Prema vlastitoj želji, tiho i u krugu najbliže obitelji, sahranjen je dana 9.VI.2021. naš suprug, otac, djed i pradjed

PROF.DR.SC. ANDRIJA DUJIĆ

1928. - 2021.
Priča o životu, pošteno proživljenom, zauvijek će biti pohranjena i njegovana u našim srcima. Supruga Paškvalina i djeca Anni, Gordana i Željko s obiteljima Počivao u miru.
U dubokoj boli javljamo da nas je 10. lipnja 2021. iznenada napustila naša kćer, supruga, majka, baka i sestra

KORALJKA MANDIĆ

rođ. Kuzmanić 8.III.1957. – 10.VI.2021.
Ispraćaj drage pokojnice bit će u subotu, 12. lipnja 2021. u 9 sati na groblju u Zakučcu. Za njom u tuzi ostaju: majka Zorka, suprug Ante Marko, kćeri Ivana i Marina, zetovi Oliver i Ivo, unučad Antonio, Roko, Sara, Marijeta i Marko, brat Ivica s obitelji te ostala rodbina, kumovi i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od posjete žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 8.VI.2021. u 87. godini života, nakon teške bolesti preminula voljena i jedina majka, baka, prabaka, teta, strina i ujna

MARIJA ROGULJIĆ

r. Ninić udovica Duje
Tihi ispraćaj drage pokojnice s gradskog groblja Lovrinac je 11.VI.2021. u 15.30 sati, a pokop na mjesnom groblju Gospe od zdravlja u Rožama u 17 sati. Za njom tuguju: djeca Dunja, Mario i Goranka, zetovi Vojko i Tonči, nevjesta Suzana, unuci Josipa, Ines, Barbara, Duje i Marin, praunuci Nikola, Lucija, Vedran, Tita i Mirta, obitelji pok. djevera Ivana i Nikole, obitelji pok. zaova Ive, Antice, Jele, Anđe i Mare, obitelji pok. brata Ante, pok. sestara Milanke i Anke te ostala brojna rodbina i prijatelji, posebno prijateljice Oliva Burla i Metka Tolazzi sa svojim obiteljima. Zagrljena anđelima počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je naš voljeni suprug, otac, brat, djed, pradjed, stric i punac

ANTE BANOVIĆ

4.V.1928. – 7.VI.2021.
preminuo dana 7.VI.2021. godine. Tiho je sahranjen u krugu obitelji dana 10.VI.2021. na mjesnom groblju u K. Kambelovcu. Zahvalni za svu njegovu ljubav i dobrotu u tuzi ostaju: supruga Marija, sin Mario, kći Vesna, unuci Ivan i Ante s obitelji, zet Marko Pereža, brat Roko s obitelji, sestra Domina Zečević (odsutna) s obitelji, nećak Tonći s obitelji i ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da nas je dana 9.VI.2021. zauvijek napustio naš dobri i voljeni otac, djed, svekar i brat

ANTE GALIĆ

1932. – 2021.
Posljednji ispraćaj bit će 11.VI.2021. u 17 sati na groblju Gospe u Blizni Gornjoj. Ožalošćeni: sin Ivan, unuka Daria, nevjesta Jelena, brat Svetin s obitelji, sestra Jurka s obitelji i ostala rodbina i prijatelji koji su našeg Antu voljeli i poštovali. Počivao u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnog srca javljamo, rodbini, prijateljima i znancima da je dana 10.VI. 2021. preminuo naš dragi

ANTE JURIĆ - ORLIĆ

pok. Josipa 1935. - 2021.
Posljednji ispraćaj našeg dragog pokojnika obavit će se 11.VI.2021. u 17 sati na groblju Sv. Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: supruga Boja, sinovi Mijo i Branko s obiteljima, kćeri Marija i Nediljka s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini prijateljima i znancima, da je dana 5.V.2021. godine, u Perthu - Australia, blago u Gospodinu preminuo naš voljeni

ANTE RADOMILJAC

pok. Ivana 1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 11.VI.2021. godine u 17 sati na gradskom groblju u Vrgorcu, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Misa zadušnica je nakon sprovoda u kapeli fra Ivana Rozića. Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Igor i Robert, nevjesta Slavica, sestra Marija s obitelji, obitelj pok. šure Ante, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 9.VI.2021. godine napustila naša voljena supruga, majka, baka i svekrva

