Tužnog srca javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 28.VI.2020. napustio naš dragi

UROŠ ETEROVIĆ LIZOR

1940. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će dana 6.VII.2020. u 19 sati na mjesnom groblju Pučišća.
Ožalošćeni: supruga Alenka, sinovi Andrej i Miha, nevjesta Senka, unuk Kristijan, sestre Ivanka i Tonka s obitelji, obitelji pok. sestara Marice i Darke, obitelj pok.brata Ante i ostala tugujuća rodbina.
Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu i vjerom u uskrsnuće, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 1.VII.2020. napustio naš voljeni suprug, otac i djed

DAVOR KUZMANIĆ

pok. Slavka 1954. - 2020.
Tiho je sahranjen u krugu najuže obitelji dana 2.VII.2020. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Vesna, sin Igor, kći Sanja s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
Otiš’o je s mirisima jutra kao da u šetnju nekud kreće dal’ je znao da se vratit neće. Tvoje suze zaboravit neću.

KLAUS GÖTZE

2.VI.1940. - 23.II.2020.
Posljednji ispraćaj voljenog pokojnika obavit će se dana 3.VII.2020. u 14.15 sati na groblju Lovrinac, Split. Ožalošćeni: supruga Ksenija (Nena), sin Oliver, nevista Saskia, unuk Jonas, šura Nenad s familijom, rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima, znancima i svim njegovim župljanima, da je dana 1.VII.2020. godine, nakon kratke bolesti, blago u Gospodinu završio svoj ovozemaljski život naš brat, stric i ujak

MR. DON LUKA VUCO

1939. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obaviti će se dana 3.VII.2020. godine u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Jure u Vojniću. Ožalošćeni: brat Bože (odsutan) s obitelji, sestra Iva i sestra Ruža Jurko s obitelji, obitelj pokojnoga brata Stanke te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.VII.2020. preminuo naš dragi

MIJO ŠKRABIĆ

pok. Joze 1936. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam Mije obavit će se u petak, 3.VII.2020. u 17 sati u Gornjim Brelima. Izraze sućuti primat ćemo od 16.30 sati ispred crkve Gospe od Zdravlja. Ožalošćeni: supruga Nikica, sin Josip, nevjesta Sanda, kćer Marica, zet Miroslav, unuci Filip, Matej i Iva, sestra Nikica s obitelji, brat Ratko s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu, ali s vjerom u život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 30.VI.2020. u 83. godini života okrijepljen svetim sakramentima blago u Gospodinu preminuo i preselio u život vječni naš dragi suprug, otac i djed

PERO TAVIĆ

1937. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će 3.VII.2020. u 11.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Janja, sinovi Damir i Davor, kćer Ankica, unučad Daniela, Petar, Tea i Josip, zet Denis, nevjeste Željana i Kelly, braća i sestre s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim, jer ti si sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni." Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 1.VII.2020. napustio naš dragi otac, djed i pradjed

PETAR (MIRKO) KRIŽAN (GANGIĆ)

1926. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VII.2020. u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovila u Dugopolju. Ožalošćeni: sinovi Jakov i Ante s obiteljima, kćeri Anđelka, Neda i Dragica s obiteljima, obitelj pok. sestre Jele, stričević Ante s obitelji i ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru Božjem.
Dana 30. lipnja 2020. godine prestalo je kucati srce naše dobre i voljene majke, none i pranone

VINKA GVOZDANOVIĆ

ud. Nenada 1933. - 2020.
Ožalošćeni: kćerka Ines s djecom, sin Toma sa suprugom Ingrid i djecom. Po vlastitoj želji tiho je sahranjena 2. srpnja 2020., u Hvaru u krugu najuže obitelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 30.VI.2020. napustila naša voljena

BOŽENA MARTINČEVIĆ

rođ. Popović 1939. - 2020.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji na groblju Lovrinac. Ožalošćena obitelj. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VII.2020. iznenada napustio naš voljeni

DRAŽAN DUILO

1959. - 2020. pok. Ante
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VII.2020. (petak) u 19 sati na Novom groblju u Solinu. Zauvijek te u srcu nose Maja, Antonio i Sunčana, rodbina i prijatelji. Voljeni naš počivaj u miru.
S nadom u vječni život, tužnoga srca javljamo rodbini i prijateljima žalosnu vijest da je dana 1.VII.2020. godine blago u Gospodinu preminula u 97. godini života naša voljena majka, svekrva, punica, baka, prabaka, strina, ujna, tetka i kuma

