Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.IV.2021. preminula naša voljena

JANDRA GABRIĆ

rođ. Bulić 1946. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bio je dana 7.IV.2021. na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Ante, kćeri Sanja i Vlatka, zetovi Slobodan i Žan, unučad Antonio, Rita, Ivana i Duje, sestra Neda s obitelji, obitelj pok. brata Stipe, obitelji pok. sestara Marije i Ljubice. Počivala u miru Božjem.
„Ja sam uskrsnuće i život. Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikad.“ (Ivan 25,27) Na Uskrsni ponedjeljak 5. travnja 2021. u zagrljaj svom Isusu otišao je naš neprežaljeni anđeo

LEON DAMJAN PAVLOV

11.VIII.2004-5.IV.2021.
Pogreb će se održati 8.IV.2021. (četvrtak) u 16 h na mjesnom groblju Mila Gora - Kaštel Gomilica. Ožalošćeni: majka Ivona, otac Igor, brat Antonio, baka Vjera, teta Matea, ujak Ivo, djed Joško, baka Ljiljana, teta Asja i ostala mnogobrojna rodbina. Sunce naše počivaj u miru! Gospodine, jedno te molimo, ostani s nama.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je preminula naša voljena

DR. NEDA DRAŽIN

NEDICA pedijatrica 1940. - 2021.
Ispraćaj drage nam pokojnice bit će dana 8.IV.2021. (četvrtak) na Lovrincu u 13.30 sati. Ožalošćeni prvi rođaci Zorislav, Nanica, Nada, Marija, Miče, Ivica i Nenad s obiteljima Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 2.IV.2021. napustio naš voljeni

PAŠKO GALIĆ

1940. - 2021.
Tiho je sahranjen u krugu obitelji dana 7.IV.2021. na mjesnom groblju Kaštel Lukšić. Ožalošćeni: sin Petar s obitelji, kći Vesna s obitelji, brat Ivan s obitelji, obitelji pok. brata Stanka i pok. sestara Ljubice i Matije te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Pretužni i shrvani bolom zbog njezinog iznenadnog odlaska, a ponosni što je bila dio naših života, javljamo svoj rodbini, prijateljima i poznanicima da nas je blago u snu dana 6.IV.2021. u 65. godini života, napustila naša voljena

CVITA BRNADA

1956. – 2021. ud. Ivana rođ. Vukorepa
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 8.IV.2021. u 16 sati u crkvi Sv. Marije u Gradcu. Za njom će vječno tugovati njeni najmiliji: sin Šime sa suprugom Anitom i djecom Ivanom i Petrom, kći Anita Bokšić sa suprugom Alenom i djecom Borisom i Ivonom, kći Marija Maretić sa suprugom Antom i djecom Josipom, Miom i Anom, kći Ivana Križanac sa suprugom Ivanom i sinom Josipom, brat Josip s obitelji, sestra Neda Luketa s obitelji, obitelj pok. brata Mile, obitelj pok. brata Petra, obitelj pok. djevera Ante, zaove Marija i Anica s obitelji i Ivanka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni žalovanja. Hvala ti za svu ljubav i pažnju koju si nam nesebično pružala. Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 5.IV.2021. u 85. godini života napustio naš voljeni

MATE ŠODAN

pok. Lovre
Posljednji ispraćaj obavljen je dana 7.IV.2021. tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju sv. Ante u Zadvarju. Ožalošćeni: supruga Dragica, sinovi Damir i Igor, nevjeste Majda i Vita, unuci Hank i Lovre, rodbina i prijatelji. Hvala ti za neizmjernu ljubav i dobrotu. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni posjeta žalovanja radi epidemiološke situacije.
S tugom i neizmjernom boli u duši javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da je naša draga majka, svekrva, baka, prabaka i teta

NIVES ŠORE

udova Borisa rođ. Marasović
preminula 6.IV.2021. u svojoj 90. godini. Ispraćena je na vječni počinak dana 7.IV.2021. okružena svojim najmilijima. Za njom zauvijek tuguju: sinovi Joško, Vinko i Branko, nevjeste Zdravka, Gordana i Marija, unuci Hajdi, Boris, Nives, Franko-Dino, Jure i Petar s obiteljima, a posebno njeni praunuci Vicenzo, Joško, Luka, Josip, Karlo, Marino, Antonia i Tanja. Do ponovnog susreta u vječnosti, adio draga naša. Laka ti bila voljena splitska gruda.
S tugom i boli u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je na Uskrs 4. travnja 2021. godine zauvijek napustila u 93. godini života od svih voljena i poštovana

