StoryEditorOCM

zdravlje i sigurnostZapočelo cijepljenje pomoraca i prodajnog osoblja u Jadroliniji: ‘Nadamo se da će sav uložen trud rezultirati uspješnom sezonom‘

Piše OM
30. travnja 2021. - 13:53

Danas, 30. travnja, na području Splitsko–dalmatinske županije započinje cijepljenje Jadrolinijinih pomoraca i djelatnika na prodajnim mjestima. Cijepljenje se odvija u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, a u planu je procjepljivanje svih zainteresiranih djelatnika duž obale, javljaju iz nacionalnog brodara.

Predsjednik Uprave Jadrolinije, David Sopta, o ovoj je inicijativi rekao:

- Jadrolinija od početka epidemije koronavirusa daje sve od sebe kako bi putovanja na svojim brodovima učinila što sigurnijima. Sa svojim smo trudom išli i korak dalje, pa je tako Jadrolinija prepoznala važnost cijepljenja pomoraca i djelatnika na prodajnim mjestima kao najbolju mjeru za očuvanje zdravlja djelatnika, ali i za stvaranje osjećaja sigurnosti kod putnika. Ovom inicijativom želimo zaštititi naše pomorce i ostale zaposlenike, koji su tijekom godine dana u doticaju s više od 12 milijuna putnika.

- Od početka epidemije uložena značajna sredstva u opskrbu brodova zaštitnom opremom i edukaciju djelatnika za rad u novim okolnostima. Naši su napori prepoznati pa je Jadrolinija u ožujku označena nacionalnom oznakom „Stay Safe in Croatia“, projektom koji se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice, a kojim se poručuje da je Hrvatska sigurna destinacija za putovanje. Nadamo se da će sav uložen trud rezultirati uspješnom nadolazećom sezonom te ugodnim osjećajem sigurnosti kod naših putnika, pri svakom putovanju - rekao je Sopta.

18. travanj 2024 08:24