Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 10.V.2022. godine napustio naš voljeni

NEDILJKO NIKOLIĆ (BURIĆ)

pok. Stipana rođen 1950. DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u subotu, 14.V.2022. u 16.30 h na groblju Jezerac – Staševica. Izraze sućuti primamo od 15.30 h u mrtvačnici na groblju Jezerac – Staševica. Ožalošćeni: supruga Vesna, sinovi Jurica i Antonio, kćer Marta, nevjesta Anna, unučad Nedo, Noa, Louis, Niko, Emilia i Klara, sestra Mara s obitelji, sestra Ljubica, obitelj pok. brata Ante, obitelj pok. sestre Nede te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem i neka mu je laka Hrvatska zemlja.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je 9. svibnja 2022. preminuo naš voljeni suprug, tata, dida i pradida

RAJKO DOBRIJEVIĆ

1930. - 2022.
Posljednji ispraćaj obavljen je tiho u krugu najuže obitelji na gradskom groblju Lovrinac 13. svibnja 2022. Zahvalni za njegovu bezgraničnu ljubav i dobrotu ostaju neutješni supruga Marija, sin Neven sa suprugom Milom, kći Ines, unuka Marijana s obitelji i unuk Nikola s Emom. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru.
„O Bože zar si pozvao mene, Tvoje usne moje rekoše ime“ S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 12.V.2022. zauvijek sklopila svoje umorne oči naša voljena

ANKA KEGALJ

rođ. 23.X.1956.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice obavit će se dana 14.V.2022. (subota) u 17 sati na mjesnom groblju sv. Jakova u Cisti Velikoj. Za njom u tuzi ostaju: suprug Jure, sinovi Ivica i Tomislav sa obiteljima, kći Jelena s obitelji, djever Ivica s obitelji, obitelj pok. djevera Ante, brat Ante, sestra Marija i Verica sa obiteljima, obitelj pok. sestre Nede te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je u četvrtak 12.V.2022. nakon kraće bolesti u 70. godini života blago u Gospodinu preminuo naš dragi i nikad prežaljeni

GOJKO ŠOŠIĆ

pok. Mate 1952. - 2022.
Sprovodni obred i pokop obavit će se u subotu 14.V.2022. na groblju Blace u Grabu - Ljubuški u 17 sati. Obitelj prima izraze sućuti u kapelici na groblju od 16 sati. Zbog novonastale situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja. Obitelj moli da budu oprošteni od kućnog žalovanja. Ožalošćeni: supruga Jagoda, sinovi Denis i Matko, nevjeste Ivana i Tina, unuke Matea, Antonela, Gabrijela i Ana, sestre Ana i Ljuba s obiteljima, brat Milenko s obitelji, obitelj pok. brata Mladena, šura Željko s obitelji, svastika Ljiljanka s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 13.V.2022. godine napustila naša voljena

IVE MIKAS

1941. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u subotu 14.V.2022. u 16 sati na mjesnom groblju UBDM Srijane - Dolac Gornji. Ožalošćeni: suprug Ivan, kćer Tina, sin Mate, zet Josip, nevjesta Katarina, unučad Ivana i Josip, braća Petar, Jozo i Ivan s obiteljima, sestre Marija i Nevenka s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 12.V.2022. blago u Gospodinu napustila naša draga majka, baka, prabaka i svekrva

JELA LIJIĆ

rođ. Kudrić 27.V.1941. - 12.V.2022.
Tihi ispraćaj obavljen je 13.V.2022. u 11 sati na mjesnom groblju Sv. Filip i Jakov u Potravlju. Ožalošćeni: sinovi Ivica i Zlatko, nevjeste Jadranka i Zdenka, unučad: Jelena s obitelji, Ivana s obitelji, Filip, Nikola i Ivan. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 13.V.2022. godine zauvijek napustila naša voljena

LJUBICA LONČAR (BURIĆ)

pok. Stipana rođ. Nikolić 1956. - 2022.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice obavit će se dana 14.V.2022. (subota) u 16.30 sati na groblju Jezerac – Staševica. Izraze sućuti primamo od 15.30 sati u mrtvačnici na groblju Jezerac-Staševica. Ožalošćeni: nevjesta Vesna Nikolić, nećaci Stipica Nikolić s obitelji, Zoran Bošković s obitelji, Jurica Nikolić s obitelji, Antonio Nikolić s obitelji, nećakinje Sonja Veža s obitelji, Antonela Maleta s obitelji, Dijana Pleić s obitelji, Marta Nikolić te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." (Iv 11,25) S tugom u srcu javljamo da je 13.V.2022. u 84. godini života blago u Gospodinu, usnuo naš dragi suprug, otac, svekar, djed, pradjed, stric, ujac i prijatelj