ANKA (SEKA) KOLOMBO

rođ. Bumba
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 12 sati na gradskom groblju Sv. Ana u Šibeniku. Za njom tuguju: kći Deniza, zet Nikica, unuk Boris sa suprugom Janom, praunuci Daniel i Noemi, sestre Marija i Mirjana s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 3.IV.2021. preminuo naš voljeni suprug, otac, dida i pradida

ANTE KLANAC

1935. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će dana 8.IV.2021. u 15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Bosiljka, sin Zdravko, nevjeste Snježana i Jadranka, unuke Antonia, Marija i Gorana, praunuke Tina i Lea, praunuk Mauro te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
"Krist jednom stade na žalu, tražeć' ljude za velika djela da love srca božanskom riječju. Ti i ja krećemo danas lovit srca na moru života." Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 6. travnja 2021. godine u 74. godini života preminuo naš voljeni

ANTE PREBANDA

pok. Lovre 1947. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak, 9. travnja 2021. godine u 12 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: supruga Stevanija, sin Antonio, kćer Sanja, brat Branko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Na zadnju partencu nije prispia, makinu nije upalia! Napustio nas je 5.IV.2021. naš voljeni suprug i otac

ANTE TONČI IVANOVIĆ

1957. - 2021.
"Sa zvizdon na nebu, sa vitron pod ruku, Odnesi me more u moju luku, Da zazvoni zvono u mome mistu, I obućen zadnju košulju čistu." Posljednji ispraćaj obavit će se dana 8.IV.2021. u 15.30 na mjesnom groblju sv. Roka u njegovom voljenom Sutivanu na Braču. Ožalošćeni: supruga Vanja, kći Antea, sin Nikša, sestre Jelka i Vesna, brat Pavao s obiteljima, kunjada Mirjana i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5. travnja 2021. godine blago u Gospodinu preminula u 74. godini života naša draga supruga, majka, baka, sestra, teta, ujna, punica i nevjesta

ANĐELKA MATIĆ

žena Ive rođ. Čulina 1948. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 8. travnja 2021. godine na groblju Sv. Ivana u Badnju - Drniš. Pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 16 sati. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni žalovanja. Ožalošćeni: suprug Ive, kćeri Marina, Ivana, Anita i Martina s obiteljima, sestre Marinka i Slavka s obiteljima, obitelji pok. braće Stipe, Milana i Marka, obitelj pok. sestre Ane, zaove Nevenka i Vinka s obiteljima i obitelj pok. zaove Marije, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 3.IV.2021. blago u Gospodinu zauvijek sklopio svoje oči naš voljeni brat

BLAŽ KATIĆ-KUREDŽA

1951. - 2021.
Sahranjen je tiho u krugu svojih najmilijih na groblju sv. Luke u Otoku. Ožalošćeni: obitelj pok. brata Marijana, brat Frano s obitelji, brat Mate s obitelji te ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.IV.2021. iznenada napustio naš voljeni suprug, otac, sin i brat

DAVOR STIPANOVIĆ

Hrvatski branitelj 1972. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljenog pokojnika obavit će se dana 9.IV.2021. u 14 sati na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Roberta s djecom Josipom, Kristinom i Lucom, otac Ivan, sestra Mandina s obitelji, punica Nada, rođaci Joško i Senka s obiteljima, strina Manda, teta Ivka, obitelj pok. tete Cvite Vukić, tete Darinka i Snježana s obiteljima, ujak Zlatko s obitelji, baka Antica te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6. travnja 2021. godine, u 88. godini života napustila naša voljena majka, baka, svekrva i teta

DINKA (DRAGICA) BUMBAK

rođ. Jurković
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u krugu obitelji dana 8. travnja 2021. godine u 13 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: kći Danira, sinovi Željko i Nikica, unuk Dino, nevjesta Dragana, obitelj pok. brata Vice i pok. brata Branka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 6.IV.2021. godine iznenada preminuo naš dragi

JOSIP SAMARDŽIĆ

pok. Nikole 1948. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će dana 8.IV.2021. u 15 sati na groblju Sv. Jure u Maovicama. Ožalošćeni:sestra Kata Barać, sestra Božica Totić s obitelji, obitelj pok. brata Ivana, obitelj pok. brata Bože, obitelj pok. strica Jerke te ostala rodbina, kumovi i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja!
Kuda ideš putniče? S tugom u srcu javljamo da nas je dana 6.IV.2021. napustio naš voljeni sin, brat i ujko

