Sjećanje na voljenog

ŠIME BUZOV

Hrvatski policajac 26.IX.2014. - 26.IX.2022.
Ti si u zvijezdama u laganom vjetru, toplini sunca, u svim našim jutrima, danima, noćima.
Tvoji koraci su tu. Ni vremenu, Ni daljinama Ne damo te.
Zauvijek ostaješ ljubav, samo ljubav beskrajna i vječna ljubav! Tvoji najmiliji: supruga Josipa, djeca Karla i Antea, otac Ante, majka Anđelka, brat Ivan, sestra Diana sa suprugom Boškom Blaževićem i malom Marietom
Sveta misa služit će se 24.IX.2022. (subota) u 16 sati u crkvi Sv. Ilije - Kljaci.
Vječna ti slava Anđele naš, snivaj vječnim snom.
Prošle su već duge dvije godine da naš dragi Bebo nije s nama, ali nije se ugasilo ništa što nas povezuje s njim

PROF.DR.SC.EMERIT. BORBEN UGLEŠIĆ

Na našem ognjištu nije izgorio križ. Nije se ugasilo prezime. Nisu nestali temelji. Božja svjetlost nad njime bdije i svjetlost vrije. Tvoji najmiliji Tanja, Antonia, Tamara, Gordi i Marin, te Boran, Ana i Marat. Za dušu našeg Beba održat će se misa na groblju u Supetru 25.IX.u 10.30 h. Nakon mise bit će i postavljanje biste pokojnika. Dobro su došli svi naši prijatelji.
Tužno sjećanje na voljenu mamu, baku i prabaku

SLAVKA LOVRIĆ

23.IX.2021. - 23.IX.2022.
Prolazi tužna godina otkad nisi više s nama, bilo je bolno gledati te kako odlaziš... Iako si sada na nekom boljem mjestu, oko naših srca golema je tuga. Fališ mama... fali tvoj glas, smijeh i priče ne ispričane. U tišini vječnog mira neka te prate misli i molitve tvojih sinova Jakše i Branke s obiteljima. Sveta misa će se služiti 26.IX.2022. u 17 sati u Crkvi Svih Svetih u Hrvacama. Neka te dragi Bog čuva u svom zagrljaju a mi ćemo u našim srcima. Počivaj u miru Božjem!
In memoriam Nogometni reprezentativac – odličan trener Višegodišnji legendarni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza

VLATKO MARKOVIĆ

23.IX.2013. – 23.IX.2022.
Predsjedniče, vječna hvala za izuzetan doprinos hrvatskom nogometu. HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ
U spomen

BRANKO BANOVIĆ

23.IX.2021. - 23.IX.2022.
S ljubavlju te spominjemo, po dobroti pamtimo. Fališ nam puno... Tvoja obitelj Počivao u miru Božjem. Sv. misa zadušnica služit će se 23.IX.2022. u crkvi Sv. Frane u 19 sati.
Prošao je mjesec dana otkad si nas napustila, naša najdraža

CVITA KERO

23.VIII. 2022. - 23.IX.2022.
Lijepe uspomene i sjećanja na tebe su vječne. Tvoja dobrota i duh osvježavaju nam misli na najljepši dio našeg života. Uvijek si u našim srcima i mislima, živimo s tobom. Tvoji najmiliji
Sjećanje na dragog prijatelja

DALIBOR JEVTOVIĆ NOVAK

23.VIII.2022. - 23.IX.2022.
Stari, prošlo je misec dana, a još uvik ne mogu virovat da te nema. Sve mi se čini da ćeš se pojavit iza kantuna i reć „a jesan te zeznija!“ Naravno, naljutija bi se i posla te tamo di si zaslužija, al to ne bi puno trajalo, čovik se na tebe nije moga dugo jidit. Bilo je zabavno i lipo bit tvoj frend i bila mi je čast. I znam, poslalo te tamo di idu dobri i plemeniti ljudi kad im doguli bol. U neku nebesku konobicu kraj mora, istu ka i ona o kojoj si sanja, kužina i veli stol di se toči crno vino i vonjaju srdele i pašticada. Vidimo se, ne znam kada… volim te i nosim u srcu. Tvoj Ive

DINKO ĐEREK

Šutim, srce te želi, moje usne ne govore. Znaš sve moje misli, sve moje molitve. Moje srce bilo bi cijelo, sve rane bi nestale. Samo da te dotaknem… Prošlo je trideset dana od tvoje smrti, a već toliko nedostaješ. Tvoja Nevenka s obitelji. Počivao u miru Božjem.