ANTONIJA KRSTULOVIĆ

rođ. Bakmaz 1942. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 11.VI.2021. u 14.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Stanislav, sin Miroslav, kći Aneta, nevjesta Valentina, unuke Karla i Lucija, obitelji braće Zvone, Mile i sestre Anke, pok. brata Frane, pok. sestre Mande, Marije i Danice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivala u miru.
S tugom u srcu obavještavamo rodbinu i prijatelje da je dana 10.VI.2021., sklopila svoje umorne oči naša draga supruga, majka, baka, sestra, nevjesta i punica

ANĐELKA FRANOLIĆ

rođ. Kažimir 1953. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u petak, 11.VI.2021. godine u 16 sati na groblju Sustipan u Sumpetru - Jesenice. Za njom u vječnoj tuzi ostaju: suprug Zlatko, kćeri Marina i Antonia, unučad Asja, Ivano, Anđela i Magdalena, sestre Draga i Božena s obitelji, svekrva Ljubica, djever Mario s obitelji, zetovi Marijan i Radoslav te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni o kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 9.VI.2021. godine napustila naša voljena

BRANKA UGRIN

rođ. Bečić 1938. — 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u petak, 11.VI.2021. u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Klement u Sitnom Gornjem. Ožalošćeni: kćer Snježana sa obitelji, sin Tonći s obitelji, sestra Srečka sa obitelji, obitelji pok. braće Mirka i Vlade, obitelji pok. djeverova Ivana i Bosiljka. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
S tugom javljamo da nas je napustila naša prevoljena

ELLI MARASOVIĆ

rođ. Duplančić
Voljeni ne umiru nikada dok žive oni koji ih neizmjerno vole. Hvala ti za sve predivne godine kojima si uljepšala naše živote. Postani anđeo koji će dovijeka biti s nama. Neka te čuva dragi Bog. Tiho je ispraćena u krugu njenih najmilijih. Ožalošćeni: Boni, Goga,Tea, Mariela, Paula, Toni, Lilly, Seba, Marko, brat Ivo s obitelji te zetovi Mile i Jonny
S vjerom u Uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 9.VI.2021. godine blago u Gospodinu napustio naš voljeni otac, djed, pradjed, brat i punac

JAKOV GUVO

pok. Jure 1936. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se u petak 11.VI.2021. godine u 16:30 sati na mjesnom groblju Sv. Roka u Čaporicama. Ožalošćeni: kćeri: Ana, Veselka, Smilja i Kristina s obiteljima, braća Stipe i Ante s obiteljima, šura Ante s obitelji, obitelj pokojnoga šure Nikole, svastika Kata s obitelji, obitelji pokojnih svastika Marije i Ive te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 10.VI.2021. napustio naš dragi

JOSIP - JOZO VLAIČEVIĆ

1928. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 12.VI.2021. (subota) u 14 sati na gradskom groblji Sv. Križa u Makarskoj. Ožalošćeni: supruga Zora-Zorka, kćer Jadranka, unuci Izabela i Viktor s obitelji, braća i sestre s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 10.VI.2021. godine blago u Gospodinu preminula u 90. godini života naša draga majka, baka, prabaka, svekrva i sestra

LUCA SKELIN

ud. Ante rođ. Duilo 1932. – 2021.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se dana 11.VI.2021. godine na groblju Imena Isusova u Drinovcima, a pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 15 sati. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni posjeta žalovanja. Ožalošćeni: sinovi Ive, Joško i Niko, nevjeste Ružica i Sanja, unuka Ivona s obitelji, sestre Pera i Marija s obiteljima, braća Paško i Joso s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 9.VI.2021. godine preminula naša voljena

MARIJA STUPALO

ud. Mate 1930. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u petak 11.VI.2021. u 17 sati na mjesnom groblju u Neoriću. Ožalošćeni: sin Ante (Ćićo) s obitelji, obitelj pok. sina Ivana (Doktura), sestra Vinka s obitelji, obitelj pok. brata Ilije te ostala tugujuća rodbina, Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj tuzi i boli javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da nas je dana 9.VI.2021. napustio naš voljeni