JOSIP ŽURA

pok. Milivoja (Miro) 1961. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 8.IV.2021. u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Kate u Klisu u najužem krugu obitelji. Ožalošćeni: majka Milenka (Cura), sestra Žana, nećakinje Barbara, Josipa i Maša, zet Željko, obitelj pok. strica Tomislava, tete Miroslava (Seka) Marović i Kata Friganović s obiteljima, ujak Boban Milan s obitelji i ostala rodbina Zbog trenutne epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Dana 5.IV.2021. u Münchenu je umrla naša draga majka, baka, sestra, teta i strina

MARIJA BOČINA

ud. Marka rođ. Boljat 1943.- 2021.
Ožalošćeni: sinovi Zvonko i Tonći sa obitelji, kćer Jasmina (Seka), unuci Marko i Antonio, brat Ante Boljat sa obitelji, sestra Bosiljka Mikačić s obitelji, obitelji pok. sestara Ive, Anke i Jele, djever Ante Bočina s obitelji, obitelji pok. djeverova Jure i Ivana te ostala rodbina i prijatelji. Obavijest o sprovodu bit će naknadno objavljena zbog epidemiološke situacije. Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje ako i umre, živjet će, i tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." S bolom u srcu, vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da nas je iznenada napustila naša voljena majka, kći, supruga, baka, sestra i nevjesta

MARIJA ERCEG

rođ. Pandžić 28.IX.1956. – 7.IV.2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 8.IV.2021. u 15 sati na groblju Sv. Stjepana u Rašćanima. Ispraćaj sa groblja Sv. Križa u Makarskoj biti će u 13.30 sati. Ožalošćeni: majka Vladinka, suprug Ivo, kći Silva, sin Neno, njeni najdraži Iva, Ela, Mladen i Nera, zet Josko, nevjesta Ada, sestre Senka i Grozdana s obiteljima, djever Miro s obitelji i zaove Emilija i Mladenka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo zbog trenutne situacije biti oprošteni od žalovanja i posjeta žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Shrvani bolom i tugom obavještavamo sve koji su poznavali našu

MARITA RADOVNIKOVIĆ

1973. - 2021.
da smo je dana 7.IV.2021. tiho u krugu obitelji ispratili na vječni počinak. U tuzi ostaju: mama Ursa, tata Nikša, brat Miloš, nevjesta Marija, nećaci Tonći i Duje s Jakovom, barba Đoi s obitelji, rođak Miki s obitelji, rodice Jerka i Elda i ostala rodbina i prijatelji. Do ponovnog susreta u vječnosti mirno spavaj naša Mare. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6.IV.2021. napustio naš voljeni

MATE BULJAN

1928. – 2021.
Tiho je sahranjen u krugu obitelji i prijatelja na mjesnom groblju Bitelić. Ožalošćeni: sin Ante s obitelji, kćeri Ljuba i Iva s obiteljima, sestra Ljuba s obitelji, obitelji pok. stričevića Petra i Ivana, obitelj pok. svastike Ive te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem! Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja i kućnih posjeta.
S tugon i boli u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 5. travnja 2021. godine preminula u 91. godini života naša voljena majka, svekrva, baka, prabaka i teta

MIRJANA DEKOVIĆ

ud. Rozarija rođ. Karić
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 14 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: sin Ivo, nevjesta Marijana, unuk Ante sa suprugom Aleksandrom, unuke Iva i Lina, praunučad Vice i Luka, nećakinje Katarina, Maja i Ivana s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 5. travnja 2021. godine, u 66. godini života, nakon duge i teške bolesti preminula naša draga majka, sestra i baka

NEVENA MIKULANDRA

ud. Slavka rođ. Kostelac
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 15 sati na mjesnom groblju Gospe od Pomišljaja u Bilicama. Ispraćaj sa gradskog groblja Kvanj u Šibeniku je u 14.30 sati. Ožalošćeni: sin Mirko, nevjesta Tanja, unuci Lovre i Marin, sestra Mirjana s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.IV.2021. preminula naša voljena supruga, majka, baka i sestra

NEVENKA PALISLAMOVIĆ

rođ. Bratić 1946. - 2021.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji dana 7.IV.2021. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Hajrudin, kćerka Sanela, sin Renato, zet Bruno, nevjesta Zumra, unučad Luigi - Borna, Mirela, Nora i Hana, brat Vlade s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je u 63. godini iznenada napustio naš voljeni otac, djed, svekar i punac

