Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je nakon kratkotrajne borbe sa opakom bolešću preminuo naš voljeni suprug i brat

FRANE ŠIPIĆ

(Franko) 1943. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obaviti će se dana 16.IV.2021. u 16 sati na gradskom groblju Sv. Mihovila u Trilju. U tuzi ostaju: supruga Ana, brat Vojo s obitelji, sestre: Ana, Taja i Sena s obiteljima, te njegovi prijatelji i ostala rodbina. Počivao u miru Božjem. Izraze sućuti ne primamo s obzirom na epidemiološke okolnosti.
Otišla je moja draga sestra

GORDANA ČEZO

rođ. 1951. godine
Tiho smo je ispratili na vječni počinak na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sestra Magda, zet Jakša, rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tiho, na put bez povratka, dana 13.IV.2021. sklopivši umorne oči, otišla je naša draga

KATICA RADMAN

rođ. Buble žena Feliksa rođ. 1929. g.
Bez velikih riječi, u prisustvu obitelji, sahranjena je dana 15.IV. na groblju Lovrinac. Zauvijek ćeš biti u našim srcima i sjećanjima. Tvoji: suprug Feliks, kćer Magda, zet Ante, unuk Joško sa suprugom, unuka Nataša sa suprugom, njeni najdraži praunuci Roko i Sara, obitelji pok. sestara i pok. braće te prijatelji.
Tiho, u 89. godini života preminuo je naš voljeni

MARIN IVANIŠEVIĆ

Posljednji ispraćaj našeg dragog pokojnika bit će u subotu 17.IV.2021. u 12.30 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćena obitelj Počivao u miru.
Dana 14.IV.2021.godine napustila nas je naša voljena majka, baka i prabaka

RADOSLAVA LOVRIĆ

1932. – 2021.
Tiho je sahranjena u krugu svojih najmilijih dana 15.IV.2021. na mjesnom groblju Sv. Josipa - Kaštel Novi. Ožalošćeni: sinovi Ivica i Tomislav, nevjesta Dubravka, unučad Darko s obitelji, Ivan, Zoran i Tanja s obitelji Molimo biti oprošteni od posjete kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje ako i umre živjet će.!" Iv 11,25 Blago u Gospodinu, okružena pažnjom svojih najmilijih, dana 14. travnja u 89. godini svoj ovozemaljski vijek završila je naša draga i voljena sestra i teta

SLAVKA KOLAR

rođ. Gabrić ud. Nikole rođ. 30.IV.1932.
Ispraćaj naše drage pokojnice bit će u petak 16. travnja u 12.30 sati na gradskom groblju Lovrinac. Zahvalni za njezinu dobrotu i ljubav za njom u tuzi ostaju: brat Ivan s obitelji, obitelj pok. brata Duje, obitelj pok. sestre Mande, sestra Šima s obitelji, sestra Jela s obitelji, sestra Ana s obitelji, sestra Kata s obitelji, sestra č.s. Agnes, sestra č.s. Valencija, djever s obitelji i zaove s obiteljima, mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije. Počivala u miru Božjem.
O, Bože, zar si pozvao mene? Tvoje usne moje rekoše ime.

BLAŽ TANDARA

pokojnih Marina i Matije 3.II.1953. – 14.IV.2021.
Tiho je otišao, u svitanje zore, ostavivši nas i u tišini i u zahvalnosti. Oprostit ćemo se od njega u petak, 16.IV.2021., u 15 sati na groblju Ban u Podstrani. Misa zadušnica služit će se u župnoj crkvi poslije ispraćaja. Do ponovnog susreta: žena Zorana, sinovi Mario, Ante i Vice, nevište Josipa, Tanja i Renata, voljena unučad Lovre, Petar, Tonka, Lea i Vito, sestra Dragica Guić s obitelji, obitelji pok. sestre Nevenke Kilić, brat Alojz s obitelji, brat Vice s obitelji, sestra Anka Kapulica s obitelji, šure Ivica i Zvone s obiteljima, kumovi, prijatelji i rodbina. Čuvaj nas i pazi na nas! Počivao u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti izuzeti od izraza sućuti.
U dubokoj boli javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 13.IV.2021. napustio naš voljeni suprug, otac i sin

