"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, živjet će" (Iv. 11,25) Dana 1.VII.2020. okrijepljen svetim sakramentima, tiho i uz svoje voljene preminuo je naš najdraži

ANTE LOZINA (TONĆI)

pok. Ivana i Milene 1972. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će 2.VII.2020. u 17 sati u crkvi Presvetog Trojstva u Slivnu. Ožalošćeni: sestre Snježana i Renata, zetovi Branko i Bože, nećaci Ivana, Stipe, Mia i Lena, stric Branko, strina Neda, rođaci Ivica i Ivana s obiteljima, tete Iva, Zlata i Mira s obiteljima, ujaci Nikola, Mate, Veselko, Ante i Sveto s obiteljima te ostala rodbina. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije. Počivao u miru Božjem.
Ljetnog jutra 29. lipnja 2020. ugasile su se predivne plave oči u kojima se ogledalo more i nebo masliničke punte. Samozatajno i dostojanstveno odjedrio je naš voljeni

GORAN STANOJEVIĆ

1950. - 2020.
u neke nove dubine, u nepoznata plavetnila. S ljubavlju i zahvalnošću na posljednji počinak na Lovrincu 1. srpnja ispratila ga je familija: supruga Sonja, sin Saša s Tašom i djecom Blažem i Marinom, kćerka Gorana s Davorom i malom Lotom, sestre Volga s Ćićom i Vedrana te nećakinja Ileana, Herci i Vendi i prijatelji. Laka ti zemlja.
Uzmi vedrinu, uzmi ljepotu u svakoj sekundi koja traje Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 1.VII.2020. napustila naša voljena

MARICA PEREŽA

1963. - 2020.
Posljednji ispraćaj naše drage bit će 3.VII.2020. u 17 h na mjesnom groblju Pozorac, Marina. Ožalošćeni: suprug Petar, sin Darko, kćer Ana, nevjesta Ina, unuk Ranko, zet Slaviša te ostala tugujuća rodbina Počivala u miru Božjem!
Blago u Gospodinu zaklopila je svoje oči dana 30. lipnja 2020. naša voljena majka i baka

MIRA PERIĆ

1934. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice bit će 2.VII.2020. u 12.30 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kći Dragica, sinovi Josip i Željko, nevjeste Katja i Ankica, zet Dragan, unuci Mislav, Toni, Laura i Željana te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 29.VI.2020. sklopila svoje tople i nježne oči naša voljena

VOLGA JAKAŠA

1947. - 2020.
Posljednji ispraćaj naše drage bit će 2.VII.2020. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Za njom u tuzi ostaju: sin Robert s obitelji, kćer Žana, zet Goran, unuci Alba sa suprugom Mariom, Nikola, Roko, Lea i Laura, praunuk Marino, braća Boris i Vojko s obiteljima, sestre Divna i Dubravka s obiteljima, teta Branka s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
U nedjeljno jutro 28. lipnja 2020. godine u 71. godini života iznenada nas je napustio

JURICA ETEROVIĆ

1949. - 2020.
Pogreb je obavljen u krugu najuže obitelji u utorak, 30. lipnja na groblju Lovrinac. Volio si, dragi naš Jurice, ljude. I ljudi su voljeli tebe. Ali ovaj nesavršeni svijet nije bio tvoj svijet. I zato si trpio. Na kraju si mir ipak našao, ali u nekom svom, drukčijem svijetu. U nama ostaju otisci tvoje dobrote. Majka Ružica, brat Davor, nevjesta Anita, nećakinje Marija i Ružica
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 30.VI.2020. napustila naša voljena

ANA MRĐEN

ud. Bože rođ. Zebić 1930. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 2.VII.2020. u 17 sati na mjesnom groblju Gljev. Ožalošćeni: sin Dragi, kći Jaka, unuke Suzana, Ana i Milka s obiteljima, zet Luka, obitelj pok. brata Joze, obitelj pok. djevera Stipe, obitelj pok. zaove Ive, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
" Vjera utješi tamo gdje ljubav plače " S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš voljeni i nikad prežaljeni suprug, otac, djed i brat