PERO PELIVAN

1958. - 2021. pok. Joze
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 8.IV.2021. u 14 sati na Novom groblju Solin. Za njim tuguju: sin Josip s obitelji, kćer Josipa s obitelji, kćer Vedrana s majkom Dragicom, obitelj Duvnjak te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od žalovanja.
Dana 4.IV.2021. preminuo je naš dragi

PETAR SMODLAKA

1949. - 2021.
Posljednji ispraćaj obavljen je tiho dana 7.IV.2021. u krugu obitelji na groblju Sv. Kate u Klisu. Ožalošćeni: brat Dražen, nevjesta Anđelka, nećaci Katja i Ivan te ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.
Javljamo tužnu vijest da nas je dana 5.IV.2021. u 80. godini života napustila naša draga majka i baka

RAJNA VRBATOVIĆ

ud. Bože rođ. Jerković rođ. 1941. – 2021.
Obred ukopa održat će se u krugu obitelji dana 7.IV.2021. u 13 sati na groblju Sv. Ivana u Badnju. Ožalošćeni: sin Ivan i unuka Sara Počivala u miru Božjem!
Dana 31.III.2021. zauvijek je zatvorio svoje umorne oči

RENATO STEFANOVIĆ

1963. - 2021.
Čini se, meni je suđeno da živim sanjajući. Životu koji sav je od sna smrt ne može nauditi. Tvoja Lara i Vedra
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 1.IV.2021. iznenada napustio naš dragi

SAŠA GVOZDENOVIĆ

1970. - 2021.
Ožalošćeni: kćerka Jelena, brat Ozren te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.IV.2021. godine u 23. godini života, tragičnom smrću, zauvijek sklopio svoje oči naš voljeni i neprežaljeni sin, brat, unuk, barba, neput i rođak

STIPE TROJANOVIĆ

rođ. 2.X.1998.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u petak, 9.IV.2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju sv. Roka u Veloj Luci. Ožalošćeni: otac Emil, majka Milena, brat Ante i Đana, sestra Ana, baba Marija, neput Toma, barba Đani, tete Meri i Stela (odsutna), rođaci te ostala tugujuća rodbina. Zbog epidemioloških razloga molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
"Samo je u Bogu mir, dušo moja, samo je u njemu spasenje." (Ps 62,3) Tužnim srcem javljamo svoj rodbini i prijateljima da je dana 6.IV.2021. blago u Gospodinu zauvijek zatvorio svoje umorne oči naš

TOMISLAV LAUŠIĆ

1955. - 2021.
Zauvijek ćeš ostati u srcima svojih najmilijih. Za tobom tuguju tvoji: sin Željko, nevjesta Ivana, unučad Lana i Ivano, kćer Ivana i zet Nikola, unučad Antonijo i Gabrijela, brat Jozo i supruga Ankica s obitelji, obitelj pokojnog strica Marka, obitelj pokojnog ujca Vlade Laušić, ujac Miho i druga tugujuća rodbina. Posljednji ispraćaj biti će 8. travnja 2021. u Kreševu – Katuni u 16 sati u crkvi. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 6.IV.2021. u 80. godini života blago u Gospodinu preminuo naš voljeni

TOMISLAV VUČENOVIĆ

pok. Paška 1941. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 8.IV.2021. u 16.30 sati na mjesnom groblju sv. Danijel u Danilu. Ožalošćeni: obitelj Vučenović i obitelj Vukšić te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 4. travnja 2021. godine blago u Gospodinu preminula u 84. godini života naša voljena, svekrva, baka, prabaka, sestra i teta

ZORKA MATIJAŠ

rođ. Rajčić
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 16.30 sati na mjesnom groblju kod Gospe u Vrpolju. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 16 sati. Ožalošćeni: nevjesta Neda, unučad Jelena sa suprugom Ivanom, Ivan i Zoran, praunučad Lovre i Marta, sestra Cvita s obitelji, obitelji pok. sestara Ane i Marije, obitelj pok. brata Mate te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 6.IV.2021. godine, nakon duge i teške bolesti, preminuo naš voljeni

ZVONIMIR NOVAK

1942. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak 9.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju u Žrnovu, o. Korčula. Ožalošćeni: supruga Neda, sin Marko, kći Alenka, nevjesta Antonija, unuci Ivana i Marino te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.IV.2021. godine blago u Gospodinu napustila naša voljena majka, baka, prabaka, sestra, zaova, nevjesta, teta, svekrva i punica