MARIO VUKŠIĆ

12.IX.1960. - 9.VI.2021.
Posljednji ispraćaj voljenog nam Maria bit će obavljen dana 11.VI 2021. u 17 sati (petak) na mjesnom groblju Sv. Kate u Klisu. Ožalošćeni: supruga Branka, sinovi Marin, Andrija i Danijel, brat Borislav i ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem. Saučešće primamo po sata prije sahrane.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 8. lipnja 2021. godine blago u Gospodinu preminuo u 84. godini života naš voljeni otac, djed, punac i ujak

MARKO KOVAČIĆ

pok. Petra hrvatski branitelj 1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u petak, 11. lipnja 2021. godine u 17 sati na gradskom groblju u Vodicama. Ožalošćeni: sin Davor, kćer Lovorka, zet Dragan, unučad Martina, Marin, Filip i Anđela sa suprugom Antonijom, praunuke Luce i Nina te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je 4. lipnja 2021. iznenada preminuo naš otac

MICHEL NAKIĆ

1973. - 2021.
Tiho je sahranjen u krugu obitelji 9. lipnja na mjesnom groblju Sv. Marije u Grebaštici. Ožalošćeni: sin Dominik, kćer Nika i ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 10.VI.2021. blago u Gospodinu napustila naša voljena

MILICA AJDUČIĆ

1942. - 2021. rođ. Tomašević
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 11.VI.2021. u 17 sati na groblju Svih Svetih u Gali. Ožalošćeni: sin Miro s obitelji, sin Jozo, sin Tone s obitelji, kćer Anita, obitelji pok. braće Ilije, Lovre, Jure i Anđelka, zaove Ana i Blaženka s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustio

PJERO (BAJO) CECIĆ- KARUZIĆ

1954. - 2021.
Posljednji ispraćaj našeg voljenog pokojnika obavit će se u ponedjeljak, 14.VI.2021. u 11.45 sati na gradskom groblju Lovrinac. Mnogo nam nedostaješ, počivao u miru. Nećakinja Margi sa suprugom Milom i obiteljima Jelovčić i Smojo.
S tugom javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 7.VI.2021. godine preminula naša voljena

ANĐELKA PIVČEVIĆ

rođ. Kovačić 1930. – 2021.
Tiho je sahranjena dana 9.VI.2021. godine na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sinovi Ivica i Zoran s obiteljima, sestra Draga Antišić s obitelji, obitelj pok. sestre Anke Marušić, Davor Marušić s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će." U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 9.VI.2021. godine preminula naša voljena majka, baka, prabaka, svekrva i sestra

FILE VULETA

ud. Augustina rođ. Mužinić 1933. — 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 10.VI.2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju sv. Klementa u Gornjem Sitnom. Ožalošćeni: sin Želimir, nevjesta Nevenka, unuka Tina s obitelji, unuk Karlo, sestre Neda, Zorka i Marija s obiteljima, obitelji pok. braće Ante i Milivoja, obitelj pok. sestre Darinke te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 7.VI.2021. godine blago u Gospodinu zauvijek napustio naš dragi i voljeni suprug, otac, brat i djed

MIRKO MUSA

1941. - 2021.
Tihi ispraćaj na posljednji počinak biti će u četvrtak 10.VI.2021. u 12 sati na gradskom groblju Lovrinac u Splitu. Ožalošćeni: supruga Ruža, kćer Višnja, sin Marijo, unuk Karlo, brat Anđelko s obitelji, sestra Drina s obitelji, sestra Mila s obitelji, obitelj pok. brata Gojka, obitelj pok. sestre Vinke, obitelj pok. sestre Ive, obitelj Slišković te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 8.VI.2021. godine blago u Gospodinu nakon kratke i teške bolesti preminuo naš voljeni suprug, otac, svekar, djed i brat

