StoryEditorOCM

ribolovci, pozor!Novi broj ‘Max Fishinga‘ stigao na kioske: vrijeme je lova na velike glave, doznajte sve o jadranskoj barakudi, vodimo vas i u lignjolov iz kajaka...

Piše OM
22. listopada 2020. - 11:00

U srcu smo ribolovne sezone u kojoj su sve tehnike u rukama iskusnog ribolovca lovne i ubojite. Oni najspretniji, iskoristit će svoje umijeće da iz ovog razdoblja izvuku najbolje što se nudi. A nudi se uistinu puno toga, o čemu više možete saznati iz novog broja 'Max fishinga' koji je upravo stigao na kioske.

Spinneri će pronaći sve o najlovnijim varalicama i načinima varanja, ali i saznati male tajne koje znaju biti presudne u nadmetanju s uzobalnim lovcima, od uvijek gladnih brancina do eksplozivnih palamida.

I ljubitelji panule doći će na svoje, jer ih u novom 'Max fishingu' čeka posebna tema o lovu zubatog predatora škarma, poznatog i kao jadranska barakuda, ali i niz savjeta za uspješno nadjačavanje s kapitalnim licama, po snazi dostojnim protivnicima i za one najambicioznije.

A budući da na moru više nema turista koji svojim gliserima i vodenim skuterima remete mir na morskoj površini i u podmorju, riblji tragovi sada se mogu svuda uočiti i pravilno iščitati bez skupe elektronike. Naravno, nakon što prethodno pročitate tekst sa svim potrebnim uputama.

Novi broj 'Max fishinga' vodi vas i izvan Lijepe naše, u daleki Zanzibar na veliku ribolovnu avanturu čije su glavne mete tune i lampuge.

Za one koji žele obnoviti svoju opremu, tu su i već tradicionalni 'ribolovni izlozi' s brojnim novitetima na tržištu, te najpovoljnijim i najkvalitetnijim proizvodima dostupnim u našim ribomaterijalima. Pritom će im izbor i kupovinu dodatno olakšati stručni testovi i recenzije ribolovne opreme iz pera istinskih ribolovnih znalaca.

I na kraju, za sve one kojima je jesen nezamisliva bez lignjolova, u novom 'Maxu' predstavljena je i potpuno nova dimenzija te omiljene aktivnosti dostupna i onima koji nemaju brod - lignjolov iz kajaka.

20. travanj 2024 03:45