MILICA LAGATOR

ud. Ivana 11.VII.1923. - 1.VII.2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u petak 3.VII.2020. godine u 17 sati na mjesnom groblju Presvetog Srca Isusova u Voštanima. Ožalošćeni: sin Stanko s obitelji, sin Jakov s obitelji, sin Anđelko s obitelji, sin Ljubo s obitelji, kćer Nada Grubišić s obitelji, kćer Ana Vukas s obitelji, unučad, praunučad, nećaci, nećakinje, kumovi te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije. Molimo umjesto cvijeća priloge dati za potrebe crkve.
S tugom u srcu javljamo da nas je napustila naša draga i voljena majka

ANICA RAJČIĆ

ud. Jakova rođ. Trojković 1928. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage pokojnice bit će u krugu obitelji na mjesnom groblju Unešić 3.VII.2020. u 18 sati. Ožalošćeni: kćeri Vesna, Mirjana i Anita, sin Drago, zetovi Anton, Šimica i Žarko, nevjesta Natalija, unučad Dalia, Nikša, Jakša, Žana, Petra i Karla, praunuci Nikol, Lili, Marin i Gabriela te ostala rodbina. Molimo biti oproštani od posjeta kućnog žalovanja. Molimo umjesto cvijeća dati prilog za obnovu zvonika. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1. srpnja 2020. u 49. godini života iznenada preminuo naš dragi brat, ujac, sinovac, nećak i rođak

GORAN RELJANOVIĆ (CVIJA)

pok. Stipana 1972. - 2020. Hrvatski branitelj
Pogreb dragog nam pokojnika održat će se 3. srpnja 2020. na groblju Sv. Marije - Gradac. Pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 18 sati. Ožalošćeni: sestra Gordana, sestra Tatjana, nećaci Branimir, Tanja i Željko, zetovi Joško i Željko, stric Josip s obitelji, stric Filip s obitelji, obitelj pok. strica Ante, obitelj pok. tete Mare, teta Bojka s obitelji, teta Ana s obitelji, teta Marta, teta Roža s obitelji, obitelj pok. tete Anđe, obitelj pok. tete Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 30. lipnja 2020. godine, u 88. godini života naša voljena supruga, majka, baka i prabaka

HRVOBRANA KRNIĆ

supruga Tomislava rođ. Grubišić
otišla u naručje Gospodinu. Molimo tihu sućut. Ispraćaj drage pokojnice bit će u krugu najuže obitelji. Misa zadušnica služit će se dana 3. srpnja 2020. godine u 9 sati u Katedrali Sv. Jakova u Šibeniku. Ožalošćeni: suprug Tomislav, kćer Marina, sin Branimir, unuk Marko s obitelji, sestra Senka s obitelji, rodica Zrinka s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je nakon teške bolesti prestalo kucati srce voljenog supruga, oca i brata

IVAN MALENICA

rođ. 1.III.1940.
Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se u krugu uže obitelji dana 4.VII.2020. u 18 sati na mjesnom groblju u Ričicama. Ožalošćeni: supruga Danica, sinovi Goran i Robert, unuci Duje, Marino, Ivana i Antonija, brat Niko s obitelji, obitelj pok. brata Bruna, obitelj pok. sestre Mile, sestre Neda, Draga i Ana s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VII.2020. napustio naš voljeni suprug, otac, djed, pradjed i brat

IVAN VUKMAN

ANTIVO 1942. - 2020.
Pokop voljenog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: supruga Nada, sin Mario, unučad Tea s obitelji, Vana i Toni, te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Zauvijek je prestalo kucati srce našeg dragog

JOŠKO RONČEVIĆ

pok. Ante
Uspomenu i sjećanja na našeg Joška će čuvati: supruga Bosiljka, kćer Renata, brat Kolja s obitelji, sestra Nena s obitelji, unuke Kristina, Paula i Leona, zet Stipe te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 30.VI. nakon kratke i teške bolesti preminuo je naš najdraži

JOŠKO RONČEVIĆ

7.VII.1943. - 30.VI.2020. veteran Domovinskog rata
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će 3.VII.2020. u 15 sati na Lovrincu. Ožalošćeni: sin Robert, nevjesta Gordana, unuk Bepo i unuka Nikolina Počivao u miru Božjem. Vječno u našim mislima: Raj Zagore-Trolokva, Mila Trading d.o.o. Split, Imal store Split, My Bio World Italia, Ge longe tv, Dna design, Radmila Milošević Vrbat.
Dana 1. srpnja 2020., predan u volju Božju i okrijepljen svetim sakramentima, preselio je u vječnu domovinu

