Prošla je tužna godina otkako nas je napustila naša draga majka

SLAVKA - KOSA MUSTAPIĆ

14.XI.2018. - 14.XI.2019.
Tužan je ovaj dan jer nas podsjeća na rastanak s Tobom. Zauvijek će te se sjećati i voljeti tvoja djeca s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Dragi brate

MARKO CVITKOVIĆ

Sve bi dala da si tu, sunce, kiše i mnogo više. Prošlo je 5 godina otkad si otišao, a mi s ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Tvoja sestra Ivanka s obitelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 14.XI. navršava se godina dana od kada nas je napustila naša draga mama

MIRJANA JAJIĆ

S tugom u srcu, sjećaju se na tebe tvoji Kajo i Željka.

MARKO CVITKOVIĆ

Uspomene te uvijek vrate u naše misli i čuvaju u našim životima, no iako već dugo nisi s nama, u glavi nam se vrte riječi koje smo ti željeli, a nismo stigli reći! Sestra Ana s obitelji Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našu voljenu

IVA DELIĆ

1925. - 2018.
S ljubavlju i ponosom nosimo uspomenu na tebe. Tu si, s nama si, uvijek i zauvijek. Vole te tvoji najmiliji Počivala u miru Božjem.
Sto godina od rođenja i petnaest od odlaska

ŠIMA ČAČIJA

6.XII.1919. - 13.XI.2004.
"Čemu ta jedina suza? Samo mi pogledu smeta. U mom je ostala oku Od starih prošlih ljeta." Draga naša baba. Svima nam fališ. Tvoja obitelj
IN MEMORIAM

GORAN LUKETIN

21.VII.1950. - 14.XI.2018.
Kad ne znamo kuda i kako slijedimo tvoju svjetlost i krenemo dalje. Uvijek ćeš biti s nama voljeni naš Gorane. Tvoja obitelj

MATEO JUKICA

14.XI.2018. - 14.XI.2019.
Navršava se tužna godina od kada si nas prerano napustio dragi sine i brate. Po dobrom te pamtimo, s ponosom spominjemo i u srcu zauvijek čuvamo. Tvoj tata Mate, brat Tomislav s obitelji i brat Marijo Počivaj u miru Božjem dragi naš anđele.
Sjećanje

MARKO CVITKOVIĆ

Kad nam je teško i duša nas boli, gledamo u nebo, jer tamo je netko tko nas voli. Tvoj sin Domagoj i supruga Edita Čuvali te anđeli nebeski!
Prošla je tužna godina dana otkako nas je napustio naš dragi

MATEO JUKICA

14.XI.2018. - 14.XI.2019.
Tužan je ovaj dan jer nas podsjeća na rastanak s tobom. Tvoj osmijeh i dobrota ostat će uvijek u našim sjećanjima. Ne možemo te vratiti, ni život promijeniti, samo te možemo zauvijek voljeti... Tvoji: baka Marija, stric Slavko, Ljubica, Jakša i Ines Počivao u miru Božjem.
Sjećanje

IVO JAKIR

14.XI.2018. - 14.XI.2019.
Fališ nam neizmjerno. S ljubavlju, tugom i ponosom čuvamo uspomenu na Tebe. Tvoji najmiliji

MATEO JUKICA

14.11.2018. - 14.XI.2019.
Prebrzo je prošla godina, ali uspomena na tebe nikad neće proći. S ponosom te spominjemo, u duši osjećamo, a zaboravit nikad nećemo. Tvoji prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužno sjećanje na voljenog sina

MARKA CVITKOVIĆA

14.XI.2014. - 14.XI.2019.
Vrijeme prolazi, a tuga u našim srcima kao i prvog dana kad si nas napustio. Neutješni roditelji: majka Danica i otac Stipan
Mlađo naš ...