GOJKO TATOMIR

1921. - 2022.
Iako je prošla godina kako si nas napustio ti ćeš i dalje ostati živjeti sa nama i u nama. Tvoj brat Petar, snaha Štefica, sinovci Dejan i Andrej s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i znanci Neka ti je vječna slava i hvala.
Godina tuge prođe i postade još tužnija

IVAN GRCIĆ

23.IX.2021. - 23.IX.2022.
U tišini vječnog mira si ti, u našim srcima živiš, u našim mislima putuješ. Nedostaje tvoja vedrina, osmijeh i dobrota. Ostala je najveća bol i najljepše uspomene. Zauvijek si s nama. Vole te tvoji najmiliji.
Prošlo je devet godina kako si nas napustila, naša voljena

IVANKA BARIĆ

2013. - 2022.
Vrime prolazi, ali ti si uvik uz nas i naša srca. Tvoji najmiliji Počivala u miru Božjem. Sv. misa služit će se u crkvi Sv. Josipa na Mertojaku, 23.IX.2022. u petak, u 19 sati.
Prošlo je sedam tužnih godina otkada nas je napustila naša voljena

JASMINA ZEKAN

S ljubavlju i ponosom čuvamo uspomenu na tvoju dobrotu i plemenitost. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima i mislima. Volimo te Zele. Tvoji najmiliji - tvoja ekipa.
Tužno sjećanje

KRISTIAN RAJČIĆ

23.IX.2019. - 23.IX.2022.
Dragi naš Kiko, voljeni ne odlaze, ti si uvijek s nama, u našim srcima, mislima i molitvama. Tvoji roditelji Mira i Mate, braća Antonio i Ivan s obiteljima Počivao u miru Božjem. Sv. misa služit će se 25.IX.2022. (nedjelja) u 10.30 sati u crkvi Sv. Jure u Unešiću.
Dana 23.IX.2022. navršava se godinu dana kako nas je napustila naša voljena

MARIJA GAMULIN

rođ. Pribudić 1944. - 2021.
Srcima punim ljubavi, koju si nam nesebično darivala, častimo se uspomenom na Tebe i vjerujemo u ponovni susret. Volimo te. Sveta misa zadušnica služiti će se u Jelsi, 23.IX.2022. u 18 sati. Počivala u miru Božjem. Tvoji Jure, Boni, Jelena, Toni, Stipe, Margarita, Marija, Nikolina, Jure, Jela, Jure, Elizabeta, Luka, zetovi Željko i Ante, nevjesta Marija.

MILJENKO BEBAN - BEPO

dipl. ing 23.IX.2020. - 23.IX.2022.
Postoje trenuci kad nas obuzme tišina, kad mislimo da si otišao, a ti si se samo sakrio u naša srca. S ljubavlju i ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Sretni smo što smo te imali! Tvoji najmiliji.

MIRKO ROZGA

2017. - 2022.
Prošlo je pet teških i bolnih godina, kao pet stoljeća. Bez tebe dani su prazni i tužni, jer fali mi tvoja ruka i tvoja podrška. Fališ mi TI. Baš sve nedostaje bez tebe. Rana si u srcu duboko, uvijek i zauvijek. Tvoja obitelj
Voljena naša

NEVENKA BOROVAC

23.IX.2021. - 23.IX.2022.
Nikada ne umiru voljeni, dok žive oni koji ih vole. Vječno ćeš živjeti u našim srcima. Uvijek tvoji suprug Mladenko, sinovi Deni i Dario s obiteljima.
Voljena majko