LUKA ROŽIĆ

rođen 21.X.1938.
Pokop dragog nam pokojnika biti će u subotu 14.V.2022. u 16 sati, na mjesnom groblju Dugobabe. Ožalošćeni: supruga Ivka, sin Zlatko, kćerke Miljenka i Lidija, nevjesta Dubravka, zetovi Jozo Ninčević i Tonći Brkljačić, unučad Luka, Branko s obitelji, Josip, Mate s obitelji, Marija, Ivana s obitelji, Petar, Ivan i Anela, praunučad i ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oslobođeni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 11. svibnja 2022. nakon duge i teške bolesti napustila naša voljena majka, baka i sestra

MATIJA ANČIĆ

rođ. Petrović 1941. - 2022.
Pogreb će se održati 14. svibnja 2022. u 17 sati na groblju Porođenja BDM u Grabovcu, Općina Šestanovac. Ožalošćeni: sin Jakov, kćer Iva s Jozom i unukama Marijom i Martinom, sestra Mila s obitelji, obitelj pok. brata Ivana, obitelj pok. djevera Domagoja, djever Ivan s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Ja sam Uskrsnuće i život; tko u mene vjeruje; ako i umre, živjet će. Ivan 11, 25 S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 12.V.2022. godine u 83. godini života, okrijepljen svetim sakramentom, napustio naš voljeni suprug, otac, brat, svekar i djed

MIJO GRBAVAC

1939. - 2022.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika održat će se dana 14.V.2022. godine u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovil u Prološcu Donjem. Ožalošćeni: supruga Matija, kći Ankica, sinovi Bariša i Ante, zet Damir, nevjeste Sonja i Anita, unuci Slaven, Antonio, Mihaela, Lara, Gabrijel, Mila i Anamarija, sestra Anka i zet Petar s obitelji te ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 12.V.2022. u Australiji umro naš dragi

MILAN PARLOV

1943. - 2022.
Za njim će vječno tugovati: supruga Marica, kćeri Dina i Mishel s obiteljima, sestra Ivanka s obitelji, obitelji pok. sestara Matije i Ljubice, obitelji pok. braće Ljube i Ivana Pokop će se obaviti u Australiji. Počivao u miru Božjem.
Naš voljeni

NENAD ZLODRE

1961. - 2022.
Napustio nas je spokojno i mirno, onako kako je i živio. S tugom u srcu ostaju njegova obitelj i prijatelji. Ispraćaj je na groblju Lovrinac, 16. svibnja 2022. godine u 13.30 sati. Molimo da nas oslobodite kućnoga žalovanja. Umjesto cvijeća molimo uplatiti prilog Ligi borbe protiv raka.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 12.V.2022. godine tiho u Gospodinu napustilo naš voljeni suprug, otac, brat, djed i pradjed

VIDE IVANKOVIĆ

pok. Ivana 1930. – 2022.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u subotu, 14.V.2022. godine u 16 sati na mjesnom groblju Bogomolje. Izrazi sućuti primaju se u kući žalosti od 15.30 sati. Ožalošćeni: supruga Ratka, sin Vide, kćeri Ruža i Magda, sestra Armelija s obitelji, obitelj pok. brata Božidara, obitelj pok. sestre Zite, zet Jurica, unuci, praunuci i ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 12.V.2022. godine, nakon duge i teške bolesti u 85. godini života napustila naša voljena

ZORKA KURTIĆ

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će dana 14.V.2022. u 16 sati na mjesnom groblju u Supetru. Za njom tuguju: kćer Tonka i sin Ljubomir, zet Lovre, nevjesta Marina, unuci Jelena sa suprugom Milanom, Paula sa suprugom Pjerom, Mate, Zorica sa suprugom Mitjom, Mira, Paul i Andro, praunuci Tonka, Cvita, Rok, Elena, Pjero i Ivo, brat Josip s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
"Ja se uzdam u Boga!" Shrvani iznenadnom smrću našeg voljenog supruga, oca, brata, djeda, strica i djevera, javljamo rodbini i prijateljima da se dana 11.V.2022. godine preselio u vječnost

JAKOV BAKIĆ

Jalin 1954. - 2022.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se u petak 13.V.2022. godine u 16 sati na mjesnom groblju Presvetog Srca Isusova u Košutama. Ožalošćeni: supruga Nada, djeca: Marija, Antonija, Nadia i Ivan s obiteljima, njegova voljena unučad, sestra č.s. Daroslava (Marija), obitelj pokojnog brata Nediljka te ostala rodbina, kumovi i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 11.V.2022. godine, nakon duge i teške bolesti u 64. godini života napustila naša voljena