MLADEN ŠERIĆ

2017. - 2019.
Došla je još jedna tužna jesen... Na tvom grobu cvijeće i upaljene svijeće... Tugu i bol nikad izbrisati neće. Tvoja obitelj
Dragoj mojoj majci

LUCA PANDŽIĆ

Teško je vidjeti te svugdje, a nigdje te ne naći. Ne vidim ti oči, i ne čujem glas, ali osjećam da si tu između nas. Tako mi nedostaješ, samo ruku da mi daš, previše boli samo da znaš. Ne mogu te vratiti, život promijeniti, samo te mogu zauvijek voljeti. Nikad zbogom, samo doviđenja! Voli te tvoja kćer.
Sjećanje na našeg voljenog

MARTINA VLAŠIĆA

pok. Jakova 8.XI.1889. - 14.XI.1925.
Dana 14. studenoga ove godine navršavaju se 94 godine od prerane smrti i 130 godina od rođenja našeg „ZLATNOG“ MARTINA VLAŠIĆA, rođenog u Podstrani 1889. godine, a sahranjenog (još uvijek) u Portlandu (savezne država Oregon - USA) 1925. godine. Kako je rekao Petar Preradović "Rod bo samo koj si mrtve štuje, na prošast budućnost si snuje". Dragi naš Zlatni Martine, moli se za nas i budi siguran da te nikada nećemo zaboraviti i odustati u pokušajima da te prema tvojoj posljednjoj želji, pokopamo u Hrvatskoj (Podstrana) koju si toliko neizmjerno volio. Žrtvom svog života za boljitak svih nas, sve si nas zadužio, sadašnje i buduće generacije svojih nasljednika, koje baštine tvoje „trude“, bar da te nikada ne zaborave i da svaki put kada pogledaju na SVE ono što imaju sjete se da si im Ti, svojim životom i nesebičnim darovima, to i omogućio. Sv. misa zadušnica služit će se u crkvi Gospe u Siti u Strožancu, Podstrana, 13.XI.2019. (srijeda) u 17.30 sati. Tvoj zahvalni nasljednik Siniša Dumičić s obitelji, sin pok. Andrijane Dumičić, rođ. Vlašić. Počivao u miru Božjem.
Tvoj lik vrijeme ne briše draga mama

JAGLENKA POLIĆ

2008. - 2019.
Tvoja djeca i unučad s obiteljima Počivala u miru Božjem.
Navršava se tužna godina od odlaska našeg dragog

SLAVKO CURIĆ

13.XI.2018. - 13.XI.2019.
Ljubav i sjećanje na tebe dio su naših života u kojima zauvijek ostaješ i neizmjerno nedostaješ. Tvoji najmiliji
Sjećanje na voljenog oca

NENAD GRGIN

13.XI.2015. - 13.XI.2019.
U mom srcu uvijek voljen, u mislima nikad zaboravljen. Tvoja Taja
Dana 13.XI.2019. navršava se tužna godina otkad nas je napustio naš voljeni

ANTE POPOVIĆ

Iako si nas fizički napustio, svakog dana živiš s nama u našim molitvama. Tvoja spomen je velika zahvalnost i golemi ponos što smo te imali. Ostaješ zauvijek u našim mislima, srcima i molitvama. Voli te tvoja obitelj. Sv. misa zadušnica služit će se u crkvi sv. Jurja na Orju 16.XI.2019. u 9 h. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našeg voljenog

NIKOLA ČULE

12.XI.2016. - 12.XI.2019.
Supruga s djecom i obitelji

ZORAN MARKOVIĆ

10.VI.1976. - 13.X.2019.
Jedini moj Miguelito, čekaj me, još nas toliko toga čeka. Mi smo jedna duša u dva tila, sad me vodi i usmjeravaj. We shall never surrender! Volim te, ti si moje sve na svitu, volim te najviše, jedini moj... Tvoja sestra Ivana
"Ja domovinu imam; tek u srcu je nosim, I brda joj i dol; Gdje raj da ovaj prostrem, uzalud svijet prosim, I... gutam svoju bol!" (S.S. Kranjčević) Povodom 28. obljetnice formiranja 141. brigade HV

IN MEMORIAM

svim poginulim i umrlim pripadnicima 141. brigade HV. Neka im je laka hrvatska zemlja. Udruga veterana i prijatelja 141. brigade HV