SLAVKA LOVRIĆ

Prošla je godina dana otkad nisi s nama. Čuvamo uspomenu na tebe, na tvoju dobrotu i ljubav koju si nam pružala za svog života. Uvijek ćeš biti u našim mislima i molitvama. Počivaj u miru Božjem. Tvoje kćeri Sanja i Meri s obitelji
Sjećanje na voljenu suprugu, majku, baku i punicu

SMILJANA DRAGAN

rođ. Mihovilović 23.IX.2012. - 23.IX.2022.
Prošlo je 10 godina od kako te nema. Sve ove godine si živjela i živjet ćeš i dalje u našim srcima i molitvama. Ti si s nama u svakoj našoj tuzi, radosti i vjeri u ponovni i vječni susret. Hvala ti za sve šta si učinila za nas. Hvala svima koji te se sjećaju i pale svijeće. Suprug Mijo, sin Marko, kćeri Zrinka Čulin i Ivana Marinović s obiteljima i obitelj pok. kćeri Marijane Dragan Žišković. Počivala u miru Božjem. Sv. misa je 25.IX. (nedjelja) u 10.30 h u crkvi Sv. Ivana u Bristivici.
Najdraži naš

TOMISLAV MUNJIZA (MUNJA)

pok. Marka 1963. - 2022.
Misec dana bez tebe, a već toliko nedostaješ.... Postoje trenutci kad nas obuzme tišina, da te poželimo izvaditi iz vlastitih snova, te zagrliti u stvarnosti. Ta praznina toliko boli jer sve u nama umre, a živi ostajemo. Vole te tvoji najmiliji. Počivao u miru Božjem.
Voljeni naš

VICKO PUPAČIĆ

23.III.1956. - 23.IX.2019.
Svakim danom nedostaješ sve više. Čuvamo te u srcu i u molitvi. Tvoja Ivanka, Jozo i Mile s obitelji. Počivao u miru Božjem.
Dođe još jedan tužan dan i godina od kada si nas napustio voljeni naš brate

ZVONKO LELAS

23.IX.2019. - 23.IX.2022.
Blagoslov i Dar od Boga bio je imati Tebe za brata. U našim si srcima uvijek beskrajno voljen i nikada zaboravljen. Tvoje sestre Mira, Radojka i Mara. Misa zadušnica je u subotu 24.IX. u 10 sati u crkvi Gospe od Rožarija u Vrlici.
Tužno sjećanje na voljene roditelje

ILIJA RAKIJAR

23.IX.2017. – 23.IX.2022.

VESNA RAKIJAR

3.X.2020. – 3.X.2022.
Hvala vam na vašoj ljubavi i dobroti, svakog dana mislimo na vas.
Vaši najmiliji sin Ivica s obitelji i kći Mirjana s obitelji.
Počivali u miru Božjem.
Sjećanje na naše voljene roditelje

ŽIVKO SKENDER

2.XI.1988. - 2.XI.2022.

ZORKA SKENDER

23.IX.2018. - 23.IX.2022.
Po dobroti ćemo Vas pamtiti, s ponosom spominjati i uvijek ćete biti u našim srcima, mislima i molitvama.
Zahvalna djeca
sin Mick Skender i kćer Davorka (Doris) Biličić s obiteljima
Počivali u miru Božjem.
Sjećanje na našeg voljenog

ANTE KALINIĆ

22.IX.2013. - 22.IX.2022.
Devet godina je prošlo, a sjećanje na tvoju ljubav i dobrotu nikad nećemo zaboraviti. Čuvaj nas s neba naš dobri anđele. Volimo te! Tvoji najmiliji: supruga Senka, sin Nikša, kći Kristina, nevjesta Anita, unuke Antea i Nika. Počivao u miru Božjem. Sv. misa služit će se 25.IX.2022. (nedjelja) u 9 h u crkvi Sv. Frane u V. Broćancu.
Sjećanje na našeg voljenog

ANTE GUĆ

22.IX.2017. - 22.IX.2022.
Tvoja supruga Zdenka i djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Tužno sjećanje na našeg voljenog