BARTUL KRSTIČEVIĆ

pok. Ivana 1944. - 2020.
iznenada preminuo dana 23. lipnja 2020. u 75. godini života. Ispraćaj našeg voljenog bit će u krugu uže obitelji. Molimo vas za razumijevanje i poštovanje naše privatnosti. Nakon kratkog vremena bit ćete obavješteni za celebraciju našeg voljenog Bartula. Ožalošćeni: supruga Sofija, kćeri Tanja i Snježana, unuci Jack i Zak, zet Terry, braća Mate i Vlado s obiteljima i Petar, šogorice Anastazija Stošica i Zdenka s obiteljima, šogor Ivica s obitelji i ostali mnogobrojni rođaci, kumovi, prijatelji i znanci Počivao u miru Božjem.
Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je 30. lipnja iznenada napustio naš dragi suprug, otac, djed i brat

IVAN TIHI

1953. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u četvrtak, 2. srpnja u 18 sati na Gradskom groblju u Vodicama. Ožalošćeni: supruga Branka, kćeri Helena i Ivana, zetovi Niko i Tomislav, unučad Nina, Karla i Vito, brat Tomislav s obitelji, te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem! Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja kod kuće.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 30.VI.2020. iscrpljen teškom bolešću napustio naš voljeni sin, suprug, otac, brat i zet

IVICA DEBAK

1966. - 2020. hrvatski branitelj
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 2.VII.2020. u 18 sati na mjesnom groblju Ljubitovica. Ožalošćeni: otac Jure, supruga Ivanka, kćerke Marina i Matea, brat Ante s obitelji, sestra Davorka s obitelji, svastike s obiteljima i šura, obitelji pok. stričeva Ivana i Marka, obitelj pok. ujca Mate, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Okružen ljubavlju svojih najmilijih napustio nas je zauvijek naš dragi sin, suprug, tata i dide

JOŠKO PAVIĆ

1945. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 2.VII.2020. u 18 sati na mjesnom groblju sv. Josipa u Kaštel Štafiliću. Beskrajno tužni: majka Vida, supruga Marija, djeca Žana i Antea, zetovi Tonko i Igor, unučad Vlado, Žana i Irma. Molimo poštovati sigurnosne mjere zaštite protiv Covid-19. Počivao u miru!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VII.2020. godine napustila naša draga majka, baka i prabaka

MARA BOTIĆ

ud. Ivana 1920. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 2.VII.2020. godine 17 sati na mjesnom groblju Sv. Josipa u Kaštel Novom. Ožalošćeni: sinovi Petar i Anđelko (odsutan), kći Radojka, nevjeste Smiljana i Vjera (odsutna), zet Ivan Butorac, unučad Ivica, Davor, Hrvoje, Marija, Tonći i Suzana s obiteljima, praunučad Ivana, Petar, Josip, Nina, Petra, Julijen, Gabriel i MacKenzi, obitelji pok. sestara Vinke Gagić i Cvite Jadrić, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Dana 29.VI.2020. preminula je naša voljena

MARA ŽUNIĆ

1931. - 2020.
Ožalošćeni: kćer Senka, unuk Zlatko, zet Jozo, brat Ivan, sestre Milica i Luca s obiteljima. Tihi sprovod obavljen je dana 1.VII.2020. na groblju Lovrinac. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
Dana 26. lipnja 2020. napustio nas je tiho, baš onako kako je i živio naš dragi

MIRKO FIFAKO

1933. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavljen je na groblju Lovrinac u krugu najbližih. Svojom ljubavlju i brigom ostavio si dubok trag u našim srcima. Voli te tvoja obitelj. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VII.2020. u 84. godini života blago u Gospodinu napustio naš voljeni suprug, otac, djed, brat, svekar, stric, ujac i tetak

PAŠKO MILJAK

pok. Mate 1936. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 2.VII.2020. u 17.30 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja - Planjane Gornje. Ožalošćeni: supruga Nediljka, sinovi Ivica i Ante, nevjeste Marina i Vinka, unučad Mate, Kristina, Josip i Matea, brat Jakov s obitelji, obitelji pok. braće Nikole i Ivana, sestre Stana i Marija s obiteljima, obitelj pok. sestre Danice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 26.VI.2020. u 77. godini života preminuo naš voljeni

RUDOLF PAVLOVIĆ

pok. Tome 1944. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.VII.2020. u 18 sati na gradskom groblju Laniština u Pločama. Izraze sućuti obitelj će primati od 17.30 sati. Sveta misa zadušnica služit će se nakon sahrane u crkvi u Stablini. Ožalošćeni: kćer Ružica, zet Saša, unuka Nina, unuk Tom, obitelj pok. braće Jure, Vinka i Vlade, obitelj pok. sestre Stane Perić, te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni rukovanja pri izrazu sućuti. Počivao u miru Božjem.
Dana 23.VI.2020. je preminula naša voljena majka, baka i prabaka

