2020. u 54. godini života nakon duge i teške bolesti. Pogreb dragog pokojnika bit će u utorak, 24.XI.2020. u 13.20 sati iz mrtvačnice na Miroševcu. Termin svete mise zadušnice bit će objavljen na pogrebu. Počivao u miru Božjem! Tugujući: supruga Ines, kći Ana, sin Luka, otac Ante, brat Darko s obitelji, sestre Rajna i Marijana s obiteljima, punica Marija, punac Ivan, šogor Robert s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je nakon kratke i teške bolesti napustila naša voljena majka, sestra, baka, prabaka i punica

STANA VUJČIĆ

rođ. Vicković ud. Nikole 1939 - 2020.
Posljednji ispraćaj naše voljene pokojnice obavljen je tiho u krugu njenih najmilijih dana 20.XI.2020. godine, na mjesnom groblju "Gospe na Hladi" u K. Sućurcu. Ožalošćeni: kćeri Slavica i Jakica s obiteljima, sin Damir s obitelji, sestre Mara i Milica s obiteljima, obitelj pok. sestre Ikice, unučad, praunučad te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oslobođeni posjete kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.XI.2020. god. napustila naša draga supruga, majka i baka

ZDENKA RAŠIĆ

rođ. Podrug 4.V.1955. - 19.XI.2020.
Tiha sahrana obavljena je 20.XI.2020. god. na Novom groblju u Solinu. Ožalošćeni: suprug Mladen, sinovi Petar i Ivan, nevjeste Mirela i Ivana, unučad Petra, Luka, Mateo i Marta, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 17.XI.2020., blago u Gospodinu preminula naša voljena i plemenita majka i baka

ZLATA (NEVE) MATIJEK

ud. Zlatka rođ. Nazor 1931. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će obavljen u subotu 21.XI.2020. u 15 sati na mjesnom groblju Sustipan, Jesenice. Ožalošćeni: sinovi Radovan i Dean, nevjesta Katija, unuci Zlatko i Špiro, obitelj pok. braće Tonća i Svete, obitelji pok. sestara Dragice i Katice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zauvijek si u srcima svojih najmilijih. Počivala u miru Božjem!
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 19. studenog 2020. godine blago u Gospodinu preminula u 81. godini života naša voljena majka, baka, prabaka i sestra

ŠTEFANIJA SVIRČIĆ

ud. Ante rođ. Bačelić
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u subotu, 21. studenog 2020. godine u 14 sati na mjesnom groblju u Grebaštici. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku biti će u 13.30 sati. Ožalošćeni: sin Damir, kćer Tihomira, nevjesta Darinka, zet Ive, unučad Marko sa suprugom Brankom, Ante sa suprugom Miom, Danijela i Danijel, praunuk Jakov, brat Mate s obitelji, sestre Ana i Zorka s obiteljima, obitelj pok. brata Dane te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
25. studeni 2020 15:47