GORAN UGRČIĆ

1958. - 2021.
Posljednji ispraćaj obavljen je tiho u krugu voljenih u četvrtak 15.IV.2021. na Lovrincu. Zahvalni za svu njegovu ljubav i dobrotu od njega se opraštaju njegovi najmiliji: majka Mika, supruga Maja, kći Lana, sin Marko, teta Ljuba s obitelji i punica Dara. Počivao u miru. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 13.IV.2021. godine blago u Gospodinu, nakon duge i teške bolesti napustila naša voljena supruga, majka, sestra, baka i prabaka

LUCA TOPIĆ

rođ. Vučica 1937. – 2021.
Tiho je sahranjena u krugu svojih najmilijih dana 15.IV.2021. na mjesnom groblju Duha Svetoga - Korušca. Ožalošćeni: suprug Ivan, sin Joško s obitelji, kći Marija s obitelji, te ostala rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjete kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 15.IV.2021. nakon kratke i teške bolesti napustio naš voljeni

MENSUR IBRAHIMOVIĆ

1965. - 2021.
Posljednji ispraćaj našeg dragog pokojnika bit će u subotu 17.IV.2021. u 13 sati na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Jelena, kćer Jasmina s obitelji, kćer Irma, sin Damir, brat Nedžad s obitelji, te ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru!
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 15.IV.2021. voljena majka, baka i prabaka okrijepljena svetim sakramentima sklopila svoje umorne oči i preselila u Očev dom

ANĐELIJA VLAJČEVIĆ

1935. - 2021.
Posljednji ispraćaj će se obaviti dana 16.IV.2021. u 11.45 sati na gradskom groblju Lovrinac. Sv. misa će se služiti odmah nakon ispraćaja u crkvi Sv. Mateja na Ravnim Njivama. Za njom u tuzi ostaju: kćerka Marija, unuka Nataša (odsutna) sa suprugom Ivanom i djecom Gabrijelom, Ameliom i Thomasom, obitelj pok. brata Josipa, obitelj pok. brata Ivana, sestra Marija s obitelji, obitelj pok. supruga Ante, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Bliže, o Bože moj, dolazim Ti, daruj mi blagoslov svoj nebeski. Da sretno putujem i blažen dospijem na smrti, Oče moj, u zagrljaj Tvoj. S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je 13.IV.2021. zauvijek napustila naša draga mama, baka, prabaka i teta

BLANKA VASILJEVIĆ

rođena Veršić 1928. - 2021.
Zahvalni na njenoj dobroti, strpljivosti i ljubavi ispratit ćemo je na posljednji počinak na groblju Lovrinac 16.IV.2021. u 14.45 sati. Ožalošćeni: sin Željan, kći Maja, unuke Valerija, Zrinka i Ivana s obiteljima te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
"Ja sam Uskrsnuće i život; tko u mene vjeruje; ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." Ivan 11, 25 S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13.IV.2021. godine preminuo naš voljeni

BOŽE BARAĆ

pok. Ivana 1931. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je dana 15.IV.2021. godine u krugu obitelji na mjesnom groblju Sv. Vida, Zelovo. Ožalošćeni: supruga Kata te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15. travnja 2021. godine u 95. godini života preminula naša draga

BOŽICA HULJEV

udova Paška 1926. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se u petak 16. travnja 2021. godine na mjesnom groblju sv. Jurja u Primoštenu. Pogrebna povorka kreće od kuće žalosti u 16 sati. Pogreb će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama. Ožalošćeni: sin Josip, kćeri Anica i Ružica, sestra Svetinka, nevjesta Delfa, zet Igor, unučad Sanda, Mira, Marina i Josip, praunučad te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 14.IV.2021. godine zauvijek napustio naš dragi 

DAMIR NEZIREVIĆ

1968. - 2021. hrvatski branitelj
Posljednji ispraćaj na vječni počinak obavit će se 16.IV.2021. u 14.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sestra Senija s obitelji i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Zbog epidemioloških mjera, molimo biti oprošteni od iskazivanja sućuti. Počivao u miru.
"Moj lipi anđele Pogledaj u mene Ako nas tužne jutrom probude Ja čuvam osmjeh za tebe" U dubokoj boli javljamo obitelji i prijateljima da nas je dana 12.IV.2021. god. nakon kratke i teške bolesti okrijepljen svetim sakramentima napustio naš anđeo