MIRJANA ŽIŽIĆ

rođ. Lovrinović
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će dana 13.V.2022. godine u 14.45 sati na groblju Lovrinac u Splitu. Sveta misa zadušnica bit će nakon pogreba u crkvi sv. Obitelji na Sukoišanu. Ožalošćeni: kćer Katarina s obitelji, sin Ante, sestra Manda Boban s obitelji, obitelj pok. sestre Marije Kelam, obitelj Žižić te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da je dana 11.V.2022. godine preminula naša voljena majka, baka i prabaka

MLADENKA LOVRIĆ ROSA

1941. - 2022.
Posljednji ispraćaj će se održati dana 13.V.2022. godine u 16.30 sati na groblju Mila Gora u Kaštel Gomilici. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se od nje njezine kćeri Snježana i Jasna, zetovi Ivan i Nine, unuk Luka sa suprugom Antonijom, unuke Jelena, Nikolina i Tea sa suprugom Antom te praunuci Sara, Rita i Josip. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 11. svibnja 2022. godine napustila naša dobra mama, sestra, baka i prabaka

NEDJELJKA BOŠNJAK

rođ. Poljičanin 1940. - 2022.
Posljednji ispraćaj obavljen je dana 12. svibnja 2022. godine u krugu obitelji na groblju Lovrinac. Sa zahvalnošću i ljubavlju za njom ostaju: sin Ivo, kćer Darija, sestra Marija s obitelji, zet Ivan, nevjesta Antonija, unuk Zvonimir sa suprugom Ivanom, unuk Domagoj sa suprugom Marijom, unuk Toni, praunuk Ivan, te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si Ti sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni." Psalam 23 S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je okrijepljen svetim sakramentima 11. svibnja 2022. preminuo naš voljeni otac, djed, brat, stric i ujak

MATE KAVELJ

1931. - 2022.
Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak 13.V.2022. od 14.30 do 15 sati na groblju Lovrinac, a obred sprovoda u 17 sati na mjesnom groblju u Lokvičićima. Za njim tuguju: kćeri Marija i Franka, sin Ivica, unuci Ivan, Mila, Ana, Rok i Matej, zetovi Bogdan i Branko, nevjesta Dragica, brat Ivan s obitelji, sestra Anka Gavranović s obitelji, obitelji pok. braće Mirka i Ante te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
"Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni: ja ću vas odmoriti." (Mt 11, 28) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je nakon duge bolesti dana 11.V. 2022. godine okrijepljen svetim sakramentima preminuo naš dragi suprug, otac, brat, djed i pradjed

MLADEN MACAN

pok. Adama 1939. - 2022.
Posljednji ispraćaj održat će se dana 13.V.2022. u 16 sati na Macanovom groblju Pogana Vlaka - Grude, BiH, gdje će obitelj primati sućuti od 15.30 sati. Ožalošćeni: supruga Mira, sin Grgo, kćeri Silvana i Sanja, zetovi Igor i Mateo, unuci Marko sa suprugom Anom, Matea, Ivan, Ana sa suprugom Marinom, Drago i Lana, praunuke Lara i Paola, braća Jozo, Miroslav i Vinko sa obiteljima, sestre Ljubica, Zora i Nevenka sa obiteljima, obitelj pok. brata Vladimira, obtelj pok. sestre Olge, obitelji Marić, Marijanović, Bevanda te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 11. svibnja 2022. godine, u 84. godini života preminuo naš dragi

ANTE ČIČMIR - VEŠTIĆ

pok. Nikole 1939. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak, 13. svibnja 2022. godine u 17 sati na gradskom groblju sv. Ana u Šibeniku. Ožalošćeni: supruga Biserka, kćer Marica, sin Nikola, unučad Jelena, Stipe, Ante, Paško i Josip, nevjesta Anamarija, zet Joško te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 11.V.2022. napustila naša voljena majka, baka, sestra i punica

DUJKA ĆORIĆ

rođ. Mustapić 1941. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 13.V.2022. (petak) u 16 sati na mjesnom groblju u Lovreću. Ožalošćeni: kćeri Dunja s obitelji, Mladenka i Marijana s obitelji, sestra Nediljka s obitelji, brat Jure–Stipe s obitelji, obitelj pok. brata Mate, obitelj pok. sestre Mare te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 10.V.2022. god. napustio naš dragi suprug, otac, djed i brat

ILIJA BJELOGRLIĆ

1953. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 13.V.2022. god. (petak) u 16 sati na gradskom groblju Laniština u Pločama. Izraze sućuti obitelj će primati od 15 sati. Ožalošćeni: supruga Jelenka, sin Ozren, kćer Tilda, nevjesta Tonka, unuk Toma, braća Milan, Nebojša i Mladen s obiteljima, sestre Novka, Milanka, Nevenka, Vesna i Verica s obiteljima, obitelj pok. brata Ignjata, obitelji Krilić, Katić i Giljević te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oslobođeni kućnog žalovanja. Počivao u miru!
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 9.V.2022. blago u Gospodinu napustila naša draga majka, sestra, strina, svekrva, punica, baka i prabaka

