StoryEditorOCM

uz svetog nikoluJadrolinija daruje najmlađe: 5. i 6. prosinca sva djeca do 12 godina mogu putovati besplatno

Piše OM
2. prosinca 2020. - 14:16

Približavanjem dana svetog Nikole brojna djeca pripremaju svoje čizmice za dolazak omiljenog svetca i žarko iščekivanih darova. Međutim, ovog svetca i njegov poseban dan, 6. prosinca, ne vezujemo samo uz djecu. Sveti Nikola za života činio je, prema legendi, brojna čudesa, a među njima je i smirivanje uzburkanog mora, što ga je učinilo zaštitnikom pomoraca. Zato blagdan svetog Nikole u Jadroliniji obilježavamo s posebnom pažnjom - javljaju iz naše najveće putničke brodarske kompanije.

Jadrolinija je dan zaštitnika pomoraca odlučila obilježiti povezivanjem djece i mora. Oduvijek prepoznajemo važnost svojih najmlađih putnika te nastojimo njegovati i razvijati njihovu ljubav prema plovidbi, kao i odgovornost i poštovanje prema moru.

Ove godine, osim tradicionalnog darivanja djece pomoraca i ostalih zaposlenika povodom dana svetog Nikole, Jadrolinija daruje svu djecu. Subotu i nedjelju, 5. i 6. prosinca, sva djeca do 12 godina na bijeloj floti putuju potpuno besplatno! Povezao je tako sveti Nikola svoje štićenike - djecu i pomorce! Ovom akcijom nastoji se simbolično obilježiti brodaru važan dan, ali i pokazati podrška i zahvalnost putnicima Jadrolinije u izazovnim vremenima. 

Besplatne karte moguće je ostvariti na prodajnim mjestima Jadrolinije te putem web stranice i mobilne aplikacije mJadrolinija, a akcija obuhvaća sve trajektne, brodske i brzobrodske linije brodara, od sjevera do juga Jadrana - kažu u Jadroliniji.

24. travanj 2024 21:33