MR. DON LUKA VUCO

svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije (1939. – 2020.)
Rođen je 1939. godine u Vojniću, a za svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije zaređen je 1965. u Splitu. U Nadbiskupiji je služio u župama: Bisko, Kotlenice i Kaštel Novi, te kao nastavnik u Splitu i dušobrižnik hrvatskih vjernika u Dortmundu. Sveta misa i sprovodni obredi bit će u petak, 3. srpnja u 17 sati u Vojniću. Dobri Otac kojemu je odano služio neka mu bude milosrdan i vječna nagrada. U molitvi i zahvalnom sjećanju: Nadbiskup, svećenici i vjernici Splitsko-makarske nadbiskupije. Počivao u miru Božjemu.
Dana 1. srpnja 2020., predan u volju Božju i okrijepljen svetim sakramentima, preselio je u vječnu domovinu

DON LUKA VUCO

župnik Kaštel Novog (1978. - 2015.)
Sveta misa i sprovodni obredi bit će u petak, 3. srpnja u 17 sati u Vojniću. Dobri Otac kojemu je odano služio neka mu bude milosrdan i vječna nagrada. U molitvi i zahvalnom sjećanju: župnik don Darijo Čorić i župljani župe svetog Petra apostola. Našeg don Luke sjetiti ćemo se u Svetim misama u nedjelju 5. srpnja 2020. u 8, 10 i 11.30 sati. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naša draga, majka, baka, sestra, teta i šogorica, gospođa

MARIJA MARINAC

rođ. Olivari
blago u Gospodinu preminula u srijedu 1.VII.2020. u 85. godini života. Ispraćaj drage pokojnice bit će u subotu 4.VII.2020. godine u 18 sati na mjesnom groblju Tisno. Počivala u miru Božjem! Ožalošćeni: sin Bruno, kći Karla, unuka Lara, brat Ante, nećaci Roman, Ivana, Dinko i Marko, šogorice Đurđa i Mira te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
Zauvijek nas je napustio naš dragi

MIJO ŠKRABIĆ

pok. Joze
Uspomenu i sjećanja na našeg Miju će čuvati: brat Ratko, nevjesta Nada, nećakinje Antonia i Nikolina s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
U smiraj večeri, dana 1.VII.2020. godine prestalo je kucati srce dragog nam

MIJO ŠKRABIĆ

pok. Joze
Za njim u tuzi ostaju: sestra Nikica, nećak Jakiša i nećakinje Mira i Jadranka s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
"U raj poveli te anđeli, na dolasku tvome primili te mučenici! I odveli te u sveti grad, nebeski Jeruzalem." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VII.2020. blago u Gospodinu napustio naš voljeni suprug, otac, djed i brat

MILENKO BILOKAPIĆ (GOJAN)

1950. - 2020.
Posljednji ispraćaj biti će dana 3.VII.2020. u 18 sati na groblju sv. Roko u Udovičićima. Ožalošćeni: supruga Pera, kćeri Mariana, Zrinka i Miljenka s obiteljima, sin Petar s obitelji, sestra Ana s obitelji, brat fra Ante, obitelj pok. strica Marka te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je dana 1. srpnja 2020. godine, u 72. godini života iznenada napustio naš dragi

KAP. ZDRAVKO GUINA

pok. Marinka 1948. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak 3. srpnja 2020. godine na gradskom groblju Lovrinac u Splitu u 13.30 sati. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku je u 11 sati. Ožalošćeni: supruga Ksenija, sinovi Marin i Marko, kćer Katarina, nevjeste Irena i Branka, zet Andrej, unučad Šimun, Krešimir, Lovre, Filip, Nika, Luka, Maja i David te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VII.2020 u 91. godini života napustio naš dragi stric, ujac i rođak

ŠIME LOVRIĆ

pok. Pilipa 1929. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VII.2020. na mjesnom groblju Sv. Petra i Pavla u Širitovcima. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 18 sati. Ožalošćeni: sinovci Joso, Ante, Boris i Goran s obiteljima, sinovke Ana, Milena, Marija i Slavka s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, živjet će" (Iv. 11,25) Dana 1.VII.2020. okrijepljen svetim sakramentima, tiho i uz svoje voljene preminuo je naš najdraži

ANTE LOZINA (TONĆI)

pok. Ivana i Milene 1972. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će 2.VII.2020. u 17 sati u crkvi Presvetog Trojstva u Slivnu. Ožalošćeni: sestre Snježana i Renata, zetovi Branko i Bože, nećaci Ivana, Stipe, Mia i Lena, stric Branko, strina Neda, rođaci Ivica i Ivana s obiteljima, tete Iva, Zlata i Mira s obiteljima, ujaci Nikola, Mate, Veselko, Ante i Sveto s obiteljima te ostala rodbina. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije. Počivao u miru Božjem.
Ljetnog jutra 29. lipnja 2020. ugasile su se predivne plave oči u kojima se ogledalo more i nebo masliničke punte. Samozatajno i dostojanstveno odjedrio je naš voljeni