IVANICA TOMAŠ

ud. Ivana rođ. Vukman 11.IX.1933. – 9.V.2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu svojih najmilijih dana 12.V.2022. u 11 sati na mjesnom groblju Seget Donji. Ožalošćeni: sin Ante, kćer Vinka, nevjesta Duška, zet Nedjeljko Maravić, unuci Ivan sa obitelji, Josip sa obitelji i Dario, praunuci Duje i Mariam, sestra Tona Milat sa obitelji, te obitelji pok. brata Ive i Joze Vukmana Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 11.V.2022. g. napustila naša draga majka, svekrva, baka i prabaka

IVKA SMOLJIĆ

1942. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage naše obavit će se 13.V.2022. u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovil - Blizna Donja. Ožalošćeni: sin Damir s obitelji, sin Ljubomir, kći Dinka s obitelji i kći Davorka s obitelji, obitelj pok. sestre Boje, obitelj pok. sestre Mare te obitelji pok. djevera Bože. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 10.V. blago u Gospodinu napustila naša voljena supruga, majka i none

MADELEINE ASIĆ

rođ. Stapić 5.XII.1940. - 10.V.2022.
Sahrana je objavljena tiho u krugu rodbine i prijatelja dana 12.V.2022. na gradskom groblju Lovrinac. Za njom tuguju: suprug Vlaho (Mišo), sinovi Petar sa suprugom Ladom, Ivan sa suprugom Nerom, Neven sa Katjom i unuci koje je neizmjerno voljela Vlaho, Marko, Vana i Petar, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je poslije duge i teške bolesti napustila dana 10.V.2022. naša voljena

MANDA JUKICA

1941. - 2022. udova Jerka
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 13.V.2022. (petak) u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Ilija, Kljaci. U tuzi ostaju njeni najmiliji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 11.V.2022. tiho u Gospodinu napustila naša majka, baka i prabaka

MARE GUDELJ

pok. Markuzine 1931. - 2022.
Tiho je sahranjena na mjesnom groblju Krstatice u krugu obitelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 9.V.2022. nakon kratke i teške bolesti napustila naša voljena

MARIJA TOMAŠ

ud. Ante rođ. Čeman 1949. - 2022.
Posljednji ispraćaj voljene nam Marije održat će se u petak 13.V.2022. u 15 sati na gradskom groblju u Trogiru. Ožalošćeni: kći Paula sa Zoranom, kći Marina, zet Kruno, unučad Mia i David, sestre Katica s obitelji i Jelena, obitelj pok. sestre Eve te ostala tugujuća rodbina Počivala u miru Božjem.
Izmučena patnjama ovozemaljskog života dana 10.V.2022. godine preminula je naša voljena

NEVENKA MUJAN

pok. Grge 1955. - 2022.
Poko drage nam pokojnice obavit će se dana 13.V.2022. godine na groblju sv. Jure u Žitniću, a pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 16 sati. Umjesto cvijeća dati prilog za potrebe crkve. Ožalošćeni: brat Joso s obitelji, obitelj pok. brata Bože, sestre Anka i Marica s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem uz svoje drage.
S velikom tugom i boli u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 10.V.2022. tiho sklopila oči naša voljena majka, svekrva, baka i prabaka

VESNA GRGAS

rođ. Dančević 1927. - 2022.
Posljednji ispraćaj obavljen je 12.V.2022. na groblju Lovrinac tiho, u krugu najmilijih. Za njom tuguju djeca: Vlasta, Željka i Nenad, nevjesta Nada, unuke Maja, Sanja i Sanda s obiteljima, unuci Nikša, Jakša i Antonio s obiteljima te ostala rodbina Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. "Smrt nas ne može razdvojiti, vrijeme nas dijeli samo na čas. Sjećanja ne mogu otići, ona su vječno živa za nas." Vječno ćeš živjeti u našim srcima! Do idućeg susreta... Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 11. svibnja 2022. nakon kratke i teške bolesti, napustio naš voljeni

ANTE MILASMAĆUN

1940. – 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 12.V.2022. u 17 sati na groblju sv. Luke - Kamenmost.
Ožalošćeni: supruga Mila, kći Jadranka, zet Ivica, unuci Ivana s Goranom i Anton, brat Petar s obitelji, sestra Ankica s obitelji, obitelj pok. brata Ivana, obitelj pok. sestre Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
27. svibanj 2022 09:55