ANTE TOPIĆ MALENI

(ŠALINA) pok. Jure rođ. 1942.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 10.VI.2021. godine na groblju Sv. Duh u Korušcima u 17 sati. Misa zadušnica služit će se 27.VI.2021. u 10.30 sati u crkvi Sv. Duha u Korušcima. Ožalošćeni: supruga Jandra, kćer Mladenka, sinovi Mićo i Jure, nevjesta Antonija, unučad Antonio, Ante i Lana, obitelj pok. sestre Ane, sestra Jandra s obitelji, obitelj pok. brata Ivana, brat Vlade s obitelji, obitelj pok. šure Tone, obitelj pok. šure Šime, šura Marko s obitelji, obitelj pok. šure Slavka, svastika Mila s obitelji (odsutna), rođak Željko s obitelji i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Molimo biti oslobođeni kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 9.VI.2021. preminula naša voljena

MARIJA IVANOVIĆ

1960. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u petak 11.VI.2021. godine u 16 sati na gradskom groblju Hvar. Izrazi sućuti primaju se od 15 sati. Za njom u tuzi ostaju: sinovi Milan i Marijo, majka Anka, braća Đoni i Nikša s obiteljima, nevjesta Mirjana, unuka Tai, njen voljeni Marko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem. Čuvali te anđeli nebeski!
Umrla je naša draga i dobra

AGICA BUŽANČIĆ

1940. - 2021.
Tiho je pokopana 9.VI.2021. godine na groblju Lovrinac u krugu najuže obitelji. U tuzi ostaju: sin Jakov, kći Žana, nevjesta Anita, unučad Dino, Borno, Nika, Frane i Marin te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
Tužnim srcem obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 6.VI. zauvijek sklopila svoje oči naša draga

ANE MENĐUŠIĆ

rođ. Šakić 1933. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak 10.VI.2021. godine u 14.45 sati na gradskom groblju Lovrinac. Sveta misa zadušnica služit će se istog dana u crkvi Gospe od zdravlja u Splitu u 17 sati. Ožalošćeni: sin Željan sa suprugom Vesnom, unučad Jadran i Željana, praunučad Ante i Max te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima. Počivala u miru Božjem.
Na posljednje putovanje otišao je naš voljeni otac, dida i pradida

ANTE MARIN

pok. Ivana 27.VII.1930. - 6.VI.2021.
Dragog pokojnika ispratili smo 9.VI.2021. na groblju Lovrinac u krugu najuže obitelji. Ožalošćeni: kćerke Slavica i Maja s obiteljima, unuke Marina, Andrea i Sanja s obiteljima i praunučica Maša. Počivao u miru Božjem.
„Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.“ (Ivan 11,25) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružila, javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 9.VI.2021. napustila naša voljena majka, sestra i baka

ANĐA BULJAN

1941. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 10.VI.2021. (četvrtak) u 17 sati na mjesnom groblju Bitelić. Ožalošćeni: sin Dragomir, kćer Nada, nevjesta Ankica, unučad Ivana, Ivan, Domagoj, Anđela, Jelena sa suprugom Robertom, Antonija, Ivan, sestra Iva s obitelji, obitelj pok. brata Duje, obitelj pok. sestre Ane, djever Ante s obitelji, djever Ivan s obitelji, djever Tomislav s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da nas je dana 9.VI.2021. napustila naša voljena, majka, baka, sestra i prabaka

CVITA LISTEŠ

rođ. Gotovac 1935. - 2021.
Sahrana će se obaviti 10.VI.2021. u 16 sati na groblju Sveti Marko, Vinovo Gornje, ispraćaj sa Lovrinca u 14 sati. Ožalošćeni: kćer Nediljka Baran s obitelji, kćer Marija Delaš s obitelji, braća Ante, Nediljko i Slavko s obitelji, obitelj pok. brata Ivana, sestra Marija Božić s obitelji, obitelj pok. djevera Lovre, pok. djevera Jakova, pok. djevera Ivana, pok. zave Ike, pok. zave Anice, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 8. lipnja 2021. blago u Gospodinu, u 81. godini života preminuo naš voljeni

IVAN BURIĆ

pok. Ante 1941. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine u 17 sati na mjesnom groblju Marijinog Uznesenja u Mirlović Zagori. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku je u 16.30 sati. Ožalošćeni: sin Dubravko, nevjesta Ivana, unuke Bruna, Tonka i Marijeta, njegova Anka, obitelji pok. braće i sestara te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 7. lipnja 2021. godine tiho je preminuo naš voljeni