BLAŽ BRALIĆ

22.IX.2012. - 22.IX.2022.
Deset godina je prošlo otkad nisi s nama, a još uvijek priželjkujemo tvoj dolazak. U tišini vječnog mira neka te prati naša ljubav i molitva, a duši udijeli mir dobri Bog. Beskrajno nam nedostaješ u svemu što život donosi, a posebno svojoj supruzi. Sv. Misa služit će se u nedjelju 25.IX.2022. u 9 sati u crkvi sv. Jure u Radošiću. Tvoji najmiliji: supruga Anka, sin Vladimir, kći Davorka, nevjesta Dragica, zet Zdenko, unuci Blaž, Tomislav, Tin i Filip. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na dragog supruga, oca i djeda

FRANJO BAŠIĆ

22.IX.2014. - 22.IX.2022.
Vrime ide, život se puni uspomenama, a duša boli. U našim srcima uvijek voljen, u našim mislima nikad zaboravljen. Tvoja obitelj Počivao u miru Božjem.
Tužno sjećanje

INES CRNKOVIĆ

2019. - 2022.
Teško je živjeti s ranom u duši, vidjeti te svuda, a nigdje ne naći. S ljubavlju koju smrt ne prekida živiš u našim srcima. Mama, tata i sestra s obitelji
Sjećanje na našeg voljenog supruga, oca i djeda

IVAN MATIĆ

22.IX.2020. – 22.IX.2022.
U našim si srcima najveća bol i najljepša uspomena. Tvoja obitelj Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našeg voljenog

JOSIP NOGALO

1977. - 2022.
U našim si srcima i mislima i najljepša uspomena. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.

JOZE JOPAN ROSO

2002. - 2022.
Godine prolaze, ali tvoja ljubav i dobrota su u našim mislima i srcima. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.
Prošla je godina od odlaska naše majke i bake

KATE KOKIĆ

22.IX.2021. - 22.IX.2022.
S ljubavlju i poštovanjem čuvamo uspomenu na tebe. Tvoja obitelj Počivala u miru Božjem.
Sjećanje na naše drage

IVAN MADUNIĆ PILEŠEV

3.XII.1946. – 19.IX.2021.

IVANKA MADUNIĆ - PILEŠEVA

29.IV.1949. – 11.VIII.2020.
Zauvijek ćemo nositi u srcu vašu ljubav i dobrotu koju ste nam poklanjali.
Vaši: sin Mate i nevjesta Milica te sin Marijo sa svojom obitelji.
Počivali u miru Božjem!
Sv. misa zadušnica za naše drage Ivana i Ivanku služit će se 20.IX.2022. (utorak) u 18 sati u crkvi Sv. Petra u Cisti Provo.
PONOS, SNAGA I ZAJEDNIŠTVO

Sjećanje na dragog prijatelja i suborca

STIPE GILIĆ

7.X.1970. – 19.IX.1995.
Počivao u miru Božjem.
UDRUGA VETERANA SPECIJALNE POLICIJE BATT - SPLIT
Na grobu tvome najljepše cvijeće...
za tvoju dušu upaljene svijeće

MARKO VRKIĆ

18.IX.2020. - 18.IX.2022.
Bog je vidio da si se umorio pa ti je jednog dana šapnuo: "Dođi k meni i odmori se."
Tvoje zlatno srce prestalo je kucati, a tvoje vrijedne ruke su zauvijek počinule.
Bog nam je slomio srca da bih nam dokazao da uzima samo najbolje i poštene ljude. Svaki dolazak na tvoje počivalište donosi nam: ponos, tugu i utjehu...
Služio si nesebično na ponos i čast cijeloj svojoj obitelji svojim dobrim djelima koja ostavljaju neizbrisiv trag tvoje ljudskosti i karaktera.
Ostaje tuga što više nisi s nama, ali i utjeha jer snivaš snom pravednika kako i zaslužuješ...
Neka Božji mir prati i čuva tvoju dušu...
Zahvalni za sve supruga Zorka, sin i kćeri s obiteljima
Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
23. rujan 2022 15:07