IGOR PARAFIJANOVIĆ

ŠIGI 1963. – 2021.
Zbog epidemiološke situacije tiho sahranjen u krugu obitelji 15.IV. na groblju Milna – Brač. S ponosom što smo te imali zauvijek tvoja supruga Blanša, šura Jakša i punica Ivanka. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Do ponovnog susreta. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 14.IV.2021. napustio

JOZO ĆURIĆ

1932. - 2021.
Pokop dragog nam pokojnika obavljen je u rodnoj Hercegovini. Ožalošćena obitelj: sin Petar s obitelji, kćeri Suzana i Snježana s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15.IV.2021. preminula naša draga

MARA KASALO

ud. Mate rođ. Buljan 1929. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 16.IV.2021. u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovila - Proložac D. Ožalošćeni: obitelj pok. sina Rade, sin Ivica s obitelji, kćeri Iva Katavić, Rosa Perić, Milica Tolo i Jasna Kasalo s obiteljima, obitelj pok. brata Ivana Buljana, obitelj pok. sestre Mile Katavić, djeverovi Mijo i Jozo s obiteljima, zaove Mila Rajič i Iva Rajič s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 13. travnja 2021. godine u 86. godini života zauvijek je sklopila svoje umorne oči

MARIJA ZORKA VIŠIĆ

ud. Jure rođ. Grgić 1935. - 2021.
Tiho je sahranjena u krugu svojih najbližih na groblju Sv. Lovre u Koprnu, dana 15. travnja 2021. godine. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 14.IV.2021. preminuo naš dragi

MILAN VIDAK

1939. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 16.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila - Proložac D. Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Mate i Marko, kćeri Dijana i Mirjana Tolić, nevjesta Miranda, zet Denis, unučad Duje, Mate, Iva i Ante, sestre Matija Rako i Dragica Čelebić s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 10.IV.2021. u Torontu (Kanada) napustio naš voljeni brat

NEDILJKO BEKAVAC

1948. - 2021.
Ožalošćeni: brat Cvitan s obitelji i sestra Mara s obitelji Počivao u miru Božjem.
S tugom i boli u srcu, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 13.IV.2021. godine iznenada napustio naš voljeni sin, suprug, otac, brat i prijatelj

PAVLE ĆIRIĆ

1973. - 2021.
Hvala ti na ljubavi, dobroti i divnom životu. Ispraćaj našeg voljenog biti će dana 15.IV.2021. godine od 15- 15.30 sati na gradskom groblju Lovrinac, potom će biti kremiran na krematoriju Mirogoj, a polaganje urne obavit će se naknadno u užem krugu obitelji na mjesnom groblju u Slatinama. Ožalošćeni: majka Ivanka (Beba), supruga Jelena, sin Franko, kćeri Dina i Meri, sestra Tanja sa suprugom Ronom, punica Davorka s obitelji, cijela obitelj Ćirić, obitelj Skoko, obitelj Kovčo, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od rukovanja prilikom izražavanja sućuti te od posjete kućnog žalovanja. Molimo da se na ispraćaj na Lovrinac ne donosi cvijeće. Počivao u miru Božjem.
"O, Bože zar si pozvao mene Tvoje usne moje rekoše ime svoju lađu sada ostavljam žalu od sad' idem kamo šalješ me Ti." S neizmjernom tugom javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 13.IV.2021. god. napustio naš dragi

RATIMIR SRDANOVIĆ (BRAJO)

pok. Ante (Pakin) 1944. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljenog nam Braje obavit će se dana 15.IV.2021. god. (četvrtak) u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Luke u Kučićima. Ožalošćeni: supruga Ljiljana, kćer Matea, sin Ante, unuci Luka i Sara, zet Neno, nevjesta Jasna, brat Tomislav (odsutan) sa obitelji, sestra Katica sa obitelji, obitelj pok. brata Josipa, nećaci i nećakinje sa obiteljima, obitelj Pezo i ostala rodbina i prijatelji Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem!
S velikom tugom i boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.IV.2021. zauvijek napustio naš dragi

