Novosti Svijet

vraćali se s izleta

Prometna nesreća koja je Njemačku zavila u crno: kamion za odvoz otpada zgnječio automobil i ubio cijelu obitelj, među njima i bebu i dvogodišnje dijete

vraćali se s izleta

U petak se na njemačkim prometnicama dogodila jedna od najstrašnijih nesreća u posljednje vrijeme. Na cesti između Nagolda i Mötzingena u pokrajini Baden-Württemberg, jugozapadno od Stuttgarta, poginula je peteročlana obitelj koja se vraćala s izleta.

Kamion za prijevoz otpada natovaren s čak 26 tona smeća zbog prevelike se brzine prevrnuo u zavoju i pao ravno na VW Golf u kojem su bili otac (25), majka (22), njihova tek nekoliko tjedana stara beba te dvogodišnja kći i 17-godišnja majčina sestra, prenosi Jutarnji list.

Svi su poginuli na mjestu, od auta je ostala tek hrpa lima. Vozač kamiona tek je lakše ozlijeđen, ali je doživio težak šok, pa je završio u bolnici.

Prizor na mjestu nesreće, na koji su brzo stigla i dva helikoptera, bio je zastrašujuć. Policajci, vatrogasci, liječnici - svi koji su pohitali u pomoć - ostali su potpuno šokirani. Vatrogasci su morali rezati lim na Golfu kako bi uopće došli do tijela poginulih...

 

Naslovnica Svijet