ANA MARASOVIĆ

(Čovuša) ud. Ante 1936. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u srijedu 7.IV.2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Duha u Tijarici. Ožalošćeni: sinovi Zvonko i Filip, kćeri Milenka i Ivanka, nevjesta Marija, zet Vjekoslav, unučad: Ante, Ivan, Marija sa suprugom Marinom, č.s. Danijela, Matea sa suprugom Dinom i Kristina, praunučad: Sara, Roko i Šimun, sestre Neda i Ruža s obiteljima, obitelj pokojnoga brata Miše, obitelji pokojnih sestara Luce i Tomažine, zaova Iva s obitelji, djever Bože s obitelji, obitelji pokojnih djeverova Ivana i Ljube te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo svoj rodbini i prijateljima da je dana 5.IV.2021. blago u Gospodinu zauvijek zatvorila svoje oči naša voljena supruga, majka i nona

ANA MARINELIĆ

rođ. Alilović 1944. – 2021.
Sahranjena je tiho 6.IV.2021. u krugu svojih najmilijih u Gornjem Humcu na otoku Braču. Zahvalni na svoj njezinoj dobroti i ljubavi, za njom ostaju ožalošćeni: suprug Nikola, sinovi Ljubomir i Tomislav s obitelji, kći Đurđica s obitelji te ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Samo je u Bogu mir, dušo moja, Samo je u njemu spasenje (Psalam, 62) S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima, da je dana 3.IV.2021. nakon kratke i teške bolesti preminula naša voljena majka, baka, sestra, teta i nećakinja

ANA PULJIZ

rođ. Biošić 1958. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 7.IV.2021. u 15.30 sati na mjesnom groblju sv. Josipa "Suvača" - Zmijavci. Ožalošćeni: sin Ivica, nevjesta Mirela, kćer Ivana Madunić, zet Ivan, unučad Mariana Jonjić s Leonardom, Nikola, Ante, Ljubomir, Marija, Danijela i Sandra, brat Željko Biošić s obitelji, sestre Marija Šušnjar i Vermila Dodig s obiteljima, obitelji tetaka Ive Českić, Ruže Lasić, Marije Znaor, pok. Jele Znaor i pok. Mare Ajduk, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
S vjerom u uskrsnuće i život vječni okrijepljen svetim sakramentima javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, šogor i tetak, gospodin

PROF. ANTE BANIĆ

pok. Stjepana
blago u Gospodinu preminuo u petak, 2.IV.2021. u 70. godini života nakon kratke bolesti. Sahrana dragog nam pokojnika bit će u srijedu, 7.IV.2021. u 13 sati na mjesnom groblju Dolac Donji. Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Martina. Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga Agneza, obitelji pokojnog strica Joze i Luke, obitelj pokojnog Krste Grabovca te ostala tugujuća rodbina
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5.IV.2021. u 88. godini života tiho u Gospodinu preminuo naš voljeni otac, djed i pradjed

ANTE PRGOMET

pok. Stjepana 1933. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 7.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju Presvetog Trojstva u Slivnu. Ožalošćeni: sin Tomislav, kćeri Zrinka, Marija, Jelena i Ivana, nevjesta Branka, zetovi Branko, Marko, Ivica i Niko, unučad Katarina s obitelji, Ana, Petar, Anamarija, Ana, Šime, Ante, Zvonimir, Krešimir, Karla, Petar i Anđela, braća Josip i Tomislav, sestre Marija i Mila, obitelj pok. sestre Slavice, obitelj pok. brata Ivana, obitelj šure Petra Šikića te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5.IV.2021. u 79. godini života blago u Gospodinu preminuo naš voljeni suprug, otac, djed, brat i svekar

BOŽIDAR ALVIŽ

pok. Jose 1942. - 2021.
Posljednji ispraćaj obavit će se u srijedu 7.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila u Raslini. Ožalošćeni: supruga Dušanka, sinovi Predrag i Nenad, nevjeste Olga i Ivana, sestre Danica i Milka s obiteljima, unučad Marko, Ana, Karina i Katarina, praunučad Luka i Mila te ostala ožalošćena rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5. travnja 2021. godine napustio u 69. godini života naš voljeni suprug, otac, djed, brat i stric

DRAGAN BERIĆ

pok. Mirka hrvatski branitelj 1953. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu, 7. travnja 2021. godine u 15.30 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Rakovo Selu. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 15.15 sati. Ožalošćeni: supruga Katica, sinovi Mirko i Dejan, nevjeste Lidija i Ljiljana, unuci Mario, Edi, Noa i Đani, brat Todor s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da nas je na Veliki petak napustio naš dragi otac, dida, pradida, svekar, stric, ujak i tetak