STIPE ČIZMIĆ

1937. - 2021.
Ožalošćeni: supruga Ines, kćer Maria s obitelji, sin Nikola, brat Ivan, sestra Ane te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Nek te prati vječna svjetlost, počivao u miru Božjem.
„Znam komu sam povjerovao!“ Na Drugu vazmenu nedjelju, Nedjelju Božjega milosrđa, u život vječni je pozvan naš voljeni

DON VEĆESLAV ŠUPUK

svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije (Slime, 28.IX.1936. – Split, 11.IV.2021.)
Dobar sam boj bio, trku završio, vjeru sačuvao. (2 Tim 4,7) Vjerno služeći Svevišnjemu, svoj je život posvetio drugima, od Šolte i Neorića do daleke Australije i svoje voljene župe Katuni-Kreševo. Svojim je velikim srcem i neustrašivim duhom ostavio dubok trag u mnogim životima. Posljednji ispraćaj našega dragog Većeslava bit će 15.IV.2021. u Splitu na groblju Lovrinac u 13.45 sati. Sveta misa služit će se u crkvi sv. Liberana na Mejašima u 15 sati. Za njim tugujući ostaju: sestra Milka, nevjesta Luce s obitelji pok. nećaka Ivana i nećakinjom Marijom, nećak Ivan, nećakinje Ines, Ana i Natalia s obiteljima te ostala brojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 13.IV.2021. napustio naš dragi suprug, otac, djed, svekar i brat

ANTE STANIČIĆ

pok. Jakova 1932. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 15.IV.2021. (četvrtak) u 16 sati na mjesnom groblju u Bastu, u krugu najuže obitelji. Zbog pandemije molimo biti oprošteni od izravnog žalovanja. Ožalošćeni: supruga Zlata, sin Davor-Dado, unuk Luka, nevjesta Marija, sestra Karme s obitelji i ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.
S tugom i žalošću javljamo rodbini, prijateljima i znancima, da nas je blago u Gospodinu dana 7.XI.2020. u Pennsylvaniji, U.S.A. napustio naš dragi

ANTE ŠUŠNJAR TONI

pok. Ivana 1933. Poljica, Imotski
Ožalošćeni brat Bogdan s obitelji, obitelj pok. brata Marka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 13. travnja 2021. napustila naša draga supruga, majka, baka i punica

ANTONJETA TANTA

rođ. Markov žena Jakova 17.I.1952. - 13.IV.2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak 15. travnja 2021. u 11 sati na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu. Ožalošćeni: suprug Jakov, kćer Jelena s obitelji, sinovi Ante i Ivan, djever Mate s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Umjesto vijenaca dati prilog za uređenje mjesnog groblja. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Javljamo rodbini, prijateljima i suborcima da je dana 13.IV.2021. iznenada preminuo naš

IVAN IKO RAOS

pok. Josipa Dragovoljac Domovinskog rata, HRVI rođ. 1967.
Posljednji ispraćaj našeg pokojnika bit će u četvrtak, 15.IV.2021. u 17 sati u rodnom mjestu Medovu Docu u krugu obitelji i suboraca. Ožalošćeni: obitelj, prijatelji i suborci. Molimo biti oslobođeni od posjete žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13.IV.2021. godine prestalo kucati srce našeg dragog oca, djeda, pradjeda, svekra i punca

IVAN MELVAN

1931. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će dana 15.IV.2021. (četvrtak) u 17 sati na Novom groblju u Solinu. Sveta misa služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. Anastazija u Sv. Kaju. Ožalošćeni: sin Nedjeljko, kći Silvana, nevjesta Ljiljana, zet Luka, unuci Ivan sa Ingom, Marko, Josip sa Zrinkom, praunuka Paula, obitelj pok. brata Pavla, šura Ive s obitelji, obitelj pok. šure Mije, djeca pok. šure Ante te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 11. travnja 2021. napustila naša draga majka, baka, prabaka i svekrva

JELA DELIĆ

ud. Mate rođ. Šerić 1929. – 2021.
Tiho je sahranjena dana 14. travnja 2021. u krugu najbližih na groblju Konjskom. Ožalošćeni: sin Božidar s obitelji, kćer Jasenka s obitelji i ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 13.IV.2021. napustila naša draga mama, baka i prabaka