GORAN STANOJEVIĆ

1950. - 2020.
u neke nove dubine, u nepoznata plavetnila. S ljubavlju i zahvalnošću na posljednji počinak na Lovrincu 1. srpnja ispratila ga je familija: supruga Sonja, sin Saša s Tašom i djecom Blažem i Marinom, kćerka Gorana s Davorom i malom Lotom, sestre Volga s Ćićom i Vedrana te nećakinja Ileana, Herci i Vendi i prijatelji. Laka ti zemlja.
Uzmi vedrinu, uzmi ljepotu u svakoj sekundi koja traje Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 1.VII.2020. napustila naša voljena

MARICA PEREŽA

1963. - 2020.
Posljednji ispraćaj naše drage bit će 3.VII.2020. u 17 h na mjesnom groblju Pozorac, Marina. Ožalošćeni: suprug Petar, sin Darko, kćer Ana, nevjesta Ina, unuk Ranko, zet Slaviša te ostala tugujuća rodbina Počivala u miru Božjem!
Blago u Gospodinu zaklopila je svoje oči dana 30. lipnja 2020. naša voljena majka i baka

MIRA PERIĆ

1934. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice bit će 2.VII.2020. u 12.30 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kći Dragica, sinovi Josip i Željko, nevjeste Katja i Ankica, zet Dragan, unuci Mislav, Toni, Laura i Željana te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 29.VI.2020. sklopila svoje tople i nježne oči naša voljena

VOLGA JAKAŠA

1947. - 2020.
Posljednji ispraćaj naše drage bit će 2.VII.2020. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Za njom u tuzi ostaju: sin Robert s obitelji, kćer Žana, zet Goran, unuci Alba sa suprugom Mariom, Nikola, Roko, Lea i Laura, praunuk Marino, braća Boris i Vojko s obiteljima, sestre Divna i Dubravka s obiteljima, teta Branka s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
U nedjeljno jutro 28. lipnja 2020. godine u 71. godini života iznenada nas je napustio

JURICA ETEROVIĆ

1949. - 2020.
Pogreb je obavljen u krugu najuže obitelji u utorak, 30. lipnja na groblju Lovrinac. Volio si, dragi naš Jurice, ljude. I ljudi su voljeli tebe. Ali ovaj nesavršeni svijet nije bio tvoj svijet. I zato si trpio. Na kraju si mir ipak našao, ali u nekom svom, drukčijem svijetu. U nama ostaju otisci tvoje dobrote. Majka Ružica, brat Davor, nevjesta Anita, nećakinje Marija i Ružica
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 30.VI.2020. napustila naša voljena

ANA MRĐEN

ud. Bože rođ. Zebić 1930. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 2.VII.2020. u 17 sati na mjesnom groblju Gljev. Ožalošćeni: sin Dragi, kći Jaka, unuke Suzana, Ana i Milka s obiteljima, zet Luka, obitelj pok. brata Joze, obitelj pok. djevera Stipe, obitelj pok. zaove Ive, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
" Vjera utješi tamo gdje ljubav plače " S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš voljeni i nikad prežaljeni suprug, otac, djed i brat

BARTUL KRSTIČEVIĆ

pok. Ivana 1944. - 2020.
iznenada preminuo dana 23. lipnja 2020. u 75. godini života. Ispraćaj našeg voljenog bit će u krugu uže obitelji. Molimo vas za razumijevanje i poštovanje naše privatnosti. Nakon kratkog vremena bit ćete obavješteni za celebraciju našeg voljenog Bartula. Ožalošćeni: supruga Sofija, kćeri Tanja i Snježana, unuci Jack i Zak, zet Terry, braća Mate i Vlado s obiteljima i Petar, šogorice Anastazija Stošica i Zdenka s obiteljima, šogor Ivica s obitelji i ostali mnogobrojni rođaci, kumovi, prijatelji i znanci Počivao u miru Božjem.
Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je 30. lipnja iznenada napustio naš dragi suprug, otac, djed i brat

IVAN TIHI

1953. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u četvrtak, 2. srpnja u 18 sati na Gradskom groblju u Vodicama. Ožalošćeni: supruga Branka, kćeri Helena i Ivana, zetovi Niko i Tomislav, unučad Nina, Karla i Vito, brat Tomislav s obitelji, te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem! Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja kod kuće.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 30.VI.2020. iscrpljen teškom bolešću napustio naš voljeni sin, suprug, otac, brat i zet