SLAVIJA DVORNIK MARKOVIĆ

Tiho je ispraćena u krugu najmilijih 29.VI.2020. na groblju u Rijeci. Ožalošćeni: kćer Liljana, unuk Stanko s obitelji, unuk Željko. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 24. lipnja 2020. godine blago u Gospodinu preminula u 89. godini života naša voljena majka, baka, prabaka, šukunbaka i sestra

TONKA CURAVIĆ

ud. Jose rođ. Šumera
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak, 2. srpnja 2020. godine u 17 sati na mjesnom groblju na Krapnju. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 16.30 sati. Pruga polazi s Pristaništa. Ožalošćeni: kćerke Dragica i Mirijana, unučad Kristijan, Uliks, Bojan, Milena, Nadija, Milivoj i Nevija, praunučad, šukununučad, braća Ljubo, Frane i Andrija s obiteljima, nevjesta Tereza s obitelji, nećaci Gordana i Antoni s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu i vjerom u uskrsnuće, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.VI.2020. napustila naša voljena supruga, majka, svekrva i baka

JAVORKA KLJAKOVIĆ GAŠPIĆ

1941. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 1.VII.2020. u 17 sati na Novom Groblju u Solinu. Ožalošćeni: suprug Dragan, sin Dragan, nevjesta Sanda, unuka Karla, obitelj pok. djevera Žarka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Misa zadušnica održat će se u nedjelju 5.VII.2020. u 20 sati u Crkvi Sv. Obitelji u Splitu.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni na beskrajnoj ljubavi i dobroti koju nam je dala, tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 29.VI.2020. blago u Gospodinu okrijepljena posljednjim sakramentima napustila naša voljena majka, svekrva, punica, baka i prabaka

JOZA VELJAČA

rođ. Čogelja ud. Bernarda 1937. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 1.VII.2020. u 17 sati u crkvi Gospe od Ružarija u Kaštel Starom, a nakon svete mise pokop će biti na groblju sv. Nikole u Kaštel Starom. Ožalošćeni: sin Ivica (odsutan), kćeri Jelica, Vesna i Marijana, nevjesta Maria-Luisa (odsutna), zetovi Živko i Antonio, unuka Nirvana sa suprugom Draženom i unuka Bernarda, unuci Bernard i Jure, praunuke Nora i Marija, braća Ante i Joso sa obiteljima, obitelji pok. braće Jakova i Ive, sestre Cvita i Ika s obiteljima, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Neka te Gospodin čuva u svom zagrljaju, a mi ćemo vječno u našim srcima. Počivala u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima, da nas je 29.VI.2020. godine u 97. godini života napustila naša draga i voljena mama, baka, prabaka, svekrva i punica, gospođa

MARIJA DUJMOVIĆ

rođ. Sutlović 26.VIII.1923. - 29.VI.2020.
Ispraćaj drage pokojnice bit će u krugu obitelji polaganjem urne na Mirogoju. Ožalošćeni: sin Zvonimir, kći Nada, nevjesta Nevenka, zet Ivan, unuci Ivana, Neven i Zrinka, praunuci Katarina, Ana i Helena i ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Dana 28.VI.2020. zauvijek je zaspala naša

MILJENKA (MENKA) MUSTAPIĆ

1943. - 2020.
Preminula je tiho, u toplini svog doma, a ispratit ćemo ju 1.VII.2020. u 18 sati na groblju Lovreć. Ožalošćeni: braća i sestre s obiteljima, nećaci i nećakinje s obiteljima te mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 29.VI.2020. nakon duge i teške bolesti, tiho u Gospodinu preminuo

NENAD ČULIN

1951. – 2020.
Izraze sućuti obitelj prima 1.VII.2020. od 16 sati na gradskom groblju Lovrinac. Posljednji ispraćaj biti će u 17 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila, Dugopolje. Ožalošćeni: supruga Ivanka, djeca Nikša, Matko, Maja, Ivan i Nikolina s obiteljima, sestra Mirjana i ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 29.VI.2020. iznenada preminuo naš voljeni brat, ujak, stric i djever