KRISTINA BEGOVIĆ

ud. Miljenka 1931. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 15.IV.2021. (četvrtak) u G. Igranima (Šošići). Povorka kreće sa groblja Sv. Križa u 14 sati. Ožalošćeni: sin Matko, nevjesta Darinka, unuka Gorana, unuk Goran, unuka Marijana s obitelji, obitelj pok. brata Mate, pok. sestre Zorke i brata Vinke (odsutan) Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo da je dana 13.IV.2021. blago u Gospodinu, okrijepljena svetim sakramentima, ovaj svijet napustila naša voljena majka, svekrva, sestra, baka i prabaka

LUCIJA ŠOLIĆ

1939. - 2021.
Pogreb će se održati dana 15.IV.2021. u krugu obitelji u 15 sati na groblju u Brštanovu. Ožalošćeni: kćer Jagoda, nevjesta Ivana, unuci Petar, Josipa sa Zvonimirom, Petra s Michaelom, Lucija i suprug Željko, praunuk Antonio, obitelj pok. sestre Ive, sestra Jaka s obitelji, sestra Stana s obitelji, sestra Anđa s obitelji, djever Marko s obitelji, obitelj pok. zaove Ive, obitelj zaove Mare, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog epidemioloških mjera. Počivala u miru Božjem.
„Ja sam uskrsnuće i život : tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.“ (Iv. 11.25-26) Okrijepljena svetim sakramentima, okružena pažnjom svojih najmilijih, blago u Gospodinu preminula je 14. travnja 2021. naša majka, sestra, svekrva, baka i prabaka

MARA GULIĆ

1935. – 2021.
Sprovodni obredi održat će se u četvrtak 15. travnja 2021. u 15 sati na groblju sv. Jerke u Gljevu. Ožalošćeni: sinovi Ivan s obitelji, Ante (Lolo) s obitelji; kćeri: Ivka, č.s.Vjera, Milica s obitelji, Šima s obitelji i brat Ante s obitelji. Na putu prema vječnom miru i Uskrslom Kristu neka te prati naša beskrajna ljubav. Umjesto cvijeća dati svoj prilog za potrebe crkve sv. Jerke u Gljevu. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
"Dođite k Meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti!" (Mt 11.25) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i svima koji su je poznavali da je dana 13. travnja 2021. godine blago u Gospodinu preminula naša voljena majka, baka, prabaka i punica

MARIJA GALIĆ

ud. Stanka Birkića 1931. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 16. travnja 2021. godine u 16 sati na Gradskom groblju Kvanj u Šibeniku u krugu uže obitelji. Ožalošćeni: kćeri Dinka i Branka, zet Mile, unuka Petra sa suprugom Milanom, unuci Andrija i Ante, praunuka Maša, obitelj pok. brata Anđelka, brat Nikola s obitelji, nećaci i nećakinje te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13.IV.2021. g. u 85. godini života zauvijek sklopio svoje umorne oči naš voljeni

MARTIN BOBAN

pok. Jerka 4.XI.1935. - 13.IV.2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se 15.IV.2021. g. u 15 sati na Novom groblju u Solinu. Ožalošćeni: supruga Radojka, kćeri Antonjela i Darija, zetovi Vlado i Mladen, unučad Martina, Martino, Mateo s suprugom Mateom, Stipe i Marin, praunuk Duje, obitelji pok. sestara Milke Čerine i Zorke Galić, obitelj pok. brata Ivana te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da je dana 13.IV.2021. nakon kratke i teške bolesti zauvijek zaklopio svoje umorne oči naš dragi suprug, otac i djed

MIROSLAV LAZAREVIĆ

1956. - 2021.
Posljednji ispraćaj će se održati u petak 16.IV.2021. u 13.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Lenče, kćeri Marija s obitelji i Matilda s obitelji. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom i boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 11. travnja 2021. godine blago u Gospodinu preminula u 87. godini života naša voljena supruga, majka, baka i prabaka