IVICA DEBAK

1966. - 2020. hrvatski branitelj
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 2.VII.2020. u 18 sati na mjesnom groblju Ljubitovica. Ožalošćeni: otac Jure, supruga Ivanka, kćerke Marina i Matea, brat Ante s obitelji, sestra Davorka s obitelji, svastike s obiteljima i šura, obitelji pok. stričeva Ivana i Marka, obitelj pok. ujca Mate, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Okružen ljubavlju svojih najmilijih napustio nas je zauvijek naš dragi sin, suprug, tata i dide

JOŠKO PAVIĆ

1945. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 2.VII.2020. u 18 sati na mjesnom groblju sv. Josipa u Kaštel Štafiliću. Beskrajno tužni: majka Vida, supruga Marija, djeca Žana i Antea, zetovi Tonko i Igor, unučad Vlado, Žana i Irma. Molimo poštovati sigurnosne mjere zaštite protiv Covid-19. Počivao u miru!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VII.2020. godine napustila naša draga majka, baka i prabaka

MARA BOTIĆ

ud. Ivana 1920. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 2.VII.2020. godine 17 sati na mjesnom groblju Sv. Josipa u Kaštel Novom. Ožalošćeni: sinovi Petar i Anđelko (odsutan), kći Radojka, nevjeste Smiljana i Vjera (odsutna), zet Ivan Butorac, unučad Ivica, Davor, Hrvoje, Marija, Tonći i Suzana s obiteljima, praunučad Ivana, Petar, Josip, Nina, Petra, Julijen, Gabriel i MacKenzi, obitelji pok. sestara Vinke Gagić i Cvite Jadrić, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Dana 29.VI.2020. preminula je naša voljena

MARA ŽUNIĆ

1931. - 2020.
Ožalošćeni: kćer Senka, unuk Zlatko, zet Jozo, brat Ivan, sestre Milica i Luca s obiteljima. Tihi sprovod obavljen je dana 1.VII.2020. na groblju Lovrinac. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
Dana 26. lipnja 2020. napustio nas je tiho, baš onako kako je i živio naš dragi

MIRKO FIFAKO

1933. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavljen je na groblju Lovrinac u krugu najbližih. Svojom ljubavlju i brigom ostavio si dubok trag u našim srcima. Voli te tvoja obitelj. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VII.2020. u 84. godini života blago u Gospodinu napustio naš voljeni suprug, otac, djed, brat, svekar, stric, ujac i tetak

PAŠKO MILJAK

pok. Mate 1936. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 2.VII.2020. u 17.30 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja - Planjane Gornje. Ožalošćeni: supruga Nediljka, sinovi Ivica i Ante, nevjeste Marina i Vinka, unučad Mate, Kristina, Josip i Matea, brat Jakov s obitelji, obitelji pok. braće Nikole i Ivana, sestre Stana i Marija s obiteljima, obitelj pok. sestre Danice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 26.VI.2020. u 77. godini života preminuo naš voljeni

RUDOLF PAVLOVIĆ

pok. Tome 1944. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VII.2020. u 18 sati na gradskom groblju Laniština u Pločama. Izraze sućuti obitelj će primati od 17.30 sati. Sveta misa zadušnica služit će se nakon sahrane u crkvi u Stablini. Ožalošćeni: kćer Ružica, zet Saša, unuka Nina, unuk Tom, obitelj pok. braće Jure, Vinka i Vlade, obitelj pok. sestre Stane Perić, te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni rukovanja pri izrazu sućuti. Počivao u miru Božjem.
Dana 23.VI.2020. je preminula naša voljena majka, baka i prabaka

SLAVIJA DVORNIK MARKOVIĆ

Tiho je ispraćena u krugu najmilijih 29.VI.2020. na groblju u Rijeci. Ožalošćeni: kćer Liljana, unuk Stanko s obitelji, unuk Željko. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 24. lipnja 2020. godine blago u Gospodinu preminula u 89. godini života naša voljena majka, baka, prabaka, šukunbaka i sestra

TONKA CURAVIĆ

ud. Jose rođ. Šumera
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak, 2. srpnja 2020. godine u 17 sati na mjesnom groblju na Krapnju. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 16.30 sati. Pruga polazi s Pristaništa. Ožalošćeni: kćerke Dragica i Mirijana, unučad Kristijan, Uliks, Bojan, Milena, Nadija, Milivoj i Nevija, praunučad, šukununučad, braća Ljubo, Frane i Andrija s obiteljima, nevjesta Tereza s obitelji, nećaci Gordana i Antoni s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
09. kolovoz 2022 05:51