STIPE JANKOVIĆ

pok. Srećka rođ. 1950.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika biti će u srijedu, 1.VII.2020. u 18 sati na groblju i u crkvi Sv. Ante u Seocima. Ispraćaj iz Splita s groblja Lovrinac bit će istog dana u 17.15 sati. Ožalošćeni: sestre Nada Amulić i Danica Ćoko s obiteljima, obitelj pok. brata Ljube, ujak Pere s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo da smo zauvijek izgubili našeg voljenog oca, djeda, svekra, punca i brata

TOMISLAV BEJO

(TOMA) 1937. - 2020.
Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se dana 1.VII.2020. godine u 17 sati na mjesnom groblju Gospe na Krugu u Kaštel Kambelovcu. Ožalošćeni: sin Ante, kćer Snježana, nevjesta Ana, zet Tomislav, unučad Zoran s obitelji, Ivona s obitelji, Iva i Lana, brat Blaž s obitelji, obitelj pok. brata Nikole te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. ,,Rodilo je zlatom sve ča god si taka nek ti na sve vike zemlja bude laka" Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 29.VI.2020. preminula naša draga majka, baka, svekrva, sestra, teta, ujna, strina

ANA JUKIĆ

ud. Ante 1947. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 1.VII.2020. godine u 17 sati na groblju Sv. Vida u Zelovu. Ožalošćeni: sinovi Frane, Stipe i Antonio, neviste Anamari i Marijana, unučad Mario, Mateo i Josipa, braća Ante i Branko s obitelji, sestre Neda, Anđa i Milena s obiteljima, obitelji pok. braće Mirka i Petra, obitelj pok. divera Frane, diver Petar s obitelji, zaova Nevenka s obitelji, obitelj pok. zaove Mare te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 28. lipnja 2020. godine, okružena ljubavlju i pažnjom svojih najbližih, blago je u Gospodinu preminula naša voljena supruga, majka i baka

IRENA MADUNIĆ

rođ. Čavrlj 1953. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage pokojnice održat će se 1. srpnja 2020. u 18 sati na mjesnom groblju Cista Provo. Ožalošćeni: suprug Ante, sin Denis, nevjesta Ljilja, unuk Roko i kćer Jelena te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
"U raj poveli te anđeli, na dolasku tvojem primili te mučenici i odveli te u sveti grad Jeruzalem." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 29.VI.2020. preminuo naš dragi suprug, otac i brat

IVAN ZLATIĆ

1962. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam Ivana obavit će se dana 2.VII.2020. u 14 h na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Kaja, kći Marija, sin Vedran, sestra Katica, braća Lovro, Zlatko, Oliver i Ilija te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 30.VI.2020. preminula naša voljena majka, svekrva, baka i prabaka

IVANICA ĐIRLIĆ

ud. Ivana rođ. Bralić 1928. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 1.VII.2020. u 18.30 sati na mjesnom groblju Sv. Jure u Radošiću. Autobus polazi sa Sukoišanske stanice u 16.45 sati sa zaustavljanjem kroz Kaštela. Ožalošćeni: sinovi Mijo i Jure, kćeri Marija Grbeša i Anka Bejo, nevjeste Jasna i Gorana, zet Ivica, unučad Ivana, Marijana, Hrvoje, Ivan, Ante, Damir, Igor, Toni, Ivo i Ivana, praunučad, obitelj pok. brata Ivana, obitelji pok. sestara Anđe i Jele, obitelj pok. divera Jure, obitelj pok. zaove Anice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 29. lipnja 2020. godine blago u Gospodinu preminuo u 72. godini života naš dragi brat, ujak i šura

JOSIP NANJARA-KOZINA

pok. Lovre 1948. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu, 1. srpnja 2020. godine u 17.30 sati na mjesnom groblju na Krapnju. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 17 sati. Ožalošćeni: sestra Jadranka, zet Joso, nećakinja Ana s obitelji, nećaci Ivan i Ante te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 30.VI.2020. napustila naša draga majka, svekrva, baka i prabaka

LENKA RAOS

ud. Ante rođ. Ivanac 1932. - 2020.
Sahrana naše drage Lenke bit će u srijedu, 1.VII.2020. u 18 sati na groblju Sv. Stjepana u Brelima. Zbog novonastale situacije molimo biti oslobođeni od žalovanja. Ožalošćeni: sinovi Milan i Nikša, kćer Nada, zet Jure, nevjesta Amela, unučad Silvija s obitelji, Marela sa suprugom, Lea, Antonel i Hrvoje, praunučad Roko i Filip, brat Milan s obitelji, obitelj pok. brata Tomislava, brat Ivo s obitelji, sestra Marija sa suprugom te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 29.VI.2020. godine preminula naša draga