KRSTO ERCEGOVAC

1942. – 2021.
Sahrana je održana u krugu obitelji, na groblju Sv. Jure u Žitniću, dana 9. lipnja 2021. godine. Tugujuća rodbina i prijatelji Misa zadušnica održat će se u utorak, 15. lipnja 2021. godine u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu u 17 sati. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 8.VI.2021. preminuo naš dragi sin, unuk, praunuk, nećak, sinovac

LUKA GRANCARIĆ

2015. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 11.VI.2021. u 14 sati na Gradskom groblju u Kninu. Ožalošćeni: otac Damir, majka Kristina, didovi Vinko i Darko, bake Smiljana i Vesna, prabaka Manda, stric Mario, ujac Tomislav, tetke Željana i Antonia, ujna Ivana, strina Ivana, tetak Toni i rođaci Ena, Nola, Antea, Rebeka, Ivan, Nea, Mateo i Matea te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
"Ništa nije tako veliko i ljudsko Kao tuga spojena s ljubavlju. I ništa tako sveto kao život." Josip Pupačić Tužnim srcem javljamo svima koji su je voljeli i poštovali da je dana 7.VI.2021. preminula naša voljena

MARIJA TADIN

rođ. Ergovac 1936. - 2021.
Tiho je sahranjena u krugu svoje obitelji dana 9.VI.2021. u Kaštel Kambelovcu. Ožalošćeni: kći Ivana, sin Danijel, zet Ivica, nevjesta Maja, unuci Stjepan Zvonimir, Ivan Tadija, Marijan Anđelko i Marin te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da je dana 6.VI.2021. zauvijek zaklopila oči naša voljena supruga, majka i baka

NEVENKA ŠARIĆ

1954. - 2021.
Posljednji ispraćaj će se obaviti 10.VI.2021. u 12 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Mihailo, sinovi Saša i Damir, nevjesta Maja, unučad Lucia i Toni te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima.
"Rodilo je zlaton sve ća god si taka, nek ti na sve vike zemlja bude laka" S velikom tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 7.VI.2021. napustio naš dobri i voljeni suprug, otac, djed, pradjed i brat

NIKOLA JERKOVIĆ

1936. – 2021.
Tiha sahrana obavljena je dana 9.VI.2021. u krugu najuže obitelji, rodbine i prijatelja na groblju u Žrnovnici. U dubokoj tuzi ostaju: supruga Boženka, sin Marin s obitelji, kći Jasna s obitelji, brat Ivan s obitelji, obitelj pok. sestre Nikice te ostala rodbina i prijatelji. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 9.VI.2021. napustio naš voljeni suprug, otac, brat, djed i svekar

STIPE ČAGALJ

pok. Ivana 1963. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se na mjesnom groblju Zagvozd u petak 11.VI.2021. u 17 sati. Ožalošćeni: supruga Dinka, sinovi Ivan i Marijo s obiteljima, braća Luka i Ante s obitelji te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
U dubokoj tuzi i boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 9.VI.2021. godine napustio naš voljeni

TOMISLAV LOZIĆ

6.IX.1947. - 9.VI.2021.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika biti će dana 10.VI.2021 u 18 sati (četvrtak) na mjesnom groblju Milna na Braču. Ožalošćeni: supruga Fanica, sinovi Frane i Josip, nevjeste Alenka i Mirela, unuke i ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu i vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana, 9. lipnja 2021. u 77. godini života napustio naš voljeni

ŽELIMIR GALIĆ

ŽIRA 1944. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u četvrtak 10. lipnja 2021.g. u 16.30 sati na groblju Sunčenjak u Ljubotićima. Izraze sućuti obitelj će primati u gradskoj mrtvačnici u Širokom Brijegu od 15 sati, a pogrebna povorka prema posljednjem počivalištu će krenuti ispred gradske mrtvačnice u 16 sati. Zahvalni za sve trenutke provedene s njim ožalošćeni ostaju: supruga Vinka; kćer Marijana s obitelji; sinovi Gordan, Ivan i Marijo s obiteljima; obitelji Galić i Vukoja te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
S tugom javljamo da nas je napustila

BEREZINA MATOKOVIĆ

17.IX.1945. - 25.V.2021.
Tiho je ispraćena na groblju Lovrinac u krugu uže obitelji. Brat Vinko s obitelji
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
11. lipanj 2021 19:30