MLADENKA BAČELIĆ

žena Jose rođ. Gović
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak, 15. travnja 2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju na Krapnju. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 15.30 sati. Pruga sa pristaništa u Brodarici polazi u 15.45 sati. Ožalošćeni: suprug Joso, sin Krste, kćerke Nedjeljka i Jasenka, nevjesta Vesna, unučad Edi, Ana, Slaven, Franko, Josipa i Marina s obiteljima, praunučad, nevjesta Jerka Gović s obitelji, jetrva Jerka Bačelić s obitelji, djeveri Frane i Ante s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo prijateljima i poznanicima da nas je dana 12.IV.2021. napustio naš voljeni otac, djed i punac

VELISLAV VULOVIĆ

1936. - 2021.
Pogreb će biti tiho obavljen u krugu obitelji. Ožalošćeni: kćer Darija, zet Mićo i unuka Lana Počivao u miru.
Dana 11. travnja 2021., predan u volju Božju i okrijepljen svetim sakramentima, preselio je u vječnu domovinu

DON VEĆESLAV ŠUPUK

svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije (1936. – 2021.)
Rođen je 1936. godine u Slimenu, a za svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije zaređen je 1963. u Splitu. U Nadbiskupiji je služio u župama: Gornje Selo, Neorić, Konjsko, Jesenice, Slime, Žeževica te Katuni-Kreševo. Služio je neko vrijeme i kao dušobrižnik za Hrvate u Australiji te kao nadbiskupov tajnik. Sprovod je u četvrtak, 15. travnja, s početkom u 13.45 na Lovrincu, a sprovodna sveta misa služit će se u župnoj crkvi na Mejašima u 15 sati. Dobri Otac kojemu je odano služio neka mu bude milosrdan i vječna nagrada. U molitvi i zahvalnom sjećanju: Nadbiskupi, svećenici i vjernici Splitsko-makarske nadbiskupije. Počivao u miru Božjemu.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 13.IV.2021. zadnje slovo svoje velike životne priče napisao naš dragi otac, brat, nono, pranono i barba

VICKO METLIČIĆ

14.IV.1926. - 13.IV.2021.
Posljednji put pozdravit ćemo ga u četvrtak 15.IV.2021. u 17.30 sati na mjesnom groblju u njegovom rodnom Škripu. Ožalošćeni: sin Dinko, kćer Spirea, unuka Vinka s Dadom i djecom, unuk Marino s Josipom, sestra Dome s obitelji, obitelj pok. brata Dinka, obitelj pok. brata Roka i ostala rodbina. Dobri naš nono, hvala ti za bezbroj nezaboravnih trenutaka i uspomena, ponosno ćemo ih čuvati i s ljubavlju nositi! Umjesto cvijeća, molimo dati prilog za uređenje mjesnog groblja u Škripu. Počivao u miru.
S beskrajnom tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je 11.IV. u 83. godini preminuo naš voljeni suprug, otac, svekar i djed.

VOJISLAV JELASKA

1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je 14.IV. tiho u krugu obitelji na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Tonka, sin Vladimir, nevjesta Julija, unučad Ana, Ema, Frane i Marina te ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je 12.IV.2021. godine napustila naša voljena majka, baka i prabaka

YVONNE BAUK

ud. Mladena 1940. - 2021.
Našu voljenu Ivonu ispratili smo na njen posljednji put 14.IV.2021. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kći Marina, unuk Mladen, unuka Ivana s obiteljima te ostala tugujuća obitelj i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
U dubokoj tuzi javljamo da je dana 11. travnja 2021. zauvijek izgubila bitku sa životom naša supruga, baka i majka

ANA RAĐENOVIĆ

1946. - 2021.

Hvala ti što si ispunila naše živote ljubavlju, srećom i lijepim uspomenama. Hvala ti za svaki dan koji si bila s nama. Hvala ti na hrabrosti kakva si bila i kojoj si nas naučila.
Sjećanje na tebe bit će zauvijek u našim srcima i mislima.
Počivala u miru Božjem.
Tvoji: suprug Janko, unuk Davor, kćer Svjetlana.
Sprovod će se obaviti dana 14. travnja 2021. u krugu obitelji na Lovrincu u 13.15 sati.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
12. lipanj 2021 20:05