MARA UJEVIĆ

rođ. Glibota ud. Tomislava 1934. - 2020.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se u srijedu 1.VII.2020. godine u 18 sati na gradskom groblju Gospe od Anđela u Imotskom. Ožalošćeni: sin Ivan, nevjesta Ivana, unuk Tomislav, unuka Iva, brat Ljubo Glibota - Ljubljana, brat Ante Glibota - Paris, brat Mate Glibota - Split, sestra Iva Vučko - Melburne, obitelj pok. sestre Ane - Osijek, obitelj pok. sestre Ljube - Osijek, Boris Ujević s obitelji, zaova Tonka Munitić s obitelji, djever Ivan Ujević, obitelj pok. djevera Vinka Ujevića, obitelj pok. Vjekoslava Ujevića, obitelj pok. zaove Nede Runac, obitelj pok. zaove Marije Gudelj, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu i vjerom u uskrsnuće javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 30.VI.2020. nakon duge i teške bolesti napustila naša draga majka, svekrva, baka i sestra

MARIJA ŽARKOVIĆ

(TONKA) 1955. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 1.VII.2020. u 19 sati na groblju Sv. Katarine u Ljubitovici. Ožalošćeni: sin Ivica, nevjesta Edita, unučad Mario i Matea, brat Mirko s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 28.VI.2020. iznenada preminuo naš voljeni

MARIO BILIĆ

pok. Tonča 1965. - 2020. hrvatski branitelj
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 1.VII.2020. u 16 sati na gradskom groblju u Trogiru. Ožalošćeni: majka Zahida, supruga Antonija, kćeri Stefani i Nera, brat Vedran s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru.
"Ja sam Uskrsnuće i život; tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." Iv 11,25 S tugom u srcu i boli u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da nas je nakon kratke bolesti, u 86. godini života, napustila naša draga strina, tetka i nevjesta

MILA VRDOLJAK

rođ. Tolj
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 1.VII.2020. u 12.30 sati na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Ante, obitelj djevera Anđelka, obitelj zaove Marice, obitelj zaove Mile, obitelj brata Stipe, obitelj rodice Vese, obitelj pokojnog Bašića Ante, te mnogobrojna rodbina. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 26.VI.2020. godine napustio naš voljeni brat i stric

NEDJELJKO ČOVIĆ - PAVIŠIĆ

1955. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u srijedu 1.VII.2020. godine u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Roka u Čaporicama. Ožalošćeni: braća Miljenko (odsutan) i Ivica s obiteljima, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
Zauvijek nas je napustila naša voljena majka, svekrva, sestra, nona i pranona

OLGA SULEJMANOVIĆ

1945. - 2020.
Tiho je ispraćena na vječni počinak na gradskom groblju Lovrinac. Uspomena na njenu ljubav i dobrotu vječno će živjeti u srcima svih nas. Njeni najmiliji: sinovi s obiteljima, unuka s obitelji, braća s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 29.VI.2020. preminula naša draga

SREĆKA PULJAS

1927. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu najuže obitelji dana 30.VI.2020. na mjesnom groblju Sv. Nikole u Kaštel Starom. Ožalošćeni: nećak Jakov Studin s obitelji i nećakinja Maja Bakić s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 30.VI.2020. u 94. godini života napustio naš voljeni otac, djed i pradjed

STJEPAN VIDIĆ

rođ. 9.III.1927.
Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se dana 1.VII.2020. u 18 sati na groblju Sv. Nikole u Brnazama. Ožalošćeni: sinovi Ante s obitelji, Ivica s obitelj i Marinko s obitelji, obitelji pok. braće Mate, Joze i Kazimira, obitelji pok. sestara Ive i Nede, sestra Pava s obitelji te ostala rodbina Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu i vjerom u uskrsnuće javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 30. lipnja 2020. godine napustila u 83. godini života naša draga majka, baka, svekrva, sestra, strina, ujna i teta

ZORKA RAKIĆ

ud. Nikole rođ. Jakelić
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u srijedu, 1. srpnja 2020. godine u 17.30 sati na mjesnom groblju Sv. Frane u Pakovu Selu. Ožalošćeni: sinovi Davor i Zvonko, nevjesta Deniza, unučad Dario, Ana i Lana, braća Ratko i Ivica s obiteljima, sestre Tona, Nevenka i Danijela s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
24. veljača 2021 10:32