IVAN JUKIĆ

18.IX.1928. - 2.IV.2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 7.IV.2021. u 14 sati na mjesnom groblju Zlopolje. Ožalošćeni: sin Slavko, kćeri Ankica i Iva, nevjesta Dunja, zetovi Marjan i Tomislav, unuci Goran i Nikola s obitelji, unuke Tea, Danijela s obitelji i Slavica s obitelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oslobođeni od davanja sućuti.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.IV.2021. u 75. godini napustila naša voljena sestra, teta, strina, nevjesta i zaova

IVANKA MATIĆ

ud. Ante rođ. Lambaša 1946. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice bit će u srijedu 7.IV.2021. u 11.30 na mjesnom groblju u Skradinu. Ožalošćeni: brat Ivan s obitelji, nećakinje Marijana i Ivana s obiteljima, Edita, nevjeste Nevenka i Vesela, zaova Josipa s obitelji, djever Ivan s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.IV.2021. nakon kratke i teške bolesti preminuo naš voljeni

KARMELO (ŠIME) PERKOV

pok. Tomislava 1931. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 7.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju Gaj u Tribunju. Ožalošćeni: supruga Marija, sin Alen, kćerka Alenka, sestra Milda s obitelji, unučad i praunučad te ostala ožalošćena rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne epidemiološke situacije.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naša draga majka, sestra, šogorica i teta

GĐA. KSENIJA LISAK

iznenada preminula u petak 2.IV.2021. u 75. godini života. Ispraćaj drage pokojnice bit će u četvrtak 8.IV.2021. godine u 14 sati u krematoriju na Mirogoju. Počivala u miru Božjem! Ožalošćeni: kći Gordana, brat Tomislav s obitelji, sestra Sofija s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6.IV.2021. napustila naša voljena majka, svekrva, baka, prabaka i sestra

MARIJA IVICA

OKRUŠKA ud. Nikole 1940. – 2021.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice bit će se dana 7.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: sin Ivo, kći Anita, nevjesta Ružica, unučad Ivana, Nikola, Danijela i Stipe, praunučad Katarina i Dominik, sestre Zorka i Ivanka s obiteljima, obitelji pok. sestara Jele i Ike, zaova Zlata, obitelji pok. djeverova Mate i Petra, te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.IV.2021. zauvijek sklopio svoje umorne oči naš suprug, otac, djed i pradjed

MARKO IVANČEV

1933. - 2021.
Posljednji ispraćaj bit će dana 7.IV.2021. u 15 sati na groblju Male Gospe u Tučepima. Ožalošćeni: supruga Desanka, sin Jurica s obitelji, kćer Silvana s obitelji, unuke Ela i Anđela s obiteljima, unuk Frane i unuka Karla, sestra Mare s obitelji, obitelj pok. sestre Jelke te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne epidemiološke situacije. Umjesto cvijeća molimo da uplatite u udrugu Sunce ili za potrebe crkve. Počivao u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 4. travnja 2021. godine napustila naša voljena

MAŠA PEŠUT

udova Ivana rođ. Deur 1936. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u srijedu 7. travnja 2021. godine u 16 sati, na mjesnom groblju u Stankovcima. Počivala u miru Božjem! Ožalošćeni: sin Mladen, kćeri Dragica, Mira i Nena, nevjesta Vjera, zetovi Marko i Ivan, unučad Iva, Ivan, Ante, Mate, Ana, Marija i Ivana, praunučad Nina, Marko, Anna, Elena, Marta, Vita i Maša, brat Šime, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Misa zadušnica služit će se nakon pogreba u župnoj crkvu Uznesenja Marijina.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 03.04.2021. god. napustio naš dragi otac, djed, brat, svekar, stric i ujac

MILE RAMLJAK

1929. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 7.IV.2021. god. u 10.30 sati na gradskom groblju u Trogiru. Ožalošćeni: sin Hrvoje, nevjesta Snježana, unuk Roko, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Zbog epidemioloških razloga molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je dana 2.IV.2021. godine nakon duge i teške bolesti napustila naša voljena supruga, majka, kćerka i sestra

NEDA RADIĆ

žena Josipa rođ. Žaja 1965. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u srijedu 7.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju u Prhovu. Ožalošćeni: suprug Josip, sinovi Stipe i Ivan s djevojkom Ines, majka Josipa, brat Jere s obitelji, sestra Jadranka Furčić s obitelji, djever Damir te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 3.IV.2021. preminula naša voljena

NEDA ŽEGARAC

rođ. Medar 1941. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji na groblju Lovrinac. Ožalošćena obitelj Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je dana 4. travnja 2021. godine, u 60. godini života iznenada napustio naš voljeni suprug, otac, brat i stric

NENAD ĐELINOVIĆ

(Širi, Đele, Pitur) pok. Branka HRVATSKI BRANITELJ 1962. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u srijedu, 7. travnja 2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju sv. Ana u Žaboriću. Ožalošćeni: supruga Mirsada, sin Andrej, brat Frane s obitelji te ostala tugujuća rodbina, prijatelji, kolege. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5.IV.2021. blago u Gospodinu napustila naša draga

NEVENKA RAKO

ud. Mate rođ. Jukić 1935. – 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 7.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila - Proložac D. Ožalošćeni: sinovi Branko i Ivan, kći Dunja Repušić, nevjeste Vinka i Milena, zet Ivan, unučad i praunučad, sestre Marija Šabić i Ivanka Roščić s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5.IV.2021. u 84. godini života napustio naš voljeni

NIKOLA VRANDEČIĆ

1937. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 7.IV.2021. godine u 11.45 sati na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćeri Iris i Sandra, zetovi Tonći i Stipe, unuci Žana, Duje, Stjepan, Nikola i Neno s obiteljima, brat Roko, obitelj pok. brata Maria, nećaci Tea, Davor, Mirela i Ivica s obiteljima te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, punac i brat, gospodin

VINKO PULJIĆ

blago u Gospodinu preminuo u ponedjeljak 5.IV.2021. u 74. godini života. Pogreb dragog pokojnika bit će u petak 9.IV.2021. godine u 12.30 sati na groblju Markovo Polje. Počivao u miru Božjem! Ožalošćeni: supruga Veronika, kćer Dorotea, unuk Bartol, zet Mislav, braća i sestre s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.IV.2021. napustila naša voljena majka, baka i prabaka

ZORKA GRBIĆ

1932. – 2021.
Posljednji ispraćaj bit će dana 8.IV.2021. u 14.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćeri Mirjana i Danica s obiteljima. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 3. travnja 2021. godine, nakon duge i teške bolesti, u 90. godini života preminuo naš dragi

ŽIVKO - IVE MIKULANDRA

pok. Mile 1931. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u srijedu, 7. travnja 2021. godine u 13 sati na mjesnom groblju Gospe od Pomišljaja u Bilicama. Ožalošćeni: kći Silvana, sin Damir, nevjesta Jasna, unučad Marija s obitelji, Ivan, Matej, Luka i Lucija, braća Pavao i Jure s obiteljima, sestre Ljubica i Mirna s obiteljima, šurjak Jakov-Božo s obitelji, svastike Bora, Nada i Marija s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S neizmjernom tugom, ali i vjerom u uskrsnuće, obavještavamo da je preminuo

ĐURO MIHALJEVIĆ

29.V.1959. - 4.IV.2021.
Zbog epidemioloških okolnosti sprovod će biti u nazočnosti najbližih. Neutješni: majka Slavenka, supruga Zdravka, sin Josip, sin Zdenko sa zaručnicom Ivom, kći Karla, rođaci i rodice s obiteljima, obitelji Mihaljević, Pavlinović, Torkar, Krleža i Jurišić te svi koji su ga voljeli. Obitelj moli biti oproštena kućnog žalovanja. Svevišnji neka mu da vječni mir. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5.IV.2021. godine nakon duge i teške bolesti napustio naš dragi sin, brat, stric i ujac

MARIO BRALIĆ

(Jozić) 1985. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obaviti će se dana 7.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju u Dicmu. Ožalošćeni: majka Ana, otac Ante, sestra Dijana s obitelji, brat Jozo s obitelji, strici, tetke i ujci s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo zbog trenutne situacije biti oprošteni od žalovanja i posjeta žalovanja.
Dana 3. travnja 2021. godine, blago u Gospodinu okrijepljena Svetim Sakramentima ovaj svijet je napustila naša majka, nona, sestra i teta

MILENA FRANETOVIĆ

1935. – 2021.
Pogreb će se održati u krugu obitelji na groblju u Starom Gradu na otoku Hvaru zbog poštivanja epidemioloških mjera. Ožalošćeni: sin Marijo, unuci Dora, Mihovil i Josipa, sestra Rita, nećaci Lukrecija, Dražen, Tonči, Jaša, Jakša i Jurica s obiteljima, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
„O Bože zar si pozvao mene, Tvoje usne moje rekoše ime...“ S vjerom u uskrsnuće i život vječni, tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5.IV.2021. u 86. god. napustio naš voljeni

NIKO MARIJAN

pok. Pere 1936. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 7.IV.2021. u 13 sati na mjesnom groblju Gospe na krugu, Kaštel Kambelovac. Ožalošćeni: supruga Anđa, kći Marija, zet Božo, unučad Milka, Mile i Nikolina, brat Mirko sa obitelji, obitelji pok. braće Vilima i Joze, obitelji pok. sestara Ivke i Klare te ostala rodbina i prijatelji Zbog trenutne situacije molimo biti oslobođeni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Zar je tatin zov bio jači od naše želje da nam ozdraviš? Ponadali smo se da će sve biti dobro i da ćeš i ovu bitku dobiti. Nisi više imao snage. Velika tuga je zavladala našim domom. Dana 31.III.2021. sklopio je svoje umorne oči naš dragi

RENATO STEFANOVIĆ

pok. Živojina 1963. – 2021.
Pogreb našeg Renata obavit će se 7.IV.2021. god. u 15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: majka Anđelka, kći Lara s majkom Vedranom, brat Vedran, tete Milijana i Neda s obiteljima, te mnogobrojna rodbina i prijatelji. Adio naš umjetniče! Odjednom je sve utihnulo. Nadamo se da ćeš naći novi atelje koji će ti biti mirna luka bez boli. Počivao u miru sa svojim Žikom.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5.IV.2021. godine napustio naš voljeni muž, otac, brat, djed, svekar i pradjed

SLAVKO BALTA

14.XI.1929.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji u utorak 6.IV.2021. godine na mjesnom groblju Sv. Duha na Tijarici. Ožalošćeni: supruga Ana, sin Ivan s obitelji, kćeri Senka i Mirjana s obiteljima, sestra Ana s obitelji, obitelj pokojne sestre Ljube, obitelji pokojne braće: Bože, Joze i Vlade te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
Potreseni tugom, javljamo svima koji su ga voljeli i poštivali da nas je dana 5. travnja 2021. napustio naš voljeni i plemeniti suprug, otac i diko

BOŽIDAR MIMICA DIKO

rođ. 1938.
Pogreb dragog nam pokojnika bit će u srijedu 7. travnja 2021. u 16.30 sati na mjesnom groblju u Mimicama. Zahvalni za veliku ljubav i dobrotu što ostaju u nama: supruga Rusa, kćer Marica i unuk Leon, te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjete žalovanja i umjesto cvijeća dati prilog za uređenje mjesnog groblja. Počivao u miru Božjem.
"Sve mogu u onome, koji me krijepi." (Fil 4, 13) S vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je okrijepljen svetim sakramentima, na Veliku Subotu 3. travnja 2021. godine, u Zagrebu, u 85. godini života, 65. redovništva i 57. svećeništva blago u Gospodinu preminuo naš dragi stric i ujak

O. REGINALD (IVAN) KLAPEŽ, OP

1936. - 2021.
Posljednji ispraćaj bit će na zagrebačkom groblju Mirogoj u četvrtak, 8. travnja 2021. u 15 sati, a sv. misa zadušnica u crkvi Kraljice svete Krunice, Kontakova 1, Zagreb, neposredno nakon sprovoda. Ožalošćeni: obitelji pokojne braće Darka i Grge, obitelji pokojnih sestara Anke i Luce te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.IV.2021. godine u 90. godini života napustila naša draga majka, svekrva, baka, prabaka, teta, ujna i strina, gospođa

ANA BOGDAN

ud. Ante rođ. Koprčina
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je dana 6.IV.2021. godine na mjesnom groblju Šibenica - Glavice u krugu obitelji. Ožalošćeni: kći Mirjana, sin Frano, nevjesta Lidija, zet Josip Budinski, unuci Ivan s obitelji, Milan s obitelji i Ante s obitelji, praunučad Leona, Marko, Karla i Irina, obitelj pokojne sestre Nediljke, obitelji pokojne braće: Luke, Ivana i Stipe, obitelj pokojnoga djevera Stipe, djeverovi Anđelko i Mate s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.IV.2021. napustio naš voljeni suprug, otac, djed, pradjed, brat i stric

IVAN GRLJUŠIĆ

1934. - 2021.
Pokop dragog nam pokojnika obavljen je dana 5.IV.2021. u krugu obitelji na groblju Sv. Jurja, Podvlaštica - Orebić.
Ožalošćeni: supruga Zora, kćeri Jadranka, Senka, Maja i Nena s obiteljima, obitelj pok. kćeri Mire, sestra Janja s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji
Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
22